Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz Kicsirics77 #34301 üzenetére
Ezt nagyon valószínűnek tartom mármint, hogy "gigabites kapcsolatra utal", ugyanis a 2-dik led is kék, ami a bejövő hálózatot mutatja.
Közben voltam a szomszédba, de értetlenül állok a történt dologgal szemben.
Átmentem felírni a modem típusát, ami CBN CV6181E (admin és cbn a jelszó, de még nem léptem be a menüjébe).
Gondoltam kihúzok mindent, és újraindítok mindent a maga sorrendjében, s talán zöld marad majd az 5-dik led. S talán majd így helyre áll a sebesség is.
Kihúztam a modemet aztán a routert is. Modem bedug, feláll a rendszere, aztán a router bedug. De továbbra is csak kéken világított az 5-dik led.
Ezek után az fogadott a Pc-én, hogy "Korlátozott kapcsolat" azaz nem volt Internet kapcsolat.
Megpróbáltam újra, s kihúztam mindent és kezdtem elölről, de a dolog nem változott.
Mondom ez egyre jobb, mert már Net sincs. Gondoltam haza megyek a régi routerért, aztán amíg nem tudom rendes működésre bírni, addig nem viszem vissza.
Haza is jöttem a másik routerért, de mielőtt kicseréltem volna, mondom még adok ennek a 1043-nak egy utolsó esélyt. De most kihúztam belőle a Pendrive-ot, míg fel nem állt mindkét rendszer (csak ekkor a routert indítottam el először, aztán a modemet, s miután felálltak a rendszerek bedugtam a Pendrive-ot.
És most jön amit nem értek. Most meg mitől lett Internet??
Ráadásul megvan a teljes sávszél. A lámpa továbbra is kéken világított, de nem érdekelt már, ha megvan a teljes sávszél.
Az észrevettem, hogy a router elfelejtette a titkosításnál megadott jelszót, meg 40Mhz-re volt állítva, az is vissza volt állva 20Mhz-re. Szóval ami ebbe a menü részbe be volt állítva, az visszaállt alapra. Hogy miért?
Mindegy mindent megadtam neki újra.
Most a transmission is hasít! Fullon jön lefelé is meg felfelé is.
Szerintetek mi lehetett a baj?Nem hiszem el! Mire megírtam ezt, arra megint elment az Internet kapcsolat!
Igaz, közbe töltött le egy torrentet, de csak nem az a baj?
Úgyhogy most visszadugtam egyszer a régit (940N), amíg nem derül ki biztosra, hogy mi a baj.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest