Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Nézd 100 $-ért kapsz 28264 Ft-ot. Az szerintem jó árfolyam, ezt felveheted ATM-ből is vagy elvásárolod a kártyával
-
vnorbi
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Igen, az USD->HUF váltás díját mindenképpen fizetni kell tudtommal. Vagy előre váltod a teljes összeget, vagy hagyod USD-ben, és a kártyás vásárlások időpontjában érvényes árfolyamon automatikusan váltják.
Régen volt egy nagy (hatalmas) táblázat, amiben benne volt az összes devizapár váltási díja. Ezt most már nem találom (el volt mentve a link, de már nem oda vezet), helyette van több lehetőség az oldalon, amivel lehet kalkulálni konkrét összegekre. Én ezt szoktam használni.
Egyébként a 0,5% sem fix, ha jó nagy összeget írsz be, azt már 0,4%-hoz közelítő díjért váltják.
Ha nagyon kis összegekben is vásárolnál, akkor érdemes előre váltani, mert a kalkulátor szerint 0,01 USD-t mindenképpen felszámolnak, ami egy 1 dolláros tételnél már 1%-os konverziós díjat jelent (0,5 USD-nél 2%...).
-
-
válasz
UberMutant
üzenetére
Ugyanannyi a díja $, €, Font esetén ha forint egyenlegen van a pénz és fizetéskor váltja, vagy ha te előtte az egyenlegek közt váltanád át. Szerintem teljesen mindegy.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
A kártyás vásárlásnak már nincs plusz költségvonzata, viszont ha kiutalod forintos bankszámlára, annak van díja, ami nem sok (fix 340 forint jelenleg), de ha nagyon akarsz optimalizálni, akkor ez a kiutalás ellen szól.
-
-
-v-
addikt
Ha EUR-ban akarok vasarolni a kartyaval, van kulonbseg akozott, hogy elotte huf accountra toltok penzt, vagy rogton eur-ra? Ugyanugy belul valtja gondolom, vagy szamit valamit?
-
vnorbi
aktív tag
Érdekes. Ilyen bizonylatot még nem láttam, mert bent lévő pénzt még nem váltottam, viszont amikor nem tartom benn a pénzt, hanem kifejezetten beutal-átvált-kiatual funkciót használom, akkor a pdf-en rajta van a váltáshoz használt árfolyam is (egyébként ez most megint 6 tizedesjegyen fut, de február és május közt 5-öt használtak).
-
vnorbi
aktív tag
Tudsz letölteni erről a váltásról pdf bizonylatot?
Régen 6 tizedesjegy volt a váltáshoz használt árfolyam, és az csak a pdf-en látszott, máshol 4 meg 5 jegyre kerekítették. Lehet, hogy a belső számlás konverzió még mindig 6 jegyre kerekített árfolyamot használ, és emiatt van eltérés.
-
zagloba
aktív tag
Töltöttem a TW kártyámra forintot és átváltottam EUR-ra! 80.000 Ft, átváltási díj 343 Ft , árfolyam 0,00309!
80.000-343=79.657 Ft x 0,00309 =246,14013 EUR amit viszont jóváírtak az 245,85 EUR ! Na most azt kérdezem ,h nem elég a váltási díj ( 343 FT) vagy Én számolok valamit rosszul?
0,29013 EUR a különbség! Tudom nem nagy összeg és nem a pénzen akarok pattogni csak nem értem! -
evilskati
aktív tag
Szia! Köszönöm a gyors választ, akkor ha jól értem a fő felhasználási mód, hogy Forinttal feltöltjük a Transferwiset, majd ott konvertáljuk, ha utalni kell más pénznemben.
Ha forintot utalok transferwise-ra, akkor a saját bankomnál lévő átutalási költségeket ki kell fizetnem, ugye?
Látom közben szerkesztetted, érthető, köszönöm.
-
válasz
evilskati
üzenetére
Ekkor nem érdemes mert a magyar fiókra nem tudsz €-t feltölteni utalással. Ha több pénznemű számlád van és az €-os bankszámla aktivált akkor persze lehet utalnod arra egy €-os bankszámláról, de jelen esetben az €-os számláról inkább direkt utald, mert a deviza számládnál lehet hogy olcsóbb az utalás.
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Külföldi utalást kellene lebonyolítanom euróban, van eurós számlám otthoni banknál, ilyenkor is érdemes használni a Transferwise-t, vagy ebben az esetben mehet közvetlenül?
Ha érdemes, akkor ahhoz, hogy a transferwisera feltöltsem a kívánt mennyiséget utalással, akkor is ki kell fizetnem az utalás költségét a saját bankomnál, ugye? (Ebben az esetben gyakorlatilag utalhatom direktben is vagy nem?)
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Van némi fogalmi kavarodás, ami miatt már nem biztos, hogy jól értem a történteket.
A debit (betéti) és a credit (hitel) a kártya típusa. Mindkettő mögött van egy-egy számla: betéti és hitel számla.
Amikor kártyáról töltesz fel pénzt TW-ra, akkor mindkét kártya használható, és azonnal megjelenik a TW-nál az összeg. Ehhez a TW oldalán meg kell adnod a kártyád adatait.
Amikor átutalással fizetsz, akkor a bankból kell indítani egy átutalást (nem a TW szedi le, és nem is osztasz meg vele banki adatokat). Ez 1-2 óra múlva jelenik meg a TW-nál (kivéve este és munkaszüneti nap). Átutalást a credit kártya mögötti számláról nem lehet indítani, csak a debit mögöttiről. Ugyanígy nem működhet elvileg az sem, hogy bankon belül a creditről a debitre teszel pénzt, csak fordítva.
Szóval ha nem akarsz kártyaadatokat megosztani velük, akkor a debit kártya mögötti számláról tudsz pénzt beutalni, de ez előtt a V/ által mutatott felületen jelezni kell, hogy mennyi pénzt fogsz küldeni.
-
válasz
Maxximus
üzenetére
Nem úgy csináltad ahogy vnorbi írta? Hogy belépsz, pénzhozzáadás beírod hogy X összeg utalása, akkor kapod a kódot amit majd be kell írni a közlemény rovatba és azután utalsz a bankodból?

A Tovább a fizetéshez gombra kattintva után kapod az adatokat
A kártyáról 1500 Ft, utalásnál meg a 0 Ft a TW költsége -
Maxximus
őstag
TW-ról már indítottam HUF feltöltést ,szintén debit kártyáról.Ettől nem fosok. (csak ugye itt macerásabb a creditről, megy a (KH) bankon belüli debitre,majd innen a TW-t megbízom, hogy emeleje le.)
Credit káryáról pedig már utaltam egyszer 5000 ft-ot a TW-os számlaszámra, hogy megjön e? Megjött. Ezt igazából azért preferálnám, mert ezen a számlán több pénz van és credit,ezeket az adatokat nemszolgáltatnám ki a TW-nak. Inkább innen utalnék,mint kvázi egy számla számra való utalás. Mindegyik a saját nevemen van.
Ezen felbátorodva utaltam a creditemről 300-at és így jártam. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Maxximus
üzenetére
Ez elvileg úgy működik, hogy forintban csak olyan utalást fogad a rendszer, ami saját névre szóló számlaszámról indult, és az egész folyamatot a TW-nál kezded. Ott beállítod, hogy mennyi pénzt akarsz beutalni, aztán megkapod az utaláshoz szükséges adatokat, amik ugyan évek óta nem változtak, de mindig ezzel kell kezdeni, és aztán lehet utalni. Az egyébként fura nekem, hogy 5 ezret azért jóváírtak, és nem pattintották vissza a teljes összeget.
Ezt indítani ugyanott kell, mint a kártyás feltöltést, csak azt kell kiválasztani, hogy átutalással fizetsz.
Az egyedi számlaszámmal rendelkező devizák esetén (pl EUR, USD) tudsz olyat, hogy bárhonnan utalhatsz előzetes bejelentés nélkül.
-
Maxximus
őstag
Sziasztok.
Tegnap a bankszámláról utaltam 300 eft ot a TW számlámra, hogy majd innen euróra átváltva utalom a nyaralásunk szállás díját. Csak 5000 ft jelent meg és azt írja 295.000 ft ot vissza utalt. Viszont ez nem jelent meg a bankszámlámon . Mi van? Ez mit jelent? -
Tudomásom szerint nem, ezt olvasom a törvényben:
Az adózás rendjéről szóló törvény
114. § [Pénzforgalmi számlanyitási kötelezettség]
(1) A belföldi jogi személynek és az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett természetes személynek - ideértve az egyéni vállalkozót is - (a továbbiakban együtt: pénzforgalmi számla nyitására kötelezett adózó) legalább egy belföldi pénzforgalmi számlával kell rendelkeznie. Pénzforgalmi számla nyitására kötelezett adózó rendszeres gazdasági tevékenysége körében kizárólag pénzforgalmi számlát nyithat. Az első pénzforgalmi számlát a pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett adózó adószámának közlésétől számított tizenöt napon belül kell megnyitni. Az adózó bevallásában, valamint kiutalási kérelmében feltünteti azon pénzforgalmi számla számát, amelyre a költségvetési támogatás kiutalását kéri.
Ha ez meg van akkor lehet több pénzforgalmi számlád is.
Ha van külföldi bankszámlád a vállalkozáshoz azt is be kell jelenteni, persze utalhatnak rá pénzeket, a bevétel könyvelése úgyis másként megy. De egy könyvelő pontosabban tudja. -
s0
újonc
Üdv.
Van valakinek azzal kapcsolatosan tapasztalata vagy információja, a Transferwise-nél nyitott bankszámlát a NAV egyéni vállalkozásnál elfogadja-e bankszámlaként és oda kaphatok-e kifizetést? Valamint gondolom ebben az esetben be kell jelenteni a NAV felé, mint külföldi bankszámla.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
nyirzoz
aktív tag
Miután a számlatörténetben benne van a megjegyzésnél, hogy lakossági számlakonverzió történt,de a 16 órás árfolyamon, így ez a pont kipipálva.
Azért lehet, hogy a bankok tudnak az MNB-től függetlenül árfolyamot megállapítani, így akár 16 órakor is.
A témát lezárom, csak fel akartam hívni a fals számításokra a figyelmet és természetesen használjuk ki a kedvezményeit a TW-nak.
-
Ez elmaradt de csak számolgattam.
Sajnos nincs február 1-es TW árfolyamom, egy február 19-es van, akkor 317,28 volt itt, az € az MNB meg 318,19 volt, az Erste kereskedelmi az meg 321,76 volt a 11-es, de az előtt ment el akkor az előző napi 16-os meg 321,29, a számlakonverziós meg 327,52.
Akkor vagy 4480 Ft vagy 10240 Ft a különbség 1000 €-nál.
De legyen az amit te látsz akkor 4480+2293 = 6773 Ft lenne február 19-én a banki utalás. Lényegesen több mint az akkori TW díjazás. Úgy 6200-al több.Célszerű azért előtte átszámolni.
-
A Transferwise nem az MNB árfolyammal számol és nincs eladás, vétel és közép hiszen ilyet tevékenységet nem végeznek, nem tudom honnan vetted ezt az információt.
A Transferwise meg innen veszi: A valós átváltási árfolyam a globális pénzügyi piacok eladási és vételi ára között van, és állandóan ingadozik. Ezt az árfolyamot megtalálhatod többek között a Reuters-en, a Google-ön, a finance.yahoo.com-on, és a TransferWise is ezt használja..Tudomásom szerint számlán történő deviza váltásnál a számlakonverziós árfolyamot használja az Erste Bank és az eladásit mivel utalásról van szó nem deviza kereskedésről. De lehet hogy tévedek.
De MNB február 1-én 317,23 Ft volt és érdekes a 16 órai árfolyam, mivel 15:00 óráig fogad be utalást a bank azután már csak a következő naptól indul a dolog és valószínűleg új árfolyammal.
-
nyirzoz
aktív tag
Azért ne csapjuk be magunkat, mert az a valuta árfolyam.
Most megnéztem a számlatörténetet és február 1- én a kereskedelmi 16 órás árfolyamon váltotta az Erste (320,91 Ft) , amikor az MNB 317,21 volt.
A jutalék pedig 2293 Ft volt.
Tehát 320910+2293=323209 Ft volt a terhelés.
A TW MNB középpel és TW jutalékkal számolva 318771 Ft lett volna.Az előny még meg van a TW- nek,de korántsem annyi amennyit a honlapon közölnek vagy amit te számolsz.
Persze bankonként változhatnak a számok.
-
Hát ma az Erste 332,39 Ft számolja az €-ot, a TW meg 319,71 Ft és általában 8-13 Ft a különbség. A példánál maradva 1000 € az 332390 Ft és 319710 Ft értékű.
Akkor most az Erste utalás (2400+12680)-1561=13519 Ft-ba kerülne valójában, mert bizony sok a devizaárfolyam közti eltérés -
Értem. Én meg beléptem és úgy.
Nekem normál forintos Erste lakossági bankszámlám van, úgy számoltam a minimum utalási díjat, a tranzakciós illetéket, a forint konverziós %-os díjat és azt hogy ők milyen árfolyammal adják nekem forintért az €-ot. Az 1000 €-nál sajnos közel 10K-val több mint ha TW-t használom. -
nyirzoz
aktív tag
-
325000 Ft kártyáról nálam 1600 Ft. Ha van kártyám akkor van bankszámlám is, miért fizetném ezt ki ha 0 Ft lenne a díja az utalásnak.
Ahhoz hasonlítjuk hogy magyar forintos bankszámláról szeretnénk 1000 €-ot elutalni egy német €-os számlásra
Az én bankomnál ennyinek az utalása minden költséggel együtt 4697 Ft lenne, de valójában több, mert itt az 1000 €-hoz nem 323K, hanem 330K kell akkor már 11700 Ft-nál járok. -
-
vnorbi
aktív tag
Ezt most elég hirtelen találták ki. A pár hónappal ezelőtti emelést azért jó előre bejelentették pontos dátummal, ez meg most szerintem a bejelentéstől számítva azonnal életbe lépett (most nap nincs is megadva, csak hónap, és a június 5-i tranzakcióm még a régi árazás szerint ment).
-
2019. júniustól megváltoztatják a pénzküldésre vonatkozó díjszabásukat.
A pénzmozgástól függően + 9,5 %, 10,5% 15% 20% 22 % a változás.Devizától is függ, ahol még lehet + költség. (Lásd az €->$ pénzküldés képet, 2.)
A forint hozzáadás bankszámláról továbbra is ingyenes, ha bankkártyáról megy ott a díj nem változott, viszont ahol devizaváltás is történik ott a díjak emelkedtek a fenti %-al.Ez van.
-
Igen abba kerül csak, (persze az € egyenlegen célszerű hogy legyen a pénz) de van amikor találhatsz pénzváltót ahol olcsóbb, amikor legutóbb vettem fel Szegeden, az nap néhány Bp-i váltónál olcsóbbra jött ki.
Akkor Szegeden csak drágább volt a váltóknál (30 fillérrel), de Pesten meg 2,8 Ft-al volt olcsóbban is.
De ez csak akkor lényeges ha forintról konvertálod a TW-n €-ra, ha eleve €-ban van mert úgy kaptad akkor az árfolyam nem számít. -
Én a saját keresőjüket használtam
Vidéken € OTP ATM: Pécs, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Gyula, Debrecen, Nyíregyháza és
Budapesten 6 db:
Károly krt. 25. - OTP 1075, Deák Ferenc utca 7-9. - OTP fiók 1052, Október huszonharmadika utca 8-10 - OTP Allee 1117, Apor Vilmos tér 11. - OTP 1124, Flórián tér 15. - OTP 1033, Babér utca 9. - OTP fiók (harmadik gép!) 1131
Ezeknél nincs +költséged ha veszel fel €-ot, sem az OTP, sem a TW részéről, az Euronet-nél meg minimum 50 € és van 5 % díj az Euronetnek.
Ha valaki tud más banknál €-os ATM-et az legyen szíves jelezze. -
zagloba
aktív tag
Nézem a googléban EUR ATM Szolnok! Sokat feldob! Két OTP-s ATM-et meglátogattam! Nincs EUR! Bementem a fiókjukba és azt mondták nincs a városban ilyen ATM ! A többi bankkal is fussak egy ilyen kört? Vagy felesleges mert nincs, csak a forintos van EUR-nak feltüntetve!
-
streng
csendes tag
Arra igen. Az nem feltöltés, mint a magyar, az hivatalos saját neveden lévő bankszámla. Viszont oda nyilván csak EUR-t. No meg magyar munkáltató nemzetközi (SWIFT) utalással fog neked EUR-t utalni. Kétlem. Külföldi EUR zónából munkáltató, simán oda utalja EUR-ban ingyen (SEPA) utalással
-
streng
csendes tag
válasz
evrynet0
üzenetére
Nem, nem jön meg a pénz, a te nevednek kell lennie az utaló félnek, amikor megadod a kódot
És készpénz sem lehet befizetni. (technikailag nyilván lehet) Elvileg már a befizetésnél el kellene utasítani, de az biztos, hogy TW nem fogja befogadni az egyenlegedre!!! Megkeresnek hogy hová küldjék vissza.
Nincs kiskapu, nem lehet kijátszani egyik verziót sem.

-
evrynet0
csendes tag
Tudom hogy elvileg nem lehet, de gyakorlatilag ha aki utalni akar nekem forintban transferwise számlára megadja megjegyzésben az utaláshoz szükséges kódot akkor megérkezik a pénz számlára? (függetlenül attól kis a küldő fél)
valamint
Közvetlen banki befizetéssel a számlájukra Raiffaisennél fel tudom tölteni a saját TW számlámat forinttal? Valaki ezeket már próbálta?
-
Tuomas
addikt
Szerettem volna egyenleget tölteni, de eléggé akadozik a dolog, böngészőben sem sikerült belépni. Másnál is jelentkezik probléma?
-
tsilver
aktív tag
TW-nél technikai probléma van nem lehet belépni sehonnan, érdekes kezd lenni
-
D4v3
őstag
Hi!
Van egy $-os neteller számlám, amiről töltöttem már fel 10-20-450$-t transerwise-ra. Mindig szólt, hogy ez a kártya úgy tűnik nem USD-s (gondolom felismerte a száma alapján, hogy egy angol banké a kártya és fontot feltételezett), ezért lehet lesz majd további fee, de ennek ellenére (na meg mivel USD a kártya valójában) nem került semmibe a feltöltés. Most viszont, ha 500$-t feltennék rá, akkor 17$-t le is vonna egyből, valami 3$-t a saját fee-jük okán, további 14$-t meg a váltási költségük miatt. Ami eddig ugye nem volt... Mi történik?
-
Oliverda
félisten
válasz
germinator66
üzenetére
Persze, pl. Londonban. Ott van néhány erre alkalmas ATM.
-
cyberkecsi
csendes tag
válasz
germinator66
üzenetére
Ez engem is érdekelne, de gondolom nem igen van ilyen az országban... :/
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
TW kártyával lehet valahogy felvenni USD-t? Azt látom, hogy vannak EUR-os automaták, de nekem dollár kellene.
-
válasz
feketedini
üzenetére
Ha kártyáról megy az egyenleg feltöltés akkor mindig számolnak fel költséget. Nem is lehet olyat választani ahol ne lenne költsége.
-
feketedini
tag
Sziasztok! Nekem a betéti kártyával feltöltésért számol fel a Trans 0.5 %-ot. Páromnak viszont mindig ingyenes a betéti kártyával való feltöltés. Mi lehet a különbség a két account között?
-
zagloba
aktív tag
Nekem az a szímpatikus a TW-ben,h német számlaszámot is kapok ha jól értem! Így a német fizetésemet könnyen tudom rá utaltatni! A Rev-nél tudtommal angol számlaszámot ad!
-
Brandynew
őstag
-
válasz
Brandynew
üzenetére
Forinttal egyszerűen feltöltheted, banki utalással ingyenes. A TW átváltási költsége 100000 Ft-nál amiből 343.14 $ lesz 359 Ft, ami 0,36 %, szerintem elfogadható
Te a Revolut-ot milyen pénznemben és hogy finanszírozod? Ott egyáltalán nem jelenik meg neked költség? Mennyi készpénzt vehetsz fel az automatából ingyenesen?
De a kártya csak egy opció, más használat a lényegesebb, pl. más devizában más országba utalni pénzt, illetve fogadni más devizában utalt pénzt, USA $, német € és angol font bankszámlára amely számlák ingyenesek. -
Brandynew
őstag
Így már világos, köszi
Biztos én is megtaláltam volna, csak lusta voltam most 
Az elkövetkező 1,5 évben Törökország, USA, Franciaország biztos meglesz, de akkor ezekkel nem lesz gond.
Revolutom van, úgy látom, hogy a TransferWise nagy hátránya vele szemben, hogy van devizák közti átváltási költsége.
Előnye van a Revoluthoz képest?
-
válasz
Brandynew
üzenetére
Hol akarsz fizetni?
Ezt írják:
A TransferWise kártyádat általánosságban véve mindenhol használni tudod, ahol a MasterCard-ot elfogadják. Ha a MasterCard logót látod, baj nem lehet.
Ugyanakkor, van néhány ország, ahol a kártyád egyelőre még nem működik:
Afganisztán, Burma (Myanmar), Kuba, Eritrea, Irán, Irak, Elefántcsontpart, Laosz, Libéria, Líbia, Nauru, Észak-Korea, Palesztin Területek, Szomália, Szíria, Yemen, Burundi, Közép-Afrikai Köztársaság, Csád, Kongó és Kongói Demokratikus Köztársaság, Szudán és Dél-Szudán.Amit a díjaknál olvastál azt meg így értelmezd:
A TransferWise kártya jelenleg az Egyesült Királyságban, illetve az Európai Gazdasági Térség legtöbb országában lévő több pénznemű számlatulajdonosok számára, valamint a Business TransferWise számla tulajdonosai számára elérhető. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Ismerkedek a TransferWise-zal.
A díjszabás oldalon a kártyadíjak táblázatnak ez a neve: "A betéti kártyához tartozó díjszabás (Európán belül elérhető)"
Ez mit jelent, hogy csak Európában fogok tudni vele fizetni?
Amúgy még nem regisztráltam, ha valakinek érdekében áll, hogy a ref. linkjén keresztül tegyem ezt meg, írjon PM-et.
-
válasz
cyberkecsi
üzenetére
-
cyberkecsi
csendes tag
Sziasztok!
TW-n hogy működik a feltöltés? Csak utalással lehet, vagy van a Revoluthoz hasonló gyors feltöltés is?
(nyaraláshoz használnám az USA-ban 2 hétre ott, ahol nem fogadják el esetleg a Revolutot) -
gyulaszu
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Nekem pont ma jött meg az első napidíjam ide. A kártya is már úton van...

-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Aktiválod az € pénznemet kapsz egy bankszámlát a Handelsbank-nál amire lehet utalni.
-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
A magyar fizetést nem tudják ide utalni, mivel nincs forintos bankszámlaszámod. A forint csak egyenleg. Minden egyenleg feltöltésnél egyedi kódot kapsz a banki utaláshoz, ezt a szituációt a munkáltatód nem tudja megfelelően kezelni.
Számlaszámod német €, angol font és amerikai $, ausztrál $ vagy Új-zélandi $ lehet amire utalhatnak.
Hogy forint mikortól lesz elérhető azt nem tudom.
A kártyát viszont érdemes lehet cserélni, mert itt a dombornyomott MC ingyenes, nincs éves díja ( nekem ez bankomnál 8317 Ft) a vásárlás ingyenes, egyedül a kp felvétel ingyenessége kevesebb (kb 75K), mint a magyar bankoknál a 150K -
szabo.csabi
tag
Köszönöm! Akkor ezt azt jelenti, hogy a jelenlegi hazai bankszámlám akár le is cserélhetem TW-ra? Azaz a HUF fizetésemet is kérhetem ide, ingyen jóváírják azt és csak devizakonverzióért, HUF vagy bármilyen más devizanemű átutalás kezdeményezéséért és saját számláról történő HUF vagy bármilyen más devizanemű feltöltésért számítanak fel valamennyi díjat?
-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Az utalás bárhonnan érkezhet és csak a $-ra van limit, 10K igazolás bekérés és éves szinten 1 milla dollár.
Lásd itt. -
szabo.csabi
tag
Utalás bárkitől érkezhet TW számlára vagy a feltöltéshez hasonlóan jóváírás is csak személyes bankszámláról történhet? Konkrétan az érdekelne, hogy nem kötekedik-e a TW, ha munkáltató utal át a dolgozónak alkalmanként, nagyobb összegű de nem bér jellegű devizát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Linux Mint
- Android szakmai topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

0,29013 EUR a különbség! Tudom nem nagy összeg és nem a pénzen akarok pattogni csak nem értem!