- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
üzenetére
először is minek színezni? jól működő rendszer esetén minden hibátlanul lefut boot során, tehát úgyis minden egyszínű lesz

hogy akarod színezni? nekem színezi asszem. legalábbis a hibákat pirosra (de nem nagyon vannak)
átnéztem az init-functions-t, és bár nem nagyon értek a szkripteléshez, de még így is ki tudtam venni, hogy mit és mikor és hogyan színez.
szerintem ugorj neki te is, hátha sikerül
csak csinálj róla egy backupot előtte
esetleg itt egy debianos módosított init-functions fájl, elvileg menni fog ubuntun is, összehasonlítottam az enyémmel, és nagyjából érthető ez is.
szerintem hasonlítsd össze ezt a fájlt a rendszereden lévővel, és a különbségeket próbáld értelmezni.a másik megoldás, ami szebb talán, ha csinálsz egy saját usplash fájlt, saját színekkel, és azt használod, a grubból a megfelelő kernelindító sorokból kiszeded a "quiet" opciót...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest