- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
üzenetére
először is minek színezni? jól működő rendszer esetén minden hibátlanul lefut boot során, tehát úgyis minden egyszínű lesz

hogy akarod színezni? nekem színezi asszem. legalábbis a hibákat pirosra (de nem nagyon vannak)
átnéztem az init-functions-t, és bár nem nagyon értek a szkripteléshez, de még így is ki tudtam venni, hogy mit és mikor és hogyan színez.
szerintem ugorj neki te is, hátha sikerül
csak csinálj róla egy backupot előtte
esetleg itt egy debianos módosított init-functions fájl, elvileg menni fog ubuntun is, összehasonlítottam az enyémmel, és nagyjából érthető ez is.
szerintem hasonlítsd össze ezt a fájlt a rendszereden lévővel, és a különbségeket próbáld értelmezni.a másik megoldás, ami szebb talán, ha csinálsz egy saját usplash fájlt, saját színekkel, és azt használod, a grubból a megfelelő kernelindító sorokból kiszeded a "quiet" opciót...
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest