Hirdetés
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundey
tag
Hali!
Lenne egy kis problémám a 3DMark06 pontjaimmal...
A cuccaim közt található konfigon csináltam eme pontokat->
Hát mitmondjak...nemvagyok vele megelégedve,ahogy láttam ilyen konfigok pontjait mitnemondjak...2-3x ennyit nyomtak...
A gameban való teljesítésröl sem kell nagyon dicsekedni,mert ahogy a 06eredményeket is,ezt is láttam hogy hogy teljesitenek az ilyen avagy nagyon hasonló konfigok...
GTA4:1920x1200 full medium,16/16,100/100,100/100-as felbontás
15-40fps
Far Cry1:1920x1200,Veri-Ultra high minden,max AA, és csak 150-220fps-t ad rá,pedig ezsem mai game...
Az igazság végülis az h egy sz@r 2008 októberi 32bites XP van rajta,ami tiszta vírus és hol NV kari val volt használva hol Ati-val,persze ugy h nemlett újratéve az XP csak a VGA Drivere,de akkor is többet várnék tőle meg kétlem h oly nagy befojással lennének rá ezek a tényezők...
Meg ezmellett kérdezném a "tuningmesterektől" hogy kb vízzel(C.M. Aquamax+tuninglötty) meddig lehetne stabilan hajtani a QX9650-t eme remek lapkámba(A.Rampage Extreme)+remek rampárral(G.Skill 2133mhz TDS)?
Én igy látatlanba 4.25GHZ-t tűztem ki,de a baj hogy nekem ennek a lapnak a biosa teljesen új és fogalmam sincs hogy holkezdjem a tuningot...
A ramok ha minden igaz elég jólkellene hogy menjenek a lapban,mert állítólag szereti a RE a G.Skill-t,ennek igy látatlanba 2200mhz/cl8-at tűztem ki 1T-ben hogy ezt hány Volton tenné esetleg + az mind1,lényeg itt is hogy stabil legyen(hűtőbordás+airflow)...
A 4870x2-t már sikerült is kipróbálnom 800/1000-ben,stabilnak tűnt,mert 2.5H GTA4 után nemadott ki semmi rosszat,de egy 825/1005 jobban esne(csak eddig engedte a Catalyst,100% venti,szellős ház)
Jah és még annyi problémám lenne hogy egy biosfrissítésnek hogy áljak neki(RE) meg egy Win7 Ultimate 64 jólenne e a konfigom mellé és ha igen,akkor figyelni kell e valamire különösen a telepítés során(még csak XP-t tettem újra)...
Válaszotokat előre is köszönöm,esetleg ha vkinek ilyen lapja van és tuningol is benne,akkor megköszönném ha egy bios-os tuningbeállítást küldene...
Üdv!...Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest