Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
spammer
veterán
Egy fórum leírása alapján ehhez a kártyához beállítottam a gnome.conf-ban hogy az xgl-lel induljon el alapból.
és ez indul automatikusan még a munkameneteknél:
beryl-xgl & sleep 5; emerald
Rebootoltam, rendszer bejön, ablak hullámzik, asztali effektekkel még a kocka is forog.
De semmiféle beryl effekt nem megy, ezért gondolom hogy a beryl nem műxik mégsem, és a kockát is a composite csinálja.
Beryl managerben ott van az emerald themes, de csak látom a témákat, applikálni nem tudom sehogy, se dupla katt, se ''beállítás'' gomb nincs.
Beírtam most terminalba hogy emerald és a következőt dobta ki:
emerald: Could not acquire decoration manager selection on screen 0 display '':1.
0''
Tehát akkor mégsem megy, hiába van beállítva h induljon automatikusan.
Ennyit még életemben nem gugliztam, átrágtam már egy csomó fórumout (X1100-as kártyához is volt topic), de egyszerűen semmilyen módszerrel nem kel életre.
Most akkor azt tudjuk h:
*nem megy az emerald hiába van auto start
*Hullámzó ablak és kocka van, de valószínűleg az asztali effektek bekapcsolása miatt (beryl nem műxik)
*Ha ablakkezelő beryl és a dekorátor is a beryl (emerald), akkor nincsenek rendes ablak keretek,és gombok néha a sarkok látszanak.
Kezdem feladni a dolgot
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest