Hirdetés
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Az északi hid az NB, és ha annak adsz plusz feszt akkor csak óvatosan szabad, mert abban van az integrált Vga vezérlő is. A + fesztől sokkal jobban melegszik és a hűtésre oda kell figyelni ennél is meg a procinál is! Lehet még adni feszt a VTT-nek is(Fsb-nek) ezt is csak óvatosan. Amit linkeltél manualt a 34. oldalon, ott írja a feszültségeket! Szerintem tanulmányozd át.
Mod: Az meg hogy másnak megy egy 3 gigás proci 3.8-at, az nem törvényszerű, hogy a tied is fog annyit menni(nem is mehet mivel a tied csak 2.8-as)! Nekem is volt 3 gigás és ment 3.8-at de elég sok fesz kellett neki a 4-et nem tudtam elérni értelmes fesszel.Stabil mindennapi használatra (3.65)ugyan akkora Fsb-vel ment mint a tied!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest