Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
törölt tag
igen, tudom, hogy ideális esetben minden zöld, de mégis szebb, mint a sima fekete-fehér képernyő.
egyébként megpróbáltam amit linkeltél fájlt betenni, meg egy Mint 6-osból kiszedett init-functions fájlt is, de (bár hibátlanul bootol velük) nem színez semmit
nem értem a dolgot egészen. mert például abban teljesen biztos vagyok, hogy ha Mint-et bootolok, akkor ott nem fekete-fehér. -
gyurman
tag
Alapban színezi. Ami nem tölthető be, azt pirossal csillagozza mount után. Előtte nem, legalábbis előtte a firestartert nem.
Valahogy menthető fájlba, amit kilistáz induláskor?Hogyan lehet a kmixet rábírni, hogy a pulseaudiót szabályozza billentyűzet hangerő csökkentő gomb nyomásakor? Mivel ott még több csatornát sem tudok kijelölni masternek. Tudjátok, 5.1 hangszóró, és külön vannak csoportosítva a hangszórók, és egyszerre kellene halkítani. De hogy?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nem értem a dolgot egészen. mert például abban teljesen biztos vagyok, hogy ha Mint-et bootolok, akkor ott nem fekete-fehér.