Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A belfoldi utalas ingyenes es ha siman akarnek valakinek utalni kulfoldre a bank azt is meglepoen jol valtja. havonta 5 frankot vonnak le es ennyi. nincsenek rejtett meg ilyen-olyan egyeb koltsegek.
a gond ott jon be, hogy pl legutobb egy magyarorszagi, netes, magyar bankos aruhaznak utaltam. csak "IBAN" tudtam fizetni. megadtam a svajci banknak, hogy mennyit akarok forintba, ok megirtak az mennyi lesz frankban es utaltam is. majd jott a feketeleves. amikor megerkezett a magyar bankba (56k huf volt, amit vettem), akkor ok lenyisszantottak belole 5500ft-ot, igy csak 51k koruli osszeg erkezett be. itt intettem be nekik. azota csak transferwiset hasznalom.
emiatt a sima utalos reszet mar ismerem, a fentebbi kerdest azonban nem. faternak van EUR TW szamlaja igy oda fogja kapni a penzt is. annyit szeretettem volna elerni, hogy az ne menjen tovabb a TW fiokhoz csatolt magyar szamlajara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest