Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Nah, először is sziasztok!
The DJ
Az a Tx2 az baromira könnyen fel kell, hogy menjen. Semmi erőlködés, semmi feszegetés.
Ott nálad vagy valami meg van görbülve, vagy pedig elkúrtál valamit.
Itt egy videó hogyan kell felrakni a coolert intelre. Ez nem egy Noctua(Az enyémet volt kész művészet berakni, ahhoz az alaplapon is le kell cserélni magár a rögzítést... Ha érdekel akkor így néz ki most a gépem)
Ha sehogy sem megy, akkor csináld úgy, hogy kiveszed alaplapostul, és visszateszed úgy, hogy már rajta van a hűtő.
De szerintem az a baj, hogy nem biztosítod eléggé ki. A másik ami t még talán elbaszok, az az, hogy átlósan kell benyomni a sarkokat. De ez nem is annyira fontos. Nekem is volt olyan coolerem amit még kint kellett összerakni. Pl pont ezt a Noctua C12Pse14.
bleró
Találtam neked egy jó, és aránylag rövid irományt (Képekkel). Én még nem olvastam, de este megnézem mit írtál, és segítek, ha elakadtál.
Az alap feszekről meg csak annyit, hogy húzod a gépet, és lehet, hogy AUTO beállítással úgy túlfeszeli, hogy nagyon... Szóval állítsd be a zárójeles értékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest