Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Üdv
Honnan lehet legkönnyebben megtudni, hogy a proci vagy a lap nem birja tovább a tuningot? Asus Maxisus Exrame, E8500 proci, ocz platinium 2x1 gb 1600Mhz 4Ghzet visz alapfeszen, 4,2ig még elmegy, de 4,5ghzen nem jön már be az xp 1,325v-on, mondták hogy lehet hogy a lap nem visz többet 450es fsbnél, belőttem 7*500ra a memóriák 2ghzen! mentek teljesen stabilan, de azért +voltal elvárnék egy 4500mhzet is mégha nem is használom annyin, minden érték rendesen be van lőve a lapon, igaz most jeleneg rézmagos magas gyári hűtő van rajta az előző brutál nagyot eladtam, mert nehéz volt a proci csere
Még valami biosból ha 4ghzen megy a proci 420as fsbvel nem tudom a memóriát fejebb húzni pedig ugye birja a 2ghzet is, ezt lehet valahogy állitani? programmal?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest