Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
concret_hp #6468 üzenetére
Ami itt megy abba simán bene van.
2023 júniusában kaptam időpontot szürkehályog műtétre 2024 februárra. 8hónap. És ebben vszeg szerencse is van ha jól értettem egy kiesett helyére raktak be aki nem tudta megvárni mert mindkét szemén van. Én meg eldolgozok, elélek eggyel is vezetnem is szabad. Teszem hozzá rémítő hülyeség hogy addig huzzák moon a szürkehályog műtétet míg az illető már félig nem lát.
Akkor a rendszer haszonélvezője vagyok én is? És fogadjam el, hogy normális hogy fey demagog/populista/kelptokrata/autoriter rendszerben élek aminek szerintük a haszonélvezője vagyok? Ne adj isten én is morálisan olyan vagyok semmivel se különb mint a NER? Miközben engem megbüntetnek 30 helyett 42nél, Tiborcz meg egy Elios/Olaf után se ül 2-8évet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest