- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, elsősorban a guruké, de persze mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Kezdő tuningos vagyok, vagyis eddig a pillanatig nem tuningoltam, de most megpróbálkoztam vele.
Van egy Asrock 880GMH/USB3 lapom, egy AMD am3 445-ös procim és egy Cooler Master Hyper TX3-as hűtőm.
A következő beállításokat végeztem a BIOS-ban:
FSB-t emeltem gyári 200 Mhz-ről 220 Mhz-re, szorzó maradt a gyári 15,5, feszültséghez nem nyúltam maradt a gyári 1,325 V.
Így a gyári 3,1 Ghz helyett most 3,4 Ghz-en fut.Nos ezek után készítettem egy 1 órás prime95 száraz tesztet.
Rajta van minden fontos adat úgy vélem, annyi difivel, hogy a magok száma terhelés alatt 37'C-osak voltak csak mire elkészült a kép leestek a képen látható 27'C-ra, maga a CPU az 50'C volt végig.
Minden tesztnél azt írta ki a teszt, hogy: PASS
Gondolom ez jót jelent igaz?Nos azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek erről, maradhat így a proci, vagy kell még tesztelnem, hőfokok jók-e, szóval bármilyen észrevételetek van kérem osszátok meg velem, mert tudni szeretném hibáztam-e valahol és hogy kell-e még valamilyen állításokat végeznem, vagy ez így használható-e?
Köszönöm.
Egy láma
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest