Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
megint én #20138 üzenetére
Na ügyködtem picit...
Úgy alakult, hogy le kellett vennem a ház oldalát, mert egy másik HDD-t építettem be. Épp lekapom az oldallapot, erre mi történik? Ugyanabban a pillanatban a TX2 két tartója elengedett és leugrott félig a hűtő. Meg is ijedtem és pislogtam is nagyokat
Ekkor jöttem rá, hogy inkább szétszedem az egészet és kezdem elölről addig, amíg fel nem sikerül rakni rendesen. Leszedtem a TX2 burkolatát, ahogy tanácsoltátok és úgy próbálkoztam. Nagyon sokáig most sem sikerült, mindig felugrott valamelyik sarka, mikor mindet próbáltam lenyomni. Végül úgy tűnik sikerült.
Idle-ben nem éri el a 30 fokot, terhelve pedig Prime 95-ben 2 óra alatt is folyamatosan 50 fok alatt maradt a CPU.
Ezek már megfelelő értékek gondolom
Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteniA másik kérdés azonban még most is izgatja kicsit a fantáziám. A Hyper-X ramok 4-4-4-12-ben 800 Mhz-en vagy 1066-on, de kevésbé jó időzítésen járjanak? Azt hiszem 5-5-5-15 van írva a ram leírásában az 1066 mhz-es időzítéshez. Valamint érdemes-e tuningolni egy E4400-at TX2 és P5K Pro mellett? (Sose húztam semmilyen hardvert, de immáron a lap és a memóriák is egész tűrhetők hozzá, talán megpróbálkoznék vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest