Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz perempe #68794 üzenetére
Egy nagyon jó hír az ügyben:
"A total of 108 contacts were identified and monitored for 14 days from the last date of exposure - but no secondary infections were found"Kérdés, hogy kitől kaphatta el, mert azt írják, nem puszilgatott tevéket. Lehet más állati vektor esetleg, pl macsek aki maszek idejében a közeli tevefarmon egerészik?
#68795: az információ jelentős része lehet titkosszolgálati forrásból származik, lévén kínai hadiipari szálakról is szól a fáma. Innentől kezdve meg Kovátsch Elemér XIX.ker 8.emeleti lakosként neked-nekem nem osztottak lapot, nagyon hülyék lennének, ha az évek munkája árán beépített szemeiket-füleiket kockáztatnák azzal, hogy nagy dobra vernék azokat az infókat, amiket láttak-hallottak-jelentettek.
98.7%, hogy egyéb vezető titkosszolgálatok is több infóval rendelkeznek a covid eredetéről, mint te vagy én, ez még nem teszi őket felelőssé. A FELELŐSSÉG egyértelműen és 100%-ban a kínaiak felé mutat, a többiek annyit tehetnének, hogy a bizonyítékokkal előállva KÍNÁRA borítják az asztalt és kártérítést fizettetnek vele. Így menne ez L.Rikárdó Ózdalsópereputtyi lakos tyúklopási eljárásában. Viszont Kína túl nagy, nem fér az asztal alá...[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Vesa
veterán
válasz perempe #68589 üzenetére
Amennyi antivaxer troll van a csövön, nem csoda, hogy letiltották. Senkinek nem hiányzik, hogy tömegével kelljen egyesével törölgetni az életveszélyes fenyegetéseket. Karikó Katalin rengeteg ilyet kapott az agyhalottaktól korábban is, de nevezték már sátántól kezdve milliók gyilkosán át hazaárulóig mindennek IS.
Nem értem, mit von le az interjú értékéből az, ha ezt a sok agyhalottat nem engedik kommentelni?A tudomány a valóság költészete!
-
mpo
veterán
válasz perempe #61420 üzenetére
Kedden írtad:
Ma reggel hármat tüsszentettem gyorsan egymás után.
Ma:
Lement 2-3 kiló rálam
Ez így komolytalan.- Minden egyes tüsszentés, mínusz egy kiló.
- Nagykabátban mérted magad, most meg anélkül.A 2-3 kiló fogyásnál az időtartam nem mindegy, meg az sem mindegy mit csináltál ebben az időszakban, de arról szót sem ejtettél.
Nyáron 3 nap betonozás, hozhat ennyit, vízveszteséggel együtt, de pár pihenőnap és visszajön.Ha érted, akkor már elavult.
-
t72killer
titán
válasz perempe #59785 üzenetére
Mindíg az utazók szivatásával hagynak fel a legvégén. Briteknél is ez ment hónapokon át. Már sztriptízbárba mehettél delta csúcs idején, de a beutazáshoz lásscsodát kellett 2db fizetős PCR. Nem egy utcán gyújtogatós réteg és lehet vele menőzni, hogy "csinálunk valamit". Nem örülök a háborúnak, de a közfigyelem másfelé terelődésével talán legalább a járványügyileg semmit sem érő intézkedéseknek vége lesz és elkezdődik egyfajta racionális védekezés.
#59789: <<-
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gergo5991
őstag
válasz perempe #59584 üzenetére
73mas retrót kóstoltad?
bár ha üvegeset nézted ki gondolom akkor tudsz róla meg gondolom mo-on is kell fizetni az üvegért ami aztán beváltható,
update: mostmár a dobozos sörökért is kell fizetni és az is vissza váltható, sőt még a szódás üvegért is 0,15 cent letétet kell fizetni és hibátlan állapotban azt is visszaváltják -
gergo5991
őstag
válasz perempe #59582 üzenetére
boltban és tömegközlekedésen kell még maszk, de oltás nélkül mostmár be lehet üllni kocsmába, étterembe, stb, bárkinek, eltörölték a 2x oltott + teszt, 3x oltott, vagy 2x oltott covidon átesett rezsimeket
március vége fele jön a következő enyhitési csomag, de tömegközlekedésen szerintem még maradni fog a maszkamúgy meg milyen sörre fáj a fogad?
[ Szerkesztve ]
-
válasz perempe #58789 üzenetére
A só mentes víz orr tisztításra nem ok. Tartós alkalmazása kontraproduktív. Károsítja a nyálkahártyát.
A csapvíz még sózva sem OK. Az esetleges baktérium és szennyezőanyag tartalma szintén kontraproduktív lehet.
A Fiziológiás nátrium-klorid oldat az ami tartósabban használható tisztítási célra.
Bár kétségeim azért vannak ez ügyben. Mármint valóban hasznos beavatkozás. Az immunrendszer feladata a vírusok és az esetleg baktériumok eltávolítása. Már így is természetellenesen steril környezetben élünk. Az immunrendszer sok mindenre már allergiás reakciót ad. Ne vegyük el a feladatát.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
HÁZIGAZDA
válasz perempe #58187 üzenetére
hát izé, azért akik elindulnak egy ilyenen, azok tudnak teniszezni....... medvedev ügyetlen volt tán? (djokovics döntött, az ő dolga, viszont vissza sem kell nézni rá, foglalkozni sem kell vele, csak előre tekinteni. hamar elfelejtik, ha nem indul tornákon)
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Kékes525
félisten
válasz perempe #58087 üzenetére
Szív, tüdő és a keringés állapotára. Mindegyik befolyásolni tudja a mutatott értéket. Leginkább a tüdő oxigén felvételi képességnek a mérésére használják a vér oxigén telítettségének alapján. Egyszerűbben arra, hogy van e tüdőgyulladás és az milyen súlyos. A 95 az nem egy tragikus érték. 90-től kell általában oxigén.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Sped
aktív tag
válasz perempe #57257 üzenetére
Miért nem FFP2-ben vagy 3-ba vagy? Akkor tökmindegy mit prüszkölnek körülötted, azt mondják ezek megvédenek. A hangos káromkodással inkább picit zizis embernek tűnsz, akit érdemes elkerülni. Mondjuk ez is lehet védekezési taktika.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
HÁZIGAZDA
válasz perempe #56367 üzenetére
15 percet mondtak a vuhanira, de már a britre is 5 perc volt az... persze nem ilyen egy bites ez, sokszor órák alatt sem, de azért az omi eléggé ügyesen terjed... "nem kaptam el, nem kaptam el, semmi bajom, mondom, hogy nem kaptam el... hmm, picit kapar a torkom"
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest