- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babugyagyu
csendes tag
válasz
Alister71 #34309 üzenetére
Hát igazából nem emlékszem mennyiért vettem a procit, mert arra már régebben ruháztam be.De olyan 7 körül.Csak én azt hittem a gyenge teljesítmény a számítógép többi része miatt van.(vesztemre) azért az új dolgokat ehhez igazítva vettem.
Azért gondoltam a húzásra, mert az alaplaphoz adtak egy kis programot amivel szépen pár gombnyomásra tudom növelni a proci teljesítményét.Csak nem merem úgy hagyni, mert azért tönkre tenni nem szeretném.
Már próbálok megszabadulni tőle, mert csak felidegesít.Ráköltöttem jó pár ezer pénzt és nem nagyon jutottam előrébb.
Akkor ezt nem nagyon kéne erőltetni?
Esetleg van valami más proci a nem túl drága kategóriából ami ennél jobb és a játékokat is elviszi azért?Persze úgy, hogy mást ne kelljen cserélnem.Nem szeretnék már túl sokat rákölteni!
Előre is köszi a választ.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest