- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cramo
tag
Sziasztok!
Régebben már kértem itt segítséget (kaptam is, de most új alaplapot vettem, és van 1-2 beállítási lehetőség, ami eddig nem volt.
Rákerestem Google-ban, de úgy néz ki az angoltudásom ilyen szinten kevés, ezért fordulnék ismét hozzátok.
Leírom a pontokat, amiket nem értek, és nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana melyik mire való, illetve érdemes-e piszkálni.
A proci egy e7200-as, a max FSB amit kihoztam belőle 1,36V-ön az 460 volt stabilan (intel burntest), órajelben 3520 (440x8.0).
Amiről a lap azt írta, hogy -- Disable: Might enchance OC capabilities... azokat kikapcsoltam, volt ilyen rammal, fsbvel kapcsolatban is.
szal ezek lennének:
CPU GTL voltage reference (0/2)-AUTO
CPU GTL voltage reference (1/3)-AUTO
CPU PLL voltage-AUTO
FSB Termination voltage-AUTO
NB GTL Reference-AUTO
SB Voltage-AUTO
PCIE SATA Voltage-AUTO
Load-Line calibration-AUTO
CPU Clock Skew-AUTO
NB Clock Skew-AUTO
Akkor van egy olyan, hogy:
DRAM CLK Skew on Channel (A1,A2,B1,B2külön sorokban)
Ai Clock Twister-AUTO
Ai Transaction Booster-AUTO
FSB Strap to North Bridge
most hogy beírtam elég sok lett, remélem valaki szán rám ídőt, de egy weblap ahol érthetően (angolul----->konyhanyelven) le van írva is megteszi.
Köszönöm előre is!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest