Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Egyszer már csináltam egy hasonló multi-"monitoros" dolgot, VNC-vel (ha minden igaz, vnc4server progit kellett megfelelően beállítani).
Lassan újból nekiállok a dolognak, most viszont nem tudom már pontosan, hogyan csináltam.A gépen futó grafikus képernyőn tudtam dolgozni (igaz, nem TV-kimeneten volt), mialatt VNC-n a megfelelő porton szintén be tudtam jelentkezni és programokat futtatni rajt.
Később a gépen lévő grafikus felületet el sem indítottam, csak hálózatról.
(Akkor a Wine miatt akadtam el, mert Debian alól néhány dolog nincs fönt amire szükségem lett volna, mivel egy kifejezett Windowsos programot akartam futtatni, ami egyébként rendesen megy Wine alól. Amúgy a végső változatban már nem Gnome/KDE ablakkezelőm volt, hanem csak egy alap eszköz, hogy ezt a programot indíthassam, semmi mást - már elvileg tájékozottabb vagyok a csomagokat illetően, ezért fogok mégegyszer nekiesni.) Ja, a kliensgép itt Windows lenne, ezért estem neki VNC-vel.Tehát megoldható, de kicsit utána kell nézni hozzá, no meg a megfelelő azonosítást, esetleg titkosított csatornát megoldani.
Nem tudom, mikor lesz időm utánanézni, de ha nem oldódik meg a dolog, keress meg még ezügyben.
Aktív témák
- PayPal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest