- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre rávettem magam, hogy feltornásszam I5 3570K-mat 4.2Ghz-re, azt mondtátok, ha feszhez nem nyúlok, alapon még bírni fogja. Hát ilyen értékeket adott:
Kicsit magasnak érzem a hőfokokat, úgy, hogy még feszt nem is emeltem. Mennyi a gyári fesz, amit ad a procinak? Mert látom, hogy terhelés közbe olyan 1.15-1.2v körül eszik, de tudom-e valahogy csökkenteni, vagy ha fix beírom, hogy 1.2v-ot adjon neki, az úgy jó-e?
Illetve, szerintetek érdemes ezt még feljebb tornászni? Olyan 4.4Ghz-ig gondoltam, de az már kétlem, hogy gyári fesz-el menne, viszont én meg nem tudom, hogy mennyi kéne neki. (meg igazából azt se, hogy mi van akkor, ha túl kevés feszt adok neki, és esetleg nem indulna a gép, akkor hogy jutok vissza a bioszba, van-e valami védelmi opció)
Hűtés szempontjából annyira nem állok jól, viszont később a nagyobb radiátor/jobb ventik miatt meg lesz oldva a hűtése, szóval ezért gondoltam, hogy mehetne még fejjebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest