- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
DemonFace #42345 üzenetére
Ahogy néztem az a lap tápáramköri hűtésileg elég "csupasz"...tehát ha a "vrm" elmelegedik akkor azt semminem fogja meg...mivel nincs rajta borda sem.
Nagyon enyhe tuningra alkalmassá válhat/képes lehet...magát a procit én tuti megrángatnám ha "jó" lap lenne alatta..de nem érdemes sztem 4.2alatt kezdeni vele semmit, oda megmár kellene gondolom vagy 1.4V...Ha tartósan ezen a vonalon szeretnél még maradni...nagyon dúrván zsebbenyúlás nélkül akkor én cserélnék lapot..vmi jobbra..akár használtat garival!
Amiben mehet a tuning kockázat nélkül, darabig elleszel vele 4.2-n vagy fölötte..dobsz hozzá vmi jobb hűtést..aztán cserélsz fx8320ra vagy amire épp akarod.
Vga-t nempiszkálnám..csak azt babrálni nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest