- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Gigabyte GA-F2A78M-DS2 lapomban játék közben is össze-vissza ugrál a CPU órajele, így nem ritka eset, hogy a 4.0/4.2 GHz-es 880K procim 3 GHz körül pörög, így alaposan beszaggat a játék 60-70%-os GPU terhelés mellett is.
Lehet, hogy ez a beta BIOS (F6e) miatt van?
Mi a legjobb módszer ennek kiküszöbölésére? Első körben tuningra gondoltam, amúgy is jól jönne mondjuk a 4.4GHz, de nem szeretném, ha folyamatosan maxon zabálna. Így valami olyasmi lenne jó, hogy ha kell a proci erő, akkor menjen 4.4GHz-en, ha meg csökken a terhelés, akkor döntse el maga. Gondolom, alapból is ezt teszi, de én szeretném hamarabb és egyértelműbben max frekire küldeni a procit, pl. 50% terhelés felett.
Mi ennek a módja?
Utoljára a Pentium II korszakban foglalkoztam tuninggal, így a modern dolgokat nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest