Új hozzászólás Aktív témák

• Fundey

tag

Hali!
    Lenne egy kis problémám a 3DMark06 pontjaimmal...
    A cuccaim közt található konfigon csináltam eme pontokat->

Hát mitmondjak...nemvagyok vele megelégedve,ahogy láttam ilyen konfigok pontjait mitnemondjak...2-3x ennyit nyomtak...
    A gameban való teljesítésröl sem kell nagyon dicsekedni,mert ahogy a 06eredményeket is,ezt is láttam hogy hogy teljesitenek az ilyen avagy nagyon hasonló konfigok...
    GTA4:1920x1200 full medium,16/16,100/100,100/100-as felbontás
    15-40fps
    Far Cry1:1920x1200,Veri-Ultra high minden,max AA, és csak 150-220fps-t ad rá,pedig ezsem mai game...
    Az igazság végülis az h egy sz@r 2008 októberi 32bites XP van rajta,ami tiszta vírus és hol NV kari val volt használva hol Ati-val,persze ugy h nemlett újratéve az XP csak a VGA Drivere,de akkor is többet várnék tőle meg kétlem h oly nagy befojással lennének rá ezek a tényezők...
    Meg ezmellett kérdezném a "tuningmesterektől" hogy kb vízzel(C.M. Aquamax+tuninglötty) meddig lehetne stabilan hajtani a QX9650-t eme remek lapkámba(A.Rampage Extreme)+remek rampárral(G.Skill 2133mhz TDS)?
    Én igy látatlanba 4.25GHZ-t tűztem ki,de a baj hogy nekem ennek a lapnak a biosa teljesen új és fogalmam sincs hogy holkezdjem a tuningot... :U :DDD
    A ramok ha minden igaz elég jólkellene hogy menjenek a lapban,mert állítólag szereti a RE a G.Skill-t,ennek igy látatlanba 2200mhz/cl8-at tűztem ki 1T-ben hogy ezt hány Volton tenné esetleg + az mind1,lényeg itt is hogy stabil legyen(hűtőbordás+airflow)...
    A 4870x2-t már sikerült is kipróbálnom 800/1000-ben,stabilnak tűnt,mert 2.5H GTA4 után nemadott ki semmi rosszat,de egy 825/1005 jobban esne(csak eddig engedte a Catalyst,100% venti,szellős ház)
    Jah és még annyi problémám lenne hogy egy biosfrissítésnek hogy áljak neki(RE) meg egy Win7 Ultimate 64 jólenne e a konfigom mellé és ha igen,akkor figyelni kell e valamire különösen a telepítés során(még csak XP-t tettem újra)...
    Válaszotokat előre is köszönöm,esetleg ha vkinek ilyen lapja van és tuningol is benne,akkor megköszönném ha egy bios-os tuningbeállítást küldene... :U :R
    Üdv!...Gergő

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés