- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Kartács #11520 üzenetére
Na, akkor vegyük végig.
Elsőre induljunk ki abból, hogy nézd meg a BIOS-ban, hogy a C'n'Q be van-e kapcsolva. Ennél a pontnál auto-ra kell tenni. Gyanús nekem, hogy ennyire melege legyen. Nálunk a 3,5-3,7 GHz-en szaladgáló 620-as gyári hűtővel az esténként 26-28°-os szobában Idle 33-37°, játékok alatt meg max 47°. Nálad valami nagyon nem jó. Szerintem tedd fel rá a gyári hűtőt és úgy is nézd meg.
Egyébként a procidból nagyjából ezt lehetnekihozni. Mondjuk mindet túlfeszelték és a legjobb léghűtéses eredmény 4,2 GHz körül van.
A táppal nincs gond. Mint számomra is kiderült, a Chieftech nem a legmodernebb és igazából csak címkézi a cuccokat, de minőségi. A konfigodnak bőven elég. Csak a pontos márkaneveket kellene megjegyezned, mert a Chifter és az FSB táp valami kínai utánzatnak tűnik a Józsefvárosi Piacról.
Chieftech és FSP rendesen.
A VGA-t azért kérdeztem, mert ha gyenge a tápod és a VGA sokat eszik, akkor kifulladhat, így nem kap elég anyagot tuningnál, vagy akár alapon sem a proci. Nálad elég sokat eszik a VGA, de a tápod bírja, így nem erről van szó. Szerintem a memóriának adj egy kis feszt, mondjuk 0,1 V-ot pluszban, vagy osszd vissza őket és úgy nézd meg. Persze csak akkor, ha a melegedési probléma megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- Dying Light 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest