Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
válasz
KTTech #17449 üzenetére
Merrefelé szoktál vezetni? Itt az A23-M23-M25 déli vonalán a 70-es korlátnál a többség 80, a janikák akár 90 mph-val tolják simán, amikor én 60-70-nel megyek, úgy húznak el mellettem, mintha álló autó lennék. Számos helyen a régebbi speed kamerákban film sincs, hiába villan és ezt a többség tudja és ki is használja, de amúgy sem érdekli őket. Van olyan szakasz az M25-ön és az M26-ön, ahol ki van írva, hogy “speed cameras not in operation”…normálisak ezek? Ilyet kiírni??!44!444!!
50-re lekorlátozott dual carriagewayen is simán nyomják 70-el, városban meg 30 helyett is 40 az átlag. Nagyon sokszor azt látom, hogy szinte csak én tartom be a sebességhatárokat. Autópályán a szélső sávot senki nem ismeri, mindenki a középsőben vereti, vicc az egész közlekedési kultúra az “én területemen”.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest