Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Köszi a linket, hasznos! Van TW fiókom, használtam is már korábban, így fizettem HUF számláról külföldi EUR számlára. Most tulajdonképpen ennek a fordítottját szeretném elvégezni csak USD számláról. Nem igazán értem, hogy ehhez miért van szükség saját TW számlára. Nem akarom ott parkoltatni a pénzt. Vagy a folyamat úgy néz ki ebben az estben, hogy nem én utalok a Raifeissenből, hanem az ACH opcióval a TW "beszedi" onnan a pénzt és ilyenkor a Raiffeisennél nincs átutalási költség? Ehhez kell az egyedi TW USD számla?
Ha mindenképpen nekem kell indítani az átutalást, akkor a wire opció olcsóbbnak tűnik, mint az ACH az előzetes kalkuláció alapján.
-
Oliverda
félisten
Ha megvan a TW fiók, egyszerűen utald át az USD számlájára a raiffeisenes számládról az összeget. Itt a leírás. Első nekifutásra érdemes egy kisebb teszt összeggel kezdeni, néhány 10 dollárral. Olyan pedig nincs, hogy valahol útközben örökre elveszik a pénzed, legfeljebb elakadhat, de ez sem jellemző.
-
didros
senior tag
Szóval azt látom, hogy a banki beszedés (ACH) drágább, mint az utalások. Gondolom ilyenkor a forrás-bank nem számol fel költséget (?) Ha igen, akkor ez kedvezőbb lenne, mintha a Raiffeisentől indítom az átutalást. Viszont ennél az opciónál nincs felsorolva a Raiffeisen. Általánosságban pedig egy kicsit félek, hogy van-e megfelelő garancia ezekre az utalásokra. Mi van ha félúton megáll a pénz és nem akar megérkezni a cél számlára? Előfordulhat ilyen eset?
-
didros
senior tag
Sziasztok! Raiffeisen USD számláról szeretnék 15000 USD-t átküldeni a ft számlámra. Hogyan tudom ezt leggazdaságosabban megtenni? Banki beszedés működik a Raiffeisen esetén is?
-
Krethx
aktív tag
Működnie kell 100%-ban. Amúgy elég megadni a HUF zsebnél látható magyar számlaszámodat. (Címe nem is kell.) Többször is utaltam már magamnak. Ja és a fizetésem is erre jön már. Átfutási idő legtöbb esetben azonnal vagy 1, 2 óra. Rosszabb esetben 1 nap. (App szerint.) De nekem még ilyen nem volt.
-
sopruk
senior tag
Ismerősöm egy K&H fiókban, HUF átutalást szeretett volna kezdeményezni a saját bankszámlájáról, az én TW magyar számlaszámomra. De csak néztek rá, hogy mit akar ő egy devizaszámlára HUF-ot utalni... Megadtam neki a nevem, a számlaszámom és a TW bank nevét, címét, ami az appban van.
Ennek így működnie kellett volna, nem?
Ennyire tájékozatlanok? Vagy én felejtettem el valamit? -
Oliverda
félisten
válasz
germinator66
üzenetére
Passz, nézd meg a hirdetményben, már legalább két éve nem töltöttem TW-t OTP-s hitelkártyáról.
-
sajtos365
tag
TW-nál mától olcsóbb lett az utalás 0,06€-val.
-
Oliverda
félisten
válasz
germinator66
üzenetére
Banktól függ.
-
germinator66
aktív tag
Mi a jelenlegi állása a hitelkártyáról való feltöltésnek? Kp. felvétnek könyvelik, azaz büntetnek érte...?
-
István89
tag
Ha böngészőből rákeresel a Goolge pay-re, akkor ott tudod újra engedélyezni, mivel nem törli le a telefonodról az appot. Novemberi bevezetés után kb 2 hétig mi is így csináltuk, de azóta már nem kapcsolják ki, így ha felraktad más forrásból, akkor ott lesz a telefonodon a gpay app.

-
Is-tee
aktív tag
Nem tudom mit kell ezen ennyit rugógzni, szimpla kérdést tettem fel, ha revolut topicba írom, akkor az a baj, mert tw-vel kapcsolatos, aztán fordítva a végtelenségig, mert mindig akad valaki, aki a hibát keresi más kérdéseiben. Engedd el, megkaptam a Oliverda-tól, hogy nem, amit köszönök.
-
cocka
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Desktopon lehet, valamilyen cookie problémája volt.
Desktopon, kitöröltem az összes cookie-t amit létrehozott, elfogadtam újra, bejelentkeztem, jött sms stb.. rányomok a linkre, ugyanúgy csak az accountomat tölti be, semmi mást.
Mondjuk most hirtelen megjelent a Debit card alatt, miután kicsit nézegettem az Account limits részt. Bezártam és hoppá, ott a Virtual card.
-
István89
tag
Böngészőből újra tudod aktiválni a gpay appot? Nekem a novemberi mizéria után nem tűnik már el, de hivatalosan nem érhető el nálam se. Ha van app, akkor ott könnyen tudsz váltani a két kártya között, de ahogy írták Neked, a számládhoz rendelik a virtuálisát is, így használhatod ugyanúgy, mint a másikat is és nem kell a váltogatással foglalkoznod.

-
Sikerült a VISA virtuális kártya. Most okosítsatok egy kicsit:
Lehet két kártya a GPay alatt? Tudok egyszerűen váltani?
A VISA-t fel kell tölteni?
Amúgy megint eltűnt a Gpay appom. Attól még működik minden csakhát... -
István89
tag
válasz
norrberth
üzenetére
Sorry.
Ma kipróbáltam a VISA kártyát gpay alatt, és itt tényleg nincs az a "homokórázás", mint MC kártya alatt, egyből a pipa jelenik meg. Reméljük így is marad.
Fizetés mintha érzésre tényleg gyorsabb lenne, bár MC kártyával is gyorsan reagált mindenhol gpay alatt.Binlist szerint amúgy BE kártya, de gondolom élesítéskor majd HU lesz ez is.
-
norrberth
addikt
(#2940) Krethx
(#2945) anadroid
(#2949) István89
[link]

-
Is-tee
aktív tag
Revolutról hogy tudok utalni HUF-ot magyar számlára? Ha beírom a magyar IBAN számlaszámot, akkor kiírja, hogy BIC/SWIFT is in invalid format.
-
Is-tee
aktív tag
Kértem kártyát, úgy is tervben volt, így megjelent nekem is

-
Is-tee
aktív tag
Nálam se történik semmi
lehet azért mert nincs fizikai kártyám? -
Krethx
aktív tag
Akik szeretnének Virtuális Visa-t (Beta) és nem kaptak. Ezen a linken aktiválhatják be:
http://transferwise.com/featureLock/assign?slug=T1DmWX7wCqcXOAFNjWOMYSdYAhsDhKRv

-
tomp
félisten
Mivel béta teszt a Visa így azt gondolhatja valaki, hogy a GPay még nem fogadja el.
Nekem is benne van a sima MC TW kártya. Eddig amúgy úgy áll a helyzet, hogy némelyik terminál a béta Visa-val gyorsabban megy. Mármint nem gondolkodik annyi ideig a válasszal mint a MC-al. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Felhívtam őket, utólag fizetős az éves kártyadíj!
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
S ezt, hogyan tudom lezongorázni velük, mert nem akarnak visszatéríteni semmit.
-
válasz
HoppMaster
üzenetére
az ersténél is előrefizetős, a töredékév díja, meg visszajár.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Előre kell fizetni, akárcsak a többi rendszeres díjat.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Ahol nincs éves kártyadíj, ott is ingyen kapod az új kártyát, ha a bank kezdeményezi a cserét vagy önhibádon kívül történik valami a kártyáddal.
Az éves kártyadíj egyébként a számlavezetési díj diszkrét kiterjesztése.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Lehúzásra. A kettőnek egyébként semmi köze egymáshoz. A felsorolt esetekben még a hírhedten kapzsi magyar bankok sem kérnek pénzt a cserekártyákért.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
De, az lesz. Soha, sehol nem kell fizetni a lejárt kártyák cseréjéért, mint ahogy akkor sem kell, ha bármilyen okból a kibocsátó dönt a csere mellet, vagy, ha az ATM benyelte a kártyát. Kizárólag akkor kell majd fizetned, ha te kérsz új kártyát mert megrongálódott, elhagytad, megette a kutya, nem tetszik a színe, stb.
-
Oliverda
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Csak akkor kell fizetni, ha te kérted a cserét, de ez már le lett itt írva párszor.
-
tomp
félisten
Virtuális Visa:
GPay-el az OTP-s ATM már elfogadja csak ugye nincs PIN kód így ott nem használható. Remélem a fizikai Visa is menni fog. A MC-al nem megy az ATM amiről ugye tudnak a TW-nál. -
sopruk
senior tag
válasz
tibor23
üzenetére
A kezdőoldalon felül jobb oldalt a "+" -al már különböző deviza perselyeket is létrehozhatsz. Készítesz egy eurósat, átrakod bele az eurót amíg fizetsz a HUF-al, majd visszarakod az euró egyenlegedre. Amíg át van helyezve a pénz, nem tudod költeni, a másik devizát használja amit te szeretnél...
-
Caldera
senior tag
válasz
tibor23
üzenetére
Ezek szerint nem volt USD keret, mert abból vonta volna. Ennek hiányában abból vált, ami számodra kedvezőbb árfolyamú. És ez az egyetlen finetech, amelyik összerakja a fizetendő összeget a rendelkezésre álló összegekből, és nem utasítja el, ha adott devizából nincs elég keret.
-
tibor23
senior tag
Be lehet azt állítani valahogy, hogy USD netes vásárlásnál (Aliexpress) ne az EURO keretből költsön, hanem a forintosból?
-
norrberth
addikt
Akinek megy vagy fog, jelezze már majd.
G Pay alá betudta e tenni a Virtuálist. -
kuksa90
őstag
Szerintem a beállítások / műhely résznél kell bekapcsolni a "kategóriák és betekintések" kapcsolót...
-
István89
tag
Jogos, az nekem se volt bekapcsolva, de már szerintem hiába kapcsoltuk be.

Mindenesetre érzékelhető, hogy lesz változás, mert átszabják az appot is, a béta appban a fiók rész külön részbe került a beállításokkal, számlaadatokkal és a többivel, ami a kártyák alatt voltak, szépen elkülönítik majd a kártyákat.
-
hunluigi
senior tag
Szintén zenész... virtuális visa bezsákolva!
Na az utolsó előtti szög beütve a revo koporsójába részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fizetés mintha érzésre tényleg gyorsabb lenne, bár MC kártyával is gyorsan reagált mindenhol gpay alatt.