Hirdetés

Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz harry #10951 üzenetére

Egyszer már csináltam egy hasonló multi-"monitoros" dolgot, VNC-vel (ha minden igaz, vnc4server progit kellett megfelelően beállítani).
    Lassan újból nekiállok a dolognak, most viszont nem tudom már pontosan, hogyan csináltam.

A gépen futó grafikus képernyőn tudtam dolgozni (igaz, nem TV-kimeneten volt), mialatt VNC-n a megfelelő porton szintén be tudtam jelentkezni és programokat futtatni rajt.
    Később a gépen lévő grafikus felületet el sem indítottam, csak hálózatról.
    (Akkor a Wine miatt akadtam el, mert Debian alól néhány dolog nincs fönt amire szükségem lett volna, mivel egy kifejezett Windowsos programot akartam futtatni, ami egyébként rendesen megy Wine alól. Amúgy a végső változatban már nem Gnome/KDE ablakkezelőm volt, hanem csak egy alap eszköz, hogy ezt a programot indíthassam, semmi mást - már elvileg tájékozottabb vagyok a csomagokat illetően, ezért fogok mégegyszer nekiesni.) Ja, a kliensgép itt Windows lenne, ezért estem neki VNC-vel.

Tehát megoldható, de kicsit utána kell nézni hozzá, no meg a megfelelő azonosítást, esetleg titkosított csatornát megoldani.
    Nem tudom, mikor lesz időm utánanézni, de ha nem oldódik meg a dolog, keress meg még ezügyben.

Aktív témák