Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-03-18 14:44:30

LOGOUT.hu

A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19411) st6969 válasza st6969 (#19405) üzenetére


st6969
őstag

Szerintem ez az applikáció kissé bugos :( . Már máskor is észrevettem, hogy pl. ha belépek, mutatnia kellene a főoldalon a távvezérlés menüpontot, alatta a klíma, és az ajtó zárás gombokat. Van, hogy ezek egyáltalán nem látszanak ott. Ilyenkor lefelé csúsztatva az ujjam frissítek, és általában megjelenik, de pl. az időpontot nem frissíti. Az autó állapota részre, ha rányomok, ott is egy korábbi állapotot mutat, frissíteni kell, és van, hogy még akkor se az aktuális állapot jön.
Belépéskor random kéri vagy nem az ujjlenyomatot...
Most ugye az "utasoldali ablak nyitva" miatt kezdtem vizsgálódni. Többször frissítettem lefelé csúsztatással (addig, amíg kiírta valóban a mostani időpontot) és még mindig nyitva mutatta az ablakot. Hát csak odamentem az autóhoz (kerítésen belülről ráláttam, kb. 8-10m lehetett), és az ablak zárva volt. Mindenesetre azért nyomtam egy kinyit, majd bezár gombot a kulcson, le is reagálta az autó (villant az index és kinyílt-visszazárt a visszapillantó). Utána még azt is megcsináltam, hogy nyomva tartottam a záró gombot, hátha csak rosszul látom az ablakot (de nem, tényleg fel volt húzva). Na, erre elkezdett pittyegni egy kicsit. Ez vajon mi lehetett?
Visszaérve az irodába, az applikáció már zárt ablakot mutatott. Fura.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.