Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz OPiiPO #72376 üzenetére
Páromon végig futott nem rég 4x szuri után, egész "olcsón" megúszta fáradékonysággal meg taknyolással.
De sehol nem lehet már oltatni...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hiperFizikus
aktív tag
válasz OPiiPO #72237 üzenetére
Nem, még csak most jövök bele !
https://hvg.hu/vilag/20240820_A-WHO-szerint-itt-a-majomhimlo-de-panikra-semmi-ok-ez-nem-egy-ujabb-Covid
"ez nem a Prometeusz sci-fi film, ezen egy valódi fehér férfi fején lévő nagyon feltűnő majomhimlők láthatók"
"Az ENSZ egészségügyi szervezete szerint 2 éve már sikerült a majomhimlőt megfékezni Európában, most is sikerülnie kell, bár már valóban heti száz fertőzöttet regisztrálnak a kontinensen."
Tehát :
1. kell => vagyis még nincsen
2. nem 1 db Svédországban, hanem 100 db / hétNem kérünk a te fajtád troll -kodásából !
"a felvétel hiteles lehet, mert a hatóságok által szokásos pózban van beállítva a fej, talán még mosolyog is hozzá"
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
Dare2Live
félisten
válasz OPiiPO #70963 üzenetére
konkrét deltás eset, hogy az antivaxert akkor se lehetett meggyőzni ha az apját temeti.
Ez van. Engedd el.
Teszem hozzá irtózatos lehet amikor ő javasolta az apjának, hogy ne adassa be aztán ez lett és inkább kognitiv diszonancia, gonosz pharma és 5g és gyíkember terméketlenség tudomisén minthogy mégis van a vírus és kvázi ő ölte meg az apját.A másik pedig hogy amit leírsz az most 2023ban már nem áll. Aki beadatja az XBBt az dimenzióval könnyebben megussza, ahogy a JN1et is. Viszont ez már mindenképp végigmegy a lakosságon kvázi csak magadat óvod meg.
És persze tegyük hozzá, hogy az XBB vakcina túlontúl későn érkezett és nagyon kevés... érdemi hatása akkor lett volna ha agusztusban érkezik min annyi mint amennyit az önkéntes felvevők kértek volna.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #69489 üzenetére
aranyos volt, ahogy ilyen nagy hangon, nyilván falusias túlzásokba esve mesélte, de a száraz lényeg persze az, hogy minden jel szerint most átcsap rajtunk egy határozott hullám, természetesen még azelőtt, hogy érdemben xbb-s oltásról lehessen fantáziálni.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #68129 üzenetére
az lesz az "izgalmas" kérdés, hogy 3-4 kör után mi lesz a néppel. húgom az elsőt meg sem érezte, a másodiknál se volt semmi baja, aztán mégis lett hatása. én meg rohadtul remélem, hogy ez a mostani öröknátha nem az -- ezért sem teszteltem, mert ha egy-két hét betegség mellé azt is tudom, hogy covid, attól azért tikkelnék.
-
-
senior tag
válasz OPiiPO #64642 üzenetére
A WHO persze megéri a pénzét, de azért nem mindig ők vannak eltévedve:
WHO stresses monkeypox surge not linked to monkeys amid attack reports
(Avagy nem mindenkinek tiszta, hogy a majomhimlő terjedésének nem a majmok lemészárlásával lehet gátat vetni...)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #60021 üzenetére
kezdem érteni egy részét az egész pszichológiájának, azt hiszem. nyilván a világ tele van képmutatással, ezek az emberek pedig megkeresik, hogy ki az, aki a "háttérben húzódó szálról" mesél, oszt akkor ő lesz a hiteles. szóval eleve onnan indít, hogy találni akar egy ilyen alternatív megfejtést, mert a mainstream tök uncsi (mint a túlsztárolt mrns vakcina, uncsi, legyen más a királyabb... mint valami focimeccsen) és úgy is hazug.
márpedig, ha van ilyen igény, könnyű kielégíteni.
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #59519 üzenetére
nincs is döntési pont. nincs új oltás, nincs gyógyszer rá, nincs semmi, szóval hullára tök mindegy, hogy parainfluenza, influenza, rsv vagy épp covid. meg kell gyógyulni belőle ugyanúgy.
ezért mondom, hogy micsoda mázli, hogy nem hiszek a lókajában, ilyenkor mindig lehetne pánikszerűen féreghajtani és egyéb varázsigéket mormolni.
-
Gothmog
senior tag
válasz OPiiPO #54960 üzenetére
Ördögi kör... ha nem rakják műtüdős kezelésre, akkor meg már a karácsonyt sem éli meg. Bíztak benne, hogy erős a szervezete, talán élve le fog tudni jönni majd róla (van rá néhány példa, hogy hosszas ECMO kezelés után is élve le lehet jönni a gépről). Persze minél több idő telt el, annál kisebb lett az esély, és sajnos nem sikerült neki, ez lett a vége.
Endure. In enduring, grow strong.
-
perempe
veterán
válasz OPiiPO #54543 üzenetére
Magnerot tabletta, Bioextra D3 (3000 NE - a kutatásban mindössze 1000 NE szerepel, ha jól emlékszem), Teva C-vitamin (500mg), Jutavit szerves cink (25mg - ebből most csak minden második nap fogok szedni), említett Neurobion Forte.
Pár napja elfogyott a Jutavit C-vitamin (500mg) + D3 (2000 NE) + csipkebogyó.
Írattam még Myoqinon Q10-et, mert nem megbízhatatlan táplálékkiegészítőt akartam szedni, ez valószínűleg olcsóbb is, fél Concorral szedem vérnyomásra.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
veterán
válasz OPiiPO #54526 üzenetére
Vitamin D, Magnesium, and Vitamin B12 - A Cohort Study from Singapore
a drága Milgamma N helyett írattam a háziorvossal Neurobion Forte-t.
cink; a szelén hiánya is probléma lehetén csak orrfolyásig, krákogásig jutottam + slejm a torokban, minimális köhögési inger/napi egy köhögés, utóbbin segített a szájvíz is, mától újra 80 alatti a pulzusom.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
lafaty80
addikt
válasz OPiiPO #54419 üzenetére
Nem tudom, máshol hogy volt, de 3. hullámban itt Siófok és környékén, sok mentőt láttam, de max. maszk volt a mentősőkön. Minap, jött velünk szemben egy a városban, full hehérben benne mindenki, mint annó 1-2 hullámban. Kicsit ijesztő is volt meignt így látni őket....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Sped
aktív tag
válasz OPiiPO #54310 üzenetére
Én is eljutottam szerencsére erre a szintre... sőt most tartok ott, hogy bevásárolok téli biciklis öltözetből, és 3-5 fok felett, szélmentes időben elindulok tekerni is. Tavaly még kibírtam 3-4 hónapot bicaj nélkül, idén már nem.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
tisn
addikt
válasz OPiiPO #54310 üzenetére
Most már úgy vagyok vele, hogy ha kihagyok egy-egy edzést a heti négyből akkor szabályosan rosszul érzem magam, ideges és feszült vagyok amig be nem tudom pótolni.
16 napja nem futottam, pedig minden nap jartam. szerinted hogy erzem magam? ideges vagyok es zabalok (megvontak a kabszerem), de ma vegre megnezi doki a terdem. (es igen, lehetseges ~2 het alatt 10 kilat hizni, ugy erzem magam mint egy malac) -
-
t72killer
titán
válasz OPiiPO #52482 üzenetére
Csak normális oltóanyag nincs hozzá. Már a 3.dózisnak is nagyon illett volna variáns-tüskekódokat tartalmaznia, nem hogy a negyediknek.
#52486: összességében lehet az idősek 1+2sinózásával nyertünk (persze az védhetetlen, hogy több öregotthonban 3.dózisnak is sinót adattak be): így korán eljutott az illetékesekhez, hogy gáz van, Európában kb először Mo.-on indult be és októberig vezetett is a boosterezés, így nem kevés idős oltott menekült meg a deltától.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kw3v865
senior tag
Azért ennek eldöntését az egészségügyi szakemberekre bíznám inkább, a Videoton vezérigazgatója ne ossza azt észt egészségügyi kérdésekben. Tsiztán orvos-szakmai kérdés, neki ehhez semmi köze. A világon még csak Izraelben kezdik a 4. oltások beadását, de csak a legveszélyeztetetteb csoportoknak. Nem annyira triviális kérdés ez... Nem biztos, hogy olyan sok értelme van, amíg nem áll rendelkezésre frissített vakcina.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
itt kell élned, hogy elhidd.
egy magáncég vezérigazgatója készíttet nagymintás oltóanyag-hatékonysági kutatást, az állami intézmények vagy nem is csinálnak ilyet, vagy mégis, de nem publikálnak semmit.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Qtyii
tag
válasz OPiiPO #52034 üzenetére
Milyet ne írjak?…. (úgyis ki vizsgáltatja magát) és utána ne adasson már be 4 havonta újabb adagot ha szinte mindegyiktől volt baja…
ha neki megyek a falnak és púp nő a fejemen akkor legközelebb 2x is meggondolom hogy falnak menjek ede én inkább orvostól kérdezném mint itt a geek arcoktól 😂
-
Soulfly842
addikt
válasz OPiiPO #49382 üzenetére
Kínáról annyit tudunk, hogy 1-2 fertőzött is képesek lezárni egy teljes várost is és akár tesztelni mindenkit.. Más ott a járványkezelés... de a végtelenségig nem tudom, hogy így tudják-e tartani ezt.
na jó, költői, 'humán' túlzás
Arra akartam utalni, hogy a görbe méginkább átmenet nélküli volt, mint a korábbiakban...
De tényleg... ilyen átmenet nélküliséget, ilyen gyors ugrást a számokban (úgy, hogy utána több napig leköveti ezt, tehát nem csak adminisztrációs, vagy egyéb okokból kifolyó), eddig egy ország számaiban se figyelhettünk meg korábban.
[ Szerkesztve ]
-
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #49133 üzenetére
nem teljesen értem, miért nem későbbre foglalta a covid szurit akkor? amúgy nem hinném, hogy bármi baja lesz, de elballag az oltópontra, és megkérdezi az oltóorvost. vagy szurit kap vagy kihúzzák az időpontját és foglal újat.
-
tisn
addikt
válasz OPiiPO #46445 üzenetére
a valos tenyek prezentalasa a 444 faszsagok cafolasara, az nem trollkodas. (valojaban a trollkodas az a magyar eu osszeomlott faszsagotok, vagy a vilagelso magyar halalozas, es stb...) zacher pl. eleg egyertelmuen cafolta az elobbit, de valamennyi hivatalos (es nem hivatalos) adat is ezt mutatja. azt is, hogy se olasz, se roman, se szlovak szintu intezkedesekre nincs szukseg.
-
daneel_hu
addikt
válasz OPiiPO #42295 üzenetére
"Kóbor János? Nem volt beoltva "
Szánalmas ez amúgy, már a második hullámban voltak zenészek akiket teljesen padlóra küldött a vírus, mégis maradtak akik okoskodtak.
(ha jól rémlik Pataki és Delhusa is padlón volt)Ebből sem tudtak tanulni, és még az értelmesebbje sem. Nagyon szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz OPiiPO #39582 üzenetére
ma bullshitelos nap van?
nem, azt mondtam, hogy a magyar eu nem omlott ossze (es most sem fog)
az, hogy halaszthato muteteket elhalasztanak, az nem osszeomlas.bergamoban es romaniaban lattatok mi az osszeomlas, itthon nem volt olyan.
(de ne kezdjuk ujra a vitat, nagy a ti hitetek )
-
Ispy
veterán
válasz OPiiPO #39542 üzenetére
Oké, de most beszéltem az oltóponttal és mondták, hogy 18 év alatt nem adják be. Háziorvossal is beszéltem, ők sem. Felhívtam a Heim Pált, oda még mehetünk jövő héten (legalább).
Úgy meg nem szeretnék odamenni, hogy lepattanjunk, annyi felesleges időm azért nincsen.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
t72killer
titán
válasz OPiiPO #39221 üzenetére
Mi ez a besértődés? Légyszíves linkeld hol írtam pont ezt.
A delta/deltaplusz/stb-vel vert világban igenis luxus beérni már az elején alacsonyabb antitestszint-növekménnyel. Az se az én hibám legyen már, h a közvetlen szomszéd osztrákok nem fogadják el a janssent további nyugati booster nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz OPiiPO #36121 üzenetére
Igen, az utolsó hét nap (beleértve a mait) összegének (vagy átlagának) változása az azt megelőző hét naphoz képest. Tehát a +100% azt jelenti hogy az utolsó hét napban kétszer annyi fertőzött volt, mint egy héttel korábban. Ennek a százaléknak egyébként van szép hivatalos neve is: növekedési faktor.
(A napi változás (az első változás százalék a sorban), az egy héttel korábbi napi értékhez viszonyít (azaz ma, szerdán, a múlt szerdaihoz.))
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Cs1csó
félisten
válasz OPiiPO #32447 üzenetére
Ez - ahogy Parci is írta politika - ahogy én mondom az erősebb kutya baxik, ez van. Lehet szeretni lehet nem szeretni. Röviden: kína, orosz rossz. Ennyit kell tudni, ha a nyugati világhoz akarsz közeledni. Ez ellen lehet ágálni, az igazságtartalmát kritizálni de ez van.
Nem hinném, hogy troll vagyok hanem inkább cinikus, vagy kiégett.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz OPiiPO #32388 üzenetére
Nem, 7méterre kellett ahhoz vmi nagyobb kő alatt lakni, hogy az ember ne vegye észre, h évek óta hidegháború zajlik, ráadásul Kína felelősségéről már 2020 elején derültek ki infómorzsák. Ráadásul a vakcináknak nem volt semmiféle nyugati engedélye, a Pfizer-Moderna-Astra triónak meg volt. Miért tételezi fel valaki, hogy egy engedély megadása automatikus? Senki se bukott még a kocsijával műszaki vizsgát?
Apósom mindenféle figyelmeztetés nélkül rájött és 1x utasított vissza sinot, 2x szputnyikot, csak hogy ne legyen gubanc, amikor unokázni jön. Nem lett, de a Szputnyikosok még mindíg karanténeznek + dupla tesztet fizetnek UK-be utazáskor.
-
Cs1csó
félisten
válasz OPiiPO #32388 üzenetére
Mint írtam, amikor belengették ,hogy KIK fognak leghamarabb elérhető vakcinát tálalni a jó nép elé és utána ezek meg is jelentek és ugye jöttek a "kínainak nincs dokuja" meg az "orosznak sincs dokuja" stb. már akkor TUDTAM hogy ebből még baj lesz főleg ha valaki hivatalos nemzetközileg is elfogadott ropogós papírt akar arról, hogy ő biza védett.
Plusz van annyi világpolitikai rálátásom, hogy tudom a nyugat nem szereti se az oroszokat se a kínaiakat és ahogy tudnak majd keresztbe tesznek nekik, és ezt ők biza tudják elegánsan indirekt módon is megtenni. Ezt teszik most is.
-
balojazz
aktív tag
válasz OPiiPO #31412 üzenetére
Leszámítva a harsányságát, és kizárólag a nettó tartalmat tekintve inkább lennék andor80, mint kolopele, mivel kolopele fél, andor80 meg nem fél. A félelem mint permanens létállapot nagyon távol áll tőlem. Mondjuk úgy: igazítsuk a valósághoz a félelemérzetünket, akkor jobban járunk. Azon kívül andor80 örült a nyári nyitásnak, ahogy én is. Én még a jelenléti ovinak és sulinak is örülök, pedig a kerületben zártak már be ovit múlt héten covidos dolgozó miatt, és jelenleg a nagyobbik kölök fél osztálya hiányzik torokfájás miatt. Jelenlétioktatás-párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
andor80
senior tag
válasz OPiiPO #30458 üzenetére
A trend egy megfoghatatlan igazolhatatlan fogalom.
Ahhoz ,hogy valamit 4. hullámnak nevezzünk kritérium kell.Ezt hol találom ki határozza meg
Ahogy írod trendek jönnek mennek az van most TREND .De ez nem egyenlő a hullámmal hiszen hullám volt tavasszal is mégis semmi azonosság az áprilisi és a mostani helyzetben.Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
mpo
veterán
válasz OPiiPO #29959 üzenetére
Én sem olvasom, de az ilyen napi hír, amit Dare2Live megosztott kiakasztott.
Nincs adat a középkori analfabetizmus mértékéről, akkor még érthető lett volna, de 2021-ben a sok mindenért felelős doktor végzettségű miniszter (kultúra, egészségügy, szociális ügyek, köznevelés, sport ), ha ilyet jutalmaz, akkor az rosszabb, mint a középkor.
Olvasd végig.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #29633 üzenetére
igen, sajnos csábító a janssennek ezen tulajdonsága, hogy utána mégis utazás-kompatibilis lennék , de közben meg jóval hatékonyabb volna azonos vektor helyett egy mrns (látom a hivatkozást, hogy az azonos vektor sem rossz annyira -- mellesleg pont az orosznál és pont az ad26-nál volt abból balhé dél-amerikában, hogy szaporodóképes volt a vektor, szóval...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest