Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz fatal` #1866 üzenetére

"egy kicsi alkalmazásra, ami betölti a textfájlt, ciklussal végigszalad a sorain és hívogatja az exét"
    Az jelen esetben azt eredményezte volna, hogy minden "hívogatás" (cikluslépés) elindított volna egy példányt az alkalmazásból, az meg nem túl jó. :P Legalábbis ha tényleg arra gondoltál, hogy minden cikluslépésben szó szerint "hívogatja" az exét egy-egy újabb argumentummal. Itt nem oldották meg a csupán egypéldányos futtathatóságot. Szóval "egyszerre" kell beadni az alkalmazásnak az argumentumokat.

"A végeredmény lényegében ugyanaz. A parancssor nem hiszem, hogy korlátot jelent, ez inkább egy bug lehet a szoftverben."
    Igazából az előbbi hsz.-emben leírt megoldás szerint mégsem a szoftverben van a hiba, mert az ott leírt megoldással nem jelentkezett még nagyon sok fájlnál sem a para. Most próbáltam 202 db fájl egyszerre történő átküldésével, és mindegyik "megérkezett" argumentumként. :K

Szóval úgy tűnik, a parancssori hívás rengeteg argumentummal (elég rendesen kellett tekerni, mire az aljára vagy tetejére értem az átpasszolt listának az első kísérletnél) jelenti valamiért a "szűk keresztmetszetet" ilyen szempontból, csak egyelőre nem tudom, mi a konkrét oka (karakterkorlát, vagy micsoda, nem vágom).

De a lényeg, hogy végül sikerült megoldani a problémát. :C

Új hozzászólás Aktív témák