- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45214 üzenetére
Nézd, most mondanám azt, hogy értékelem az őszinteséget, csak nem érzem, hogy az volna.
Szakmai segítséget kértem, nem trollkodást. Ha ettől áll föl a farkatok, akkor trollkodjatok tovább és gratulálok hozzá, csak így tovább.Remélem lesz olyan értelmes fórumos, aki érdemben is tud segíteni és inkább privátban elmagyarázza ezeket a dolgokat. Tudod, tisztában vagyok vele, hogy nem fog futni rajta egy Battlefield 4 (vagy 5, leszarom hanyadiknál jár a sorozat), de már csak a poén kedvéért is látni akarom, hogy mire képes ez az öreg vas.
A te agyad nem tud elvonatkoztatni attól, hogy most 6-8 magos procik vannak.
Szándékosan hagytam meg ezt a gépet, annak ellenére, hogy játékra összedobtam egy normális konfigot pár éve (céltudatosan többmagos, 64 bites gépet).Tudod, az a fajta fasz vagyok (nem kicsit szentimentális), aki csak azért nem dob ki a kukába valamit, mert van nála jobb.
Te nem erre lettél nevelve, és kicsit sajnálattal látom, hogy még büszkén vigyorogsz is hozzá.@Kean_Sorbo
Köszi a linket, de a hozzászólásomban említett AGP frekvenciáról és SATA beállításról egy kurva szó sincsen a cikkben. Meg ugye laikusként nekem el kéne magyarázni, hogy mi miért.
Azért köszönöm a jó szándékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kempinglámpa helyett kürt
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest