- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
TeeJay #45857 üzenetére
A VRIN nem tudom mi, de ha van auto beállítása, hagy azon. Csak a VCore-ral foglalkozz. Aida nem jó stabilitástesztre, inkább azok, amiket írtam. Vidd lejjebb és tesztelj, egészen addig, amíg el nem hasal. Akkor tegyél vissza rá +2 egységnyit (1 egység 0,05V kb), hogy legyen egy kis játéktere, ha kell a kakaó. Ha stabilnak tűnik, akkor is random elhasalhat induláskor vagy leálláskor, fájlkezelő megnyitáskor. Akkor rakj rá megint egy egységnyit. És ennyi szerintem.
Nem tudom, meddig lehet lemenni, rá fogsz jönni. 1V turbó fesz körül leszel szerintem, de csak tipp, nekem nem volt ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest