Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
buherka #1300 üzenetére
Kösz a választ! Kipróbálhatom az Orthos-t, de hát ugye teszt nélkül is fagy, be sem bootol... Igen, engem is leginkább a NB aggaszt - a lap topicján mások (fesz.emeléssel ugyan, de) 266-ig is eljutottak; "alapjáraton" 35-40°C-on 230-240-ig. Ennek az okát kéne megtalálnom, azt hiszem. Vagy valami aktív hűtést tenni a NB-re? De nekik a gyári bordával megy...
A RAM-időzítésekhez nem nyúltam: barátom azt mondta, itt még nem szükséges - de szívesen kipróbálom, ha van javaslatod. Az 1. hsz.-t természetesen átnéztem, csak hát így kezdőként kissé tömör volt - alighanem kicsit el kellene mélyednem benne. Naivul azt hittem, a baráti útmutatás alapján egyszerűen menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő