Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiMi_
tag
Hát, nem tudom, valahogy most Benchmarkoltam, és elszomorított... 31,2 fps. In game, meg ha esik az eső, és sok redőr követ, lemegy a béka segge alá is (ilyen 19-20) :S Szóval nem tudom, megpróbálom azt ami az ezelőtti biztos pont volt... ha azzal nem megy akkor mi legyen? Akkor tönkre ment valami, nem??
(Füst nem volt, de nagyon nem akart elindulni, és amikor bőven adtam feszt neki akkor sem ment jól! és azt is próbáltam, h 5-6-6-18 de így sem, én arra is gondoltam, hogy nem-e lehet, hogy a ram túlhevül 2,2v+ 2óra Prime...)SZERK.: ez volt az előző stabil. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest