Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok sajnos nem tudok a notim wlan kártyájával zöld ágra vergődni mert nem megy a wlan csak a vezetékes net.Hibába engedélyezem a zárt meghajtót ki is írja hogy aktiválva van de hozzá is teszi,hogy nincsen használatba véve
.Ez egy dell isprion 1525 noti lenne broadcom kártyával,amikor felinstaláltam a az ununtu 8.10 szépen is ment de azóta már frissitettem a 9.04 ami csak még alfa de nem is volt gond addig még el nem kezdet cserélgetni a hálózati alkalmazásokat akkor szált el végleg a wlan kapcsolatom.Azóta nem is megy rendesen,ha valakinek van tuti ötlete legyen szíves ossza meg ha meg nem lesz akkor teszem újra és egyből megy fel a 9.04 alfa 
Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Ez egy dell isprion 1525 noti lenne broadcom kártyával,amikor felinstaláltam a az ununtu 8.10 szépen is ment de azóta már frissitettem a 9.04 ami csak még alfa de nem is volt gond addig még el nem kezdet cserélgetni a hálózati alkalmazásokat akkor szált el végleg a wlan kapcsolatom.Azóta nem is megy rendesen,ha valakinek van tuti ötlete legyen szíves ossza meg ha meg nem lesz akkor teszem újra és egyből megy fel a 9.04 alfa