Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
The DJ
üzenetére
Attol fugg milyen alkalmazashoz kell. Nehany kiveteltol eltekintve (pl. fajl tomorites) nem sokat profitalsz RAM tuningbol. Ha jol nezem (gamer szemmel) a konfigodban a VGA lesz a szuk keresztmetszet. Ha csak kicsit eljatszanal a masinaval, akkor eloszor nezd meg a procid stabil veget, majd hangold ossze a ramokkal, utana GPU.
Mustarmag: eloszor a deszkad kezikonyvebol es leginkabb a topikjaban megtanulod a BIOS beallitasokat, majd a procid topikjaban megnezed, hogy a tobbieknek milyen beallitasokkal hogyan hasit. -
The DJ
addikt
válasz
The DJ
üzenetére
Merész voltam és bátor, megemeltem az alap 200-as FSB-t 260-ra és 2600-on ketyeg az E4400 proci és a memória is. (De én ezt még mindig keveslem és félek, hogy a melegedéssel is bajok lesznek.) Viszont az időzítések jelenleg CPU-Z szerint: 3-3-3-9. Ez most akkor jónak számít? Sose tudtam melyik mit jelent és sose nyúltam hozzá, viszont ha már van egy korrektnek mondható memóriám, akkor ki akarnám használni amennyire a lap engedi. 333 mhz mellett korrekt időzítésekkel. De valamit elrontok ezek szerint, hogy nem jön össze az a DDRII667-es szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert eleve a nevében is benne van, mármint a DDR nevében, hogy DoubleDataRate, ezért a valós és az efektív órajel közt ott a 2x szorzó.