Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
spammer
veterán
Egy fórum leírása alapján ehhez a kártyához beállítottam a gnome.conf-ban hogy az xgl-lel induljon el alapból.
és ez indul automatikusan még a munkameneteknél:
beryl-xgl & sleep 5; emerald
Rebootoltam, rendszer bejön, ablak hullámzik, asztali effektekkel még a kocka is forog.
De semmiféle beryl effekt nem megy, ezért gondolom hogy a beryl nem műxik mégsem, és a kockát is a composite csinálja.
Beryl managerben ott van az emerald themes, de csak látom a témákat, applikálni nem tudom sehogy, se dupla katt, se ''beállítás'' gomb nincs.
Beírtam most terminalba hogy emerald és a következőt dobta ki:
emerald: Could not acquire decoration manager selection on screen 0 display '':1.
0''
Tehát akkor mégsem megy, hiába van beállítva h induljon automatikusan.
Ennyit még életemben nem gugliztam, átrágtam már egy csomó fórumout (X1100-as kártyához is volt topic), de egyszerűen semmilyen módszerrel nem kel életre.
Most akkor azt tudjuk h:
*nem megy az emerald hiába van auto start
*Hullámzó ablak és kocka van, de valószínűleg az asztali effektek bekapcsolása miatt (beryl nem műxik)
*Ha ablakkezelő beryl és a dekorátor is a beryl (emerald), akkor nincsenek rendes ablak keretek,és gombok néha a sarkok látszanak.
Kezdem feladni a dolgot
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest