- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Ismerősöm nemrég vett egy P2-t, olaszból behozott, magyar kereskedő az eladó. Szép állapotú volt korrekt vételnek tűnt. Vásárlás után vörösvári Mayerrel átnézették, ott is azt mondták, ilyen állapotú olasz használt autót még nem láttak. Aztán nemrég a műszerfal karácsonyfa módjára dobálta a hibaüzeneteket. Úgy tűnik mégsem annyira pöpec, lehet akksi pakk csere is belőle.
Ilyen esetben bukott ~1 misit, vagy követelhet vmit az eladón? -
VaZso
senior tag
Pontosan.
A leírások alapján a benzines motorok általánosságban jobbak (dízelből jobban meg kell nézni, mit vesz az ember).Az Avensis/Verso 1.6-nál kezdődik, nincs belőlük 1.4, a kasztni is elég nagy hozzá.
A VVTi széria (Avensis T25) 2006-ig volt problémásabb erős olajfogyasztás kapcsán, ill. itt a 2.0 közvetlen befecskendezéses, ami meg kokszosodás miatt problémás.
A Valvematic (Avensis T27) 1.6, 1.8 és 2.0 verzióban is jók.
A rendszeres olajcsere azért mindegyiknek kell.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
KTTech #14196 üzenetére
Te máshol élsz, másféle preferenciák szerint.
Amit írsz a felfúrásról, új motorról, csak még inkább megerősít abban, hogy jól járok el.
Én itt nem tudok 5-6 évente 15 millát kitermelni autóra, ezért próbálom minél jobban óvni.
Ha olyan állapotba kerül, amit írsz, akkor persze majd túlad rajta az ember, de lehetőleg az minél később következzen már be ha lehet. -
Senhi
aktív tag
válasz
Kis Tigris #14192 üzenetére
1.4 es 2.0 dízel jobb, de ennyi idősen nem vállalnám ezeket, főleg nem arra a felhasználásra mire neked kéne. Benzinből 1.4, 1.6, 2.0 jó, 1.8-as 2006-ig volt problémás ha jól emlékszem, utána már rendben van.
1.4-esek lehet nincsenek avensisben/versoban. -
KTTech
veterán
válasz
aszamóca #14195 üzenetére
A Yarisban levő motort felesleges lenne szétszedni... ha gond van, kb. helyből csere, mert nem lehet felfúrni, nem elég vastag a hengerek közti fal hozzá. De ugyanez igaz a felmenőire is, a 4-6 hengeres Dynamic Force szériás motorokra, legyenek 1.8,2 vagy 2.5L-esek.
A 0W8-as olaj meg elég vékony hidegen és melegen is 😃Én 15 évre számolok vele, akkor jár le a hibrid garancia - már ha lesz értelme addig megtartani a fenntartási költségek miatt (amik Mo-n aprópénznek mondthatók, és itt nem a benzinárra gondolok, ami nevetségesen alacsony tőlünk nézve, hanem a biztositásra, útadóra stb. Mondjuk az első 5 szerviz díja 1190 font volt, amit 2 év alatt fizetek ki, de ez az ára a garanciának - de ha lakatolni kell rozsda miatt, akkor valószínű helyből megy eladásra, az semmilyen formában nem éri meg - többe kerül a leves, mint a hús, de ugyanez igaz ha 11 évesen a fényszórók megadják magukat - darabja fél millió körül van).
Nálam azok a távok, amit írsz a legközelebbi értelmes boltot jelentik városon belül (és nem nagyvárosban lakunk), a napi munkábajárás az 40+km oda-vissza... viszont kb. 3-4km után üzemmeleg a motor, a spéci hőmanagement miatt (ami ha megborul nagy szívást jelenthet).
-
aszamóca
aktív tag
válasz
KTTech #14194 üzenetére
Mindenki azt tesz a saját tulajdonával, amit akar.
Mifelénk 3 év a gari, + vehetsz még kettőt hozzá.
A szerviz velem is harcol a 10000-res olajcseréim miatt. Nem értik miért akarom 5évnél tovább megtartani az autót, és miért akarok az utód tulajnak jót. Mikor mondom, hogy nem szándékozom lecserélni 5év múlva, azt nem értik miért, meg azt mondják, azt nem tudhatom előre. Pedig de.Én nagyon rövid 7-10km távokon használom többnyire, havonta úgy egyszer elmegyek vele a 250km-re lévő rokonhoz. Ilyen használat mellett az olaj hamarabb elhasználódik, amit új, garis autónál még nem követ semmilyen tünet, de hosszú távon minden bizonnyal kifizetődőbb, mint ha beüt egy motor szétszerelés.
-
KTTech
veterán
válasz
aszamóca #14193 üzenetére
Én tartom magam a 10000 mérföldes olajcseréhez. Ha bármi gondom lesz a következő 9 évben a motorral, a Toyota gondja lesz... a gari ugyanis 10 éves felénk... (vagy 100000 mi). Igaz most kicsit több, mint 1 év után 2 olajcsere lesz benne, kicsit többet használtam... (de még előtte hazagurulok Mo-ra, meg vissza + otthon is használni fogom, így bele fog ugrani 10 nap alatt közel 5500 km).
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Nikaré #14189 üzenetére
Na most kezdjük az elején. Egy bejáratós olajcsere miért is szükséges egy autónál?
Az olajcserékre azért van szükség, hogy a bejáratás során a hengerfalról, dugattyúgyűrűkről, csapágyakról és más alkatrészekről leváló finom fémrészecskéket, a motorblokkban maradó mikroszkopikus méretű szennyeződéseket eltávolítsuk. Normál esetben ezek a szennyeződések az olajszűrőben vagy az olajleeresztő csavar mágnesén kötnek ki. De nem mindegy, hogy odáig milyen úton jutnak el. A Toyota tájékoztatása szerint, az új motorokat 200km-es járatással előkoptatják, majd olajat cserélnek. Tehát amit a szalonba újként kapsz, az ilyen bejáratott motor.
Elvben tehát az előírt 15000-res olajcsereperiódus az első olajcseréhez jónak tűnhet.
Azonban az olaj egy faramuci anyag. Az elhasználódása igencsak sokmindenitől függ, elsősorban a felhasználási körülményektől, amik a valós életben nem épp a gyár által előírt ideális esetre hajaznak.
A hidegindítás, a dugóban vánszorgás, a sportos használat, a rövid távok, a hőmérséklet nagymértékű ingadozása, illetve a szélsőséges hőmérsékleti értékek, stb. mind, mind az olaj elhasználódását növelő tényezők. Minél frissebb és jobb az olaj, annál hamarabb jut fel a veszélyeztetett vezérműtengelyig, azaz, annál előbb kezd el kenni. Az elöregedett olaj a hidegindítás mellett, normál üzemben sem tudja megfelelően ellátni feladatát és mindezek mellett még meg kell említeni a „változó minőségű” üzemanyagokat, melyeknek magas kéntartalmuk az olaj tisztító molekuláit pusztítják, és oxidálják a motor alkatrészeit. Ilyenkor motorunkban megjelenik a korom.
Tartsuk észben! Az autógyártók nem jótékonysági intézmények.
Nekik, és a dílereknek is az a jó, ha 5 évente újat veszel. Ennek egyik eszköze a hosszú olajcsere-periódus. Amit tehetünk, hogy hosszú ideig megőrizzük autónk műszaki állapotát, az az előírtnál gyakoribb olajcsere, ami még mindig jóval olcsóbb, mintha a motort kell javítani.Pontosan hol írnak erről a " ne cseréld le a használt olajat, mert az jobb mint a friss amit beleteszel-ről?
-
Senhi
aktív tag
válasz
Kis Tigris #14185 üzenetére
Toyota talán all time legrosszabb motorja, kilométerekre kerülném. 2009 után állítólag jobb, de az általad linkeltek (09.03-as az még előző évi gyártás lesz szvsz) korábbiak. Igazából ha csak rákeresel, hogy 2.2 d-cat megtudsz mindent, tele az internet milliós javításos sztorikkal kifejezetten ehhez a motorhoz.
-
Nikaré
őstag
válasz
KubanitoS #14187 üzenetére
Ha megteheted, akkor a bejártás alatt illetve ebben a kezdeti időben ne cserélj olajat. Én a következő évben időzíteném így amit szeretnél.
És igen, ahogy előttem is írták első olajra azért figyelni kell.
Aztán az (amit úgy is tudsz), hogy vagy az egy év vagy a km variációra figyelve sakkozva lépném meg. -
No.01
addikt
Nekem is azt mondtak, h ne csereltessem, de valos ervekkel nemigen tudtak alatamasztani.
A bejaratasnal fontos lehet utanna mar kevesbbe. Nekem 5800-nal volt a koztes es tartani fogom a 10e km-es cseret.A te esetedet ertem, de anno masik autonal velunk akadekoskodtak. A konkluzio az volt, h az elso koztes csere az igazabol nem koztes kell, h legyen papiron hanem az elso hivatalos (ertsd tobbe lesz) ha ebbe igy belemesz es a km-t nem leped tul akkor automatikusan az idokorlat (1 ev) lep eletbe.
-
KubanitoS
veterán
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Nemsokára indulunk autókat nézegetni, s [ezt] (esetleg [ezt is] , habár ebben a km elég soknak tűnik) mindenképp meg akarjuk nézni.
Van a kocsinak így első blikkre valami buktatója? Megbízható ez a motor? A fogyasztásáról tudtok valamit?
Ha egy szerelő az átvizsgálás után rábólint, érdemes megvenni?
Válaszokat előre is köszönöm -
Gombinyó
őstag
válasz
Nikaré #14183 üzenetére
A kocsinak biztosan jó!
Ezt inkább úgy fogalmaznám, hogy bajt talán nem csinálsz vele. Hogy értelme van-e az erősen vitatott. Én hallottam már olyanról is, hogy gyárilag nem ugyanazt az olajat öntik bele, amit utána a kötelezőkön és nem biztos, hogy jó idő előtt kidobni belőle. -
KubanitoS
veterán
Egy technikai jellegű kérdést tennék fel. A Yaris hibridünket decemberben vettük át. Én szeretnék csinálni egy köztes olajcserét olyan június körül, ekkor lesz várhatóan 5-6000 km a kocsiban.
Ugye a szervíz egy év, vagy 15000 km most, én pedig azt szeretném hosszútávon elérni, hogy az éves kötelező szervíz is mindig júniusra essen, ne pedig decemberre. Beszéltem a Toyota szervízzel és részükről rendben van a dolog és a telefonban azt a tájékoztatást kaptam, hogy a garanciával sem lesz semmiféle probléma.
Az én olvasatomban is rendben van a dolog, hiszen ha meglenne egy nagyobb, mondjuk 20-25 ezres futásteljesítmény évente, akkor a kötelező szerviz futásteljesítményes része lépne életbe.
Azért szeretném kikérni a ti véleményeteket is!
-
No.01
addikt
válasz
makszi #14180 üzenetére
Sajnos ezt adom... 50l kellene az alapnak lennie a nagyobb motorhoz. Nyilvan olcsobb es egyszerubb ugyanazt hasznalni mindegyik modellhez.
Hamar temanal (fogyasztas) vagyunk akkor a joido bekoszontevel (es mert h autopalyan sem jartam igy sikerult 4,8-as atlagot hoznom ami szamomra nagy meglepetes.A gyors menes viszont valoban nem a hybrid baratja. Zalakaros - Dusseldorf - Diosd utvonalon (HU-AT ~140, DE ~150) az atlag 7,2 lett 2 szemellyel, kozepesen megpakolva klima es eros futes nelkul. Nem mondom, h rossz, de tudom, h hasonlo tavon sokat lehet sporolni mondjuk Vmax 120-al... de van amikor idore megyunk akkor meg az szamit nem a fogyasztas.
-
makszi
aktív tag
-
válasz
makszi #14178 üzenetére
Érdekes ahogy összekapták magukat a belső térrel nem hittem volna hogy a hangszigetelésen baltázzák el az optimát (csak a passat ellen szánták). A kis benzintankot megértem, scross automata awd azért gyakran járt városi üzemben benzinkútra (főleg ha hozzátesszük hogy betegesen utálom a fele alatt lévő üzemanyagtankot). Rav4-nél kellemes a 800 kilométer felett kiírt hatótáv városban. Bár Ő még nem ment 130-al huzamosabban pályát, szerintem ott meg fogja enni a 8-at (bár öregszem 120-al jobban szeretek menni pályán).
-
makszi
aktív tag
válasz
Tom1939 #14176 üzenetére
2015-ös 1.7 CRDI volt Pont az ellentéte a Corollának. Azzal pályán utazni sokkal jobb volt viszont a zajszigetelés abból is hiányzott és az meg városba volt rohadt fárasztó. A Corolla meg városban sokkal csendesebb. A dízel motor hangja gyorsításkor beszűrődött eléggé. Belül nagyobb tágasabb autó mint a Corolla.
Kellett volna bele egy erősebb motor meg a tűzfalra 1-2 réteg zajszűrés és akkor számomra tökéletes kocsi lett volna. Imádtam benne a 70 literes tankját, amivel 900-1000km simán megvolt 1 tankolással. Ezzel szemben a Corolla egyik legnevetségesebb pontja a 42 literes tank. Mondjuk a Corolla nagy átlagban 6-7 decivel kevesebbet fogyaszt, mint a KIA, de 150 és fölötte megeszi a 8 litert simán és akkor pályán lehet 450-500 kilómétrenként tankolni. Ezt nagyon utálom benne. -
makszi
aktív tag
válasz
Tom1939 #14171 üzenetére
2.0 Hybrid és Sakura szőlőkert utca.
Velem eddig mindig normálisak voltak gyorsak és most a garis ügyintézésre sincs eddig panaszom.Azért az elmúlt 16 évben volt 4 kocsim mindegyik új. Sorrendben: Honda Jazz, VW Jetta, Kia Optima és most a Corolla. Ezek közül a statisztikák alapján a Corolla a legmegbízhatóbb vagy mondjuk hogy holtversenyben a Hondával az élen van. (A Jetta a láncos 1.4 TSI volt ami ugye hirhedten szar és nálam 200k km alatt semmi baja nem volt pedig 30k-s periódussal ment az olajcsere igaz abban az időben sokat mentem pályán szóval 8-10 hónap alatt összejött).
Szóva csak azt akartam itt megosztani hogy érdekes pont a Corolla az ami két évesen a 2. garis problémával örvendeztet meg. Az első a komplett bal első fényszóró volt. -
makszi
aktív tag
Tegnap megvolt a 60 ezres szervíz a 2 éves Corolla TS -en 81k lett a vége egy fővárosi szalonban. Ezen kívül jeleztem hogy az első lökhárító alján ahol a ködlámpák vannak az ott lévő zongoralakk fekete fényes része lepattogott és alatta most matt fekete lett és nagyon gázul néz ki egy két éves kocsin.
Lefotózták és ma már hívtak hogy jövő héten mehetek kicserélik azt a fekete zongoralakk betétet. -
KTTech
veterán
válasz
baritz1995 #14168 üzenetére
Ha gumicsere után lépett fel a hiba, egyértelműen a gumi lesz a probléma... lehet rosszul volt tárolva.
Ami még gond lehet, hogy nem megfelelően van meghúzva a kerékcsavar és kilazult. -
baritz1995
tag
Sziasztok
Tapasztalt már valaki olyat, hogy gumi csere után az autó kanyar után, az utolsó negyed kormány fordulatot szaggatva hozza vissza egyenesbe, mintha pattogna egyenesbe állás közben.
A gumi 1éves, szinte új
A nyomás jó
Van valami tipp, hogy mi okozhatja ezt, nagyon zavaró jelenség.? -
VaZso
senior tag
Ez 1.6 szívó benzines motor (Valvematic), nem tudok róla, hogy bármi problémája lenne, ha nem túl ritkán cserélik benne az olajat és jó minőségűt használnak.
Nekem gyakorlatilag ugyanez van csak 1.8-as változatban (2ZR-FAE).
Közvetlen befecskendezésű motoroknál szokták írni a kokszosodást mint problémát.
-
Az van, hogy orszagonkent kozel veletlenszeruen kerulnek a funkciok a kulonbozo csomagokba. Anno amikor rendeltem az enyemet, megneztem legalabb 10 masik orszagot es mindenhol mas meg az ugyanolyan nevu csomagok felszereltsege is. Amerikarol meg ne is beszeljunk ott alapfelszereltseg egy csomo olyan dolog ami itthon opcioban sincs. Cserebe ok meg nem kapnak hybrid-et.
-
P00By
nagyúr
Igazad volt. Ez a gyári "bőr", csak az egész fényesre van kopva.
Az üzemanyagszűrő a benzintankban van, ezt milyen gyakran kellene cserélni?
Ez a motor (1ZR-FAE) mennyire hajlamos kokszosodni (tisztítás miatt kérdezem)?
Bluetoothal sajnos egyik telefonunkat sem tudtuk hozzá csatlakoztatni (iPhoen 11, iPhone XR) -
woros
őstag
Mirrorlinkhez kapcsolódóan találtam, még nem teljesen próbáltam ki, de ez a toyota hivatalos állapontja. A lényeg végülis az, hogy először bluetoothal legyen összelőve a kocsi a telóval, és aztán legyen csak összekötve kábellal.
The Toyota Touch 2 with Go system on software versions 4.1.1, 4.2.0, 4.2.1, 4.3.0, 4.4.1 and 4.5.0 are Mirrorlink 1.0 compatible.
The Toyota Touch 2 with Go system on software versions 6 or later as well as the X-Nav and X-Toyota are Mirrorlink 1.1 compatible.
The only phone that was compatible with the Mirrorlink 1.0 system was the Samsung Galaxy S3.
Most modern Android (post 2015) phones running Android software 6 or later are compatible with Mirrorlink 1.1.
To use Mirrorlink with your car you need to have the phone connected via bluetooth with the car, and then connected via USB. If your phone is Mirrorlink 1.0 you will need to download the Samsung DriveLink App from the App Store. If your phone is Mirrorlink 1.1 compatible you can enable Mirrorlink within the settings menu of the phone. Once Mirrorlink is enabled you will be able to access the compatible Apps on your phone via the infotainment screen. To view compatible phones and applications please visit: www.mirrorlink.com has very few apps are compatible, and if no compatible app is installed on your phone all you will see is a blank screen. -
Egyetértünk ezzel az 1.5 hibriddel lábon lövi (ha automata helyett lesz) vagy kinyírja (ha csak ez lesz egy idő múlva) magát a Suzuki itthon.
Nekem az igazán durva élmény az 1.4 szivó benzines i30-asból való átülés volt az scrossban. Főleg pozitív mert a teljesítmény ég és föld, viszont kicsit negatív is mert minőségben szerintem belül rosszabb volt hiába 10 évvel fiatalabb.
Rav4-ben nem akartam teljesítmény visszaesést jelentőst, és nem is érzek ilyet (határeset most hogy még kímélem).
-
Senhi
aktív tag
válasz
Tom1939 #14156 üzenetére
Egy- két valós mérést megnézve valóban pár tized választja el őket gyorsulásban
, sőt 130 felett már jobban gyorsul az első kerekes rav4-nél a sima 1,4t. Mondjuk az a motor igen csak jól sikerült gyárilag 140 le-t mondtak rá aztán mérôpadon szinte karcolta a 160-at. Én simán elhiszem hogy fokozatokkal rendelkező váltó miatt bizonyos fordulatszám tartományban dinamikusabbnak tűnik. Kár hogy kivezették, az új 1.5-ös hibrid motor valami gyalázat a suzukinál.
Nekem hasonló volt amikor 2 literes dízelből ültem át az aurisba. Papíron csontra ugyanannyi lóerő és súly is hasonló a valóságban meg auris 3 másodperccel lassabb 100-ig. Afölött meg ne beszéljünk róla. Rav4-re ezek után nagyon kíváncsi leszek, probavezetes emléke kezd elmúlni
-
Úgy általában erő és reakcióidő kérdésre. A Rav4 hibrid reakcióideje jobb szerintem, lenyomom a gázt és megy, ez az automata scrossnál néha gondolkozós volt (néha azonnali, attól függ éppen hol volt a fordulat/sebességfokozat). Kiló/lóerőben kb ugyanott vannak, a nyomaték nehezebb mert szerintem nincsen hivatalos nyomaték adat a rav4-re. És ugye ott van hogy a rav4-nek még óvatosan nyomom és sokkal jobban szigetelt (kis polskiban 60 is száguldás
). De igen, azt tippelném hogy az scross kicsit dinamikusabb. De én kb erre számítottam, kb ezért is nyert a rav4, és ezért nem mertem kisebb hibrid motort (ez meg miért nem megy felvetés ne legyen). Corolla cross 2.0 199 lovasára leszek kíváncsi, de szerintem nem lesz "gyorsabb" mint a rav4.
-
Gombinyó
őstag
válasz
aszamóca #14153 üzenetére
Ügyes vagy, gratula.
Egyébként a két autó nagyjából azonos menet tulajdonságokkal bír, ha 2.5 HSD rav4-ről van szó. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezeket jobb minél előbb elengedni, had menjen, ha dolga van. Túl sok jó még nem származott abból, ha két kemény legény egymásnak feszül a közúton. -
duracell89
senior tag
válasz
KTTech #14152 üzenetére
Szvsz, hogy a cvt néha gondolkodós nem teljesen butaság, de meg kell jegyezzem, hogy alább a rav4rôl volt szó, szerintem nincs értelme egy 90 lovas autót egy 220 lovashoz hasonlítani, mivel maga a benzinmotor is sokkal eresebb/nyomatékosabb, a villanymotor is más, valamint a CVT is máshogy van hangolva. Egészen más vezetni, az azonnali elektromos nyomaték érezhető, főleg a dupla motoros összkerekesben. Az tagadhatatlan, hogy a cvt miatt van nyúlós érzés néha, de az erős Toyota/lexus hibridek nagyon tudnak menni, és rögtön is ha kell.
-
KTTech
veterán
válasz
KubanitoS #14151 üzenetére
Azért emelik ki minden tesztben, hogy nem azonnali a gyorsítás... de ez a saját tapasztalatom is, Yaris HSD mk3 és mk4-el is - utóbbi persze jóval gyorsabban reagál, hiszen 2 generációval fejlettebb a hajtáslánca (a mk3 még a Prius2-re épült). A motor felpörög, aztán kicsivel később követi a gyorsulás is. Ez amióta CVT elvű a váltó, azóta így van. Nem véletlen tettek "Launch gear"-t bele az újabbakba, ami nem a CVT része, hanem külön van, és segíti a gyorsabb elindulást. Sőt, egyes Lexusokban van egy másik, diszkrét fokozat is, ami a gyors haladásnál lép be (Ha jól emlékszem a Toyota máshol ezt még nem alkalmazta, csak a launch gear-t).
-
KubanitoS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest