- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Ma volt időm és megnéztem, hogy mi ez az újabb TW kiadás.
Felraktam az orosz firmwaret, aminek a bootloaderében engedélyezve van a TFTP recovery, aztán megvágtam ezt az új TW végződésűt és frissítettem a routeren levőt vele.
Az eredmény az lett, amit vártam, mert ez csak annyiban tér el a többi verziótól, hogy alapértelmezetten ahol lehet, ott a beállítások Taiwanra vannak állítva, mint pl. a WiFi régió vagy az időzóna.
Tehát nem tette tönkre a frissítés a routert, mert működik, de egyelőre más változást nem vettem észre.Mivel 2 napja írtam a gyártónak is ezzel kapcsolatban, ezért ma délelőtt a TP-LINK support is válaszolt, hogy a TW az Taiwant jelöl a firmware nevében, bár nem siették el a választ és ki is próbáltam már előtte, de legalább így most világos a dolog.
Itt egy kép, amit én készítettem az állapot képernyőről, amin látszik az új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- ZBook Firefly 14 G10 14" QHD+ IPS i7-1370P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series 11 Alu 46 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest