- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonFace
csendes tag
Heló! Köszi az eddigi válaszokat, srácok. Akkor SSD nélkül egyelőre nem próbálkozok. Akkor most lehet tervbe veszek egy SSD vételét.
Amúgy, malphitee értem én, hogy a hűtés legfontosabb, de nem melegszik a gép, és nem is lenne, hogy melegedjen, mert nem használom egyhuzamban sokat. De, ha te mondod, hogy így is fontos akkor értem
Amúgy én is LoL-ozok, gondolom onnan van a nevedApollo_21, a Battlefield Hardline max beállításokkal ment 35 fps körül(30-40), a Witcher 2 maxon 30 körül. A gép alkatrészei a 4231-es hsz-ben le van írva.
Tudnátok nekem is olyan válaszokat adni az én gépemre, mint bajzal 42339-es hsz-jére ("mennyire tudnám tuningolni Asrock P5B-DE alaplapban? És milyen hűtés kéne bele")? Vagy tényleg azt mondjátok, ne tuningoljak?
Nem olyan spéci, komplex tuningra gondoltam, csak, hogy néhány alapértéket felhúzok, addig ameddig megéri, és nem lesz baja a gépnek, nem melegedik túl, és nem fagy be/indul újra.
Előre köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest