- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A belfoldi utalas ingyenes es ha siman akarnek valakinek utalni kulfoldre a bank azt is meglepoen jol valtja. havonta 5 frankot vonnak le es ennyi. nincsenek rejtett meg ilyen-olyan egyeb koltsegek.
a gond ott jon be, hogy pl legutobb egy magyarorszagi, netes, magyar bankos aruhaznak utaltam. csak "IBAN" tudtam fizetni. megadtam a svajci banknak, hogy mennyit akarok forintba, ok megirtak az mennyi lesz frankban es utaltam is. majd jott a feketeleves. amikor megerkezett a magyar bankba (56k huf volt, amit vettem), akkor ok lenyisszantottak belole 5500ft-ot, igy csak 51k koruli osszeg erkezett be. itt intettem be nekik. azota csak transferwiset hasznalom.
emiatt a sima utalos reszet mar ismerem, a fentebbi kerdest azonban nem. faternak van EUR TW szamlaja igy oda fogja kapni a penzt is. annyit szeretettem volna elerni, hogy az ne menjen tovabb a TW fiokhoz csatolt magyar szamlajara. -
törölt tag
A kedvezményezett EUR számlája alatt gondolom egy random bank sima folyószámláját érted.
nekem az egyik svájci kantonal banknál van folyószámlám és azt hittem van olyan lehetőség, hogy tudok valakinek a transferwise számájára utalni, ami úgymond ott is marad és nem megy tovább az illető transferwise fiókjához csatolt, (apum esetében) magyar számlájára. vagyis csúnyán mondva pénzt nem lehet ott tárolni.
igy már akkor értem. bár furcsa, hogy tw kártya esetén amikor azt használja az illető, akkor a pénzt honnan emeli le.
-
törölt tag
sziasztok
elegge uj vagyok meg ebben a transferwise dologban. roviden leirnam amit nem ertek. faternak van egy euro, ft, dollar alapu(?) transferwise fiokja. en utalnek neki frankot, amit szeretnem, hogy o euroban kapjon meg es legyen a transferwise szamlajan es azt ne irja jova a magyar szamlajan.
ez megoldhato valahogy?
remelem erthetoen irtam le. koszi a valaszt elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook