Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
Ne sokat agyaljon, az én faterom (74) holnap fogja kipipálni az Sinopharm-ot.
(#2318) koncsik: Márianosztrán most nagy lehet a tolongás az oltásért.
(#2319): A régebbi oltások sem a fertőzés megelőzésére szolgáltak, hanem a szövődmények kivédésére. Persze kisebb eséllyel fertőzhet az, akiben a védettség miatt kisebb mértékben tudnak szaporodni a vírusok. Ha sok ember van kis helyen (tömegközlekedés, köznevelési intézmények, stb..) ott még jó darabig terjedhet a covid szvsz.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Soulfly842
addikt
Ha értelmezési gondod van, akkor segíthetek elolvasni a megfelelő hozzászólást a falba veregetett fejed helyett. De tényleg, nagyon szívesen! Elkopott az ujjad 2-3 mp scroll-ban? Én bíztam benne, hogy mentális zsákutcákat (ebben a topic-ban, szemben a Covid Fight Club-val) nem okoz az információ - még ha az adott oldalon közvetlen link nem is volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Sorry
Nem engem szólítottál meg - hanem elbeszéltél mellettem másnak, hiperoffenzív fejbeveregető szmájlival - mindezt úgy, hogy előtte több hozzászólással írtam le a miértet (ez ignorálva lett). Nem az én stílusom a személyeskedés itt a fórumon - azt hiszem ez belátható -, de tény, hogy kicsit kétértelmű, kevésbé cizellált lett az a komment.
Arról a magyar média nem szeret beszélni most, főleg kormány ellenes, hogy egy csúcshatalom a magyaroktól is több 'ellövetlen' vakcinával rendelkezik - ezért - alternatív forrás sem volt hozzá- , csak egy nagyobb napi esemény listázásban (ahol a letöbbnél van közvetlen link), ez közvetlen link nélkül listázva. Érdekes információ volt, nem akartam kihagyni csak ezért
Legközelebb csináljak róla screenshotot?
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
[link]
Ezt továbbgondolva, a tömeg legyen a legnagyobb gáz, mert mi a tömegtől eltekintve csinálhatjuk azt, amit szeretünk: túrázni a hegyekben, már amennyire hegyek, amik Trianon után maradtak nekünk, mert külföldre nem tudunk menni, de így sok eldugott itthoni helyet is felkeresünk.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
zsiga_667
tag
A magányos túrázásnak az a titka, hogy olyan helyre menj ahol még kijelölt túraútvonal sincs, csak erdészeti utak. Na ott aztán senki nem lesz rajtad kívül.
Meg persze hosszú hétvége felejtős szinte bárhol. Hétköznap jó menni, akkor a népszerűbb helyek is üresek. Én is akkor szoktam menni, szerencsére a beosztásom olyan hogy sok a szabad hétköznapom. -
titán
Amúgy ez megint milyen megoldás. A rendőr miért választhat a vakcinák közül? Mennyivel különb állampolgár, mint te vagy én? Szerintem semmivel sem. Adják be neki a sztunyikot/kínait. A krónikus meg várhat a pfizerre, mert le se szarják. Nincs, várjál, telefonálgass a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Pont akkor halt le a PH szerver Biztos lehalt félúton. Ha mótvá, akkor elnézést
Akkor már nem is javítomEz még NeMVÓTmégh' a gagyi címadásért és a párhuzam nélküli párhuzamért én kérek elnézést az index szrekesztők nevében
Szakértőkkel indul a Covid „Heti Hetes”
"A Miérted egy orvostudományi híreket, elemzéseket közlő, ismeretterjesztő portál, amely március 26-án indult el. Constantin Tamás gyermekorvos hozta létre, aki huzamosabb ideje szervez „covidos” beszélgetéseket Facebookon virológusokkal, immunológusokkal."
[...]
"A Miérted új szintre akarja helyezni az infóátadást, mondhatni, ötösbe kapcsol. Online szerkesztőséget hoz létre az eddigi beszélgetőtársakból, akik rövid időközönként rendszeresen összeülnek, és megvitatják a legfrissebb covidos témákat. Az első bejelentkezésük csütörtökön este 6-kor lesz.
Nem akármilyen stáb áll össze: annak, aki követte Facebookon a koronavírusról rendre megszólaló kutatók oldalait, sok ismerős név jön majd szembe. A szerkesztőségben ott lesznek
a pécsi Szentágothai Kutatóközpont neves virológusai, Jakab Ferenc és Kemenesi Gábor;
a Debreceni Egyetem klinikai immunológusa, Szekanecz Zoltán;
a szegedi csapat, vagyis a Horváth Péter informatikus és Kintses Bálint biológus fémjelezte Kovidők;
a Gondolatok egy biológustól Fb-oldal szerkesztője;
a Biztos Kezek alapellátó gyermekorvosok szülői fóruma
és aKovid mesék."
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt azért írtam, mert amiről ott írtam, arra kb egyből a cvitaminozás jött válaszként (ezt utána írta is) Ez pedig egy általános vesszőparipa, hogy "cévitamin". Nem bántásból mondtam, csak nem arról volt szó, hanem másról, és volt egy olyan érzésem, hogy kicsit olyan fikázásba hajlott az egész ezáltal.
A fáradtságot pedig nem vette, mert az egy órás videót nem lehet megnézni harmincöt perc alatt úgy, hogy egy tizenöt perces hozzászólást írt közben (nem számítva azt, hogy gondolom nem másodpercenként frissíti a topikot).
Tehát egészen biztosan kivehető az időbélyegzőből, hogy nem nézte végig amit odaraktam.
Akkor meg nem tudom, hogy minek vitatkozunk, amikor az egyik fél érvelését a vitában figyelmen kívül hagyjuk azét, hogy a saját igazunkat bizonyítsuk?
Mondom még egyszer, hogy nem állítom azt, hogy ez csoda, vagy varázsszer lenne.
Mindösszesen annyit, hogy in vitro és in vivo is vannak számunkra pozitívnak értelmezhető eredmények arra vonatkozóan, hogy használ. Ennek a mechanizmusát ideraktam már, orvosi hetilapból is (2012), és logikusan, ábrán is levezetve a másik egyórás videóban.
Gondolom a semmelweis sem véletlenül fogja kiadni az új iránymutatást.
De embere válogatja, mert mint írtam, ahány ember annyiféle kimenetel, de a nagyátlagra hasznosnak látszik. Egyesek szerint.
Ez kb mindenre igaz.
Anno volt aki a marburg-marburg fertőzést is túlélte, pedig annak 90%os mortalitása volt.
Ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Ringman
nagyúr
kép forrása: [link]
+ vakmajom facebook-bejegyzés: [link]a rajzon az látható, hogy a januári mobilitáshoz képest (okostelefonok helyadatai alapján) mennyi a március 22-i mozgás mennyisége - mennyire csökkent az emberek mobilitása, akár maguktól, akár kényszer (állami/tartományi korlátozás) hatására, a mozgás mennyisége jó eséllyel korrelál a kontaktok számokkal.
Mo-n mintha mi sem történt volna, ahol csökkentek a számok, ott eléggé behúzták a kéziféket.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Soulfly842
addikt
Jó, de sokaknak - még ha előtte kiugróbb is volt a fizettsége - nem kicsit változott meg az élethelyzet, a legtöbben nem számoltak ezzel a korábbi életformához képest. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? A legtöbb multinak bedolgozó a KATA szigorítások miatt 30-40%-val kevesebbet kap ugyanazokért a tranzakciókért, amiért korábban... Mindezek mellett, akik egy adott jellegű szolgáltatási/értékesítési tranzakciót folytattak egy adoitt szektorban: jelentősen visszaesett a forgalma... Legyen az kkv, B2C, biztosító, bármi... A személyes tárgyalások lehetősége meghalt. Ezek a szektorok mégsem kaptak soha semmilyen támogatást, vakcinát, kedvezményeket, bármit... Nincsenek érdekvédelmi szervezeteik, nem sírnak mint a brutális számú taxis/kozmetikus/fodrász/tanár/stb-stb. - így a vízhangja is kicsi - tehát kérdés ez? Nevetve kihagyhatóak!
-
guftabi96
addikt
Békés megyében már van ahol huszonéveseket oltanak.
A közvetlen ismerősi körömben is van több ilyen ember, aki a napokban megkapta az első oltását.
------------------
Közben kb 5 nap után végre "Igen" válaszra váltott nálam a lekérdezéses oldal. Kíváncsi vagyok, hogy engem mikor hívnak így, hogy a korombelieket (~25) elkezdték oltani ezen a helyen.24 évesen van bármi félnivalóm bármelyik vakcinától? AZ-ra gondolok elsősorban. Családban vannak szív- és érrendszeri betegséggel élő emberek. Nekem elvileg nincs problémám. Egy kis visszér, de az jelen helyzetben tudtommal nem számít.
Hol találok friss és megbízható adatokat az egyes vakcinákról és azok hatékonyságáról stb? A hírportálokból már nagyon elegem van. Tényleg csak arra jók már ezek a cikkek, hogy ne tudja eldönteni az ember, hogy mit szeretne.
Választ előre is köszönöm!#KeepFightingMichael
-
MuMa012
tag
A mi iskolánk az első hullámtól kezdve mintát adott a távoktatásról s folyton bővültek a lehetőségek, finomhangolások lettek. Viszont nagyon látványos, hogy tanára válogatja menyire hatékony a távoktatás. Még mindig vannak akik miatt napi 12 órákat ülnek a gyerekek a gépnél. Tartottunk továbbképzéseket is más suliknak ősztől, pedig mindössze annyit tettünk, hogy a Teamst használjuk az eleje óta. Azóta nem tudok olyan középiskoláról a városunkban (Pécs), ahol ne álltak volna át erre a platformra. Igaz én a magam részéről még mindig küzdök a 3,6-ról 4,8-ra felkúszott átlagok leverésével...
-
HÁZIGAZDA
sőt, a ketózis éhezés, azért jó, mert hát nem mindig tudott szénhidráthoz jutni a user és addig is funkcionálni kellett, de éveken át ketózisban tartani egy szervezetet nem jó ötlet.
viszont ez a téma itt off, inkább engedjétek el, bitte.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Ezekiell
veterán
Ugyanmár.. Beszélgetünk csak, véleményeket mondunk, senki se utasít/kötelez senkit semmire... Ehhez a topikhoz kell némi ész, kezeljük már így a usereket.
Majd ő eldönti, hogy megfogadja-e a tanácsot vagy sem. Véleményt kért, kapott, innentől kezdve az ő felelőssége hogyan dönt és tesz, senki másé.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ezekiell
veterán
Nem én jelentettem ki, hanem daneel_hu, másrészt azt írta:
Szerintem korai lenne.
Vélemény, nem kijelentés, nagy különbségAki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Rive
veterán
Elég nagy a bizonytalanság akörül, hogy mit kell/lehet ajánlani. De a helyzet az, hogy az amivel az AZ-t összefüggésbe hozták, az ellen az aszpirin is pont annyit ér mint a szenteltvíz.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
HÁZIGAZDA
nem jó rá pedig, mert nem sima trombózist okoz, hanem trombocitopéniát, amit első körben gamma globulinnal kell kezelni intravénásan. teljesen fölösleges szedni (csak szétbarmolja a gyomrot), ha az asszony azt kapta volna, akkor sem szedetném vele.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy a haziorvosok melle is rendelhetnenek ki par katonat, hogy legyen aki diktalja az utemet, mert szerintem most is tul sok a sztorizgatas, foleg ha ismeros vagy idosebb valakik mennek be. Nem sajnalom toluk, hogy vegre tudnak valakivel beszelgetni, vagy epp panaszkodni, de a most nekik se mindegy, hogy mennyi idot toltenek egy legterben, sok emberrel. Ne az oltas soran kapjak meg a virust is raadaskent a vakcina melle, ha mar eddig megusztak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Atlantis
veterán
válasz OPiiPO #10086 üzenetére
Mutass tényeket kérlek, amúgy meg azt hangoztatok, amit akarok, megdolgoztam érte, ahogy mások is.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz OPiiPO #10250 üzenetére
Nagyon jó, hogy ezzel foglalkoznak, viszont személyes véleményem, hogy nem kizárólag a covid tud ilyesmit okozni. Nekem egy rutin vizsgálat - keményítő terhelés - után romlott le annyira másfél éve az állapotom, hogy azóta sem javult érdemben. Orvosok részéről 10-ből 9-el az a tapasztalat, hogy elhajt a francba, majd jöjjek vissza kb ha haldoklom... Beírják diagnózisnak a szerv károsodását, de hogy miért történt és hogyan lehet kezelni, az már nem érdekes.
sweetlou6.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- NASCAR
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest