Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
skorBooT
tag
A tűzfalat kellett uninstallálni.
-
skorBooT
tag
Hi
Van egy "kis" problémám: Bizonyos könyvtárakat nem tudok egyszerűen törölni. Vagy azt írja ki h nem üres és ezért nem törölhető... pedig üres. Vagy azt h szüntesd meg az írásvédettséget... pedig nincs mit rajta megszüntetni, mert nem írásvédett... Ha beállítom a rejtett fájlok mutatását akkor sem mutat semmit. Legújabb vírusirtó stb fenn van.
-
MZsoltee
veterán
Hol lehet megvásárolni és mennyiért a software-t?
-
takos
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne a Total commanderben a könyvtárakat rendezni dátum szerint?
takos
-
Gabás
addikt
válasz
stupid user
üzenetére
próbálj passzív módban csatlakozni (a kapcsolatnál állíthatod be)
-
stupid user
tag
Sziasztok
van valakinek tippje,miért nem tud a TC csatlakozni semmilyen ftp szerverhez?
Bár tulajdonképpen csatlakozik, csak a fent lévő fájlok + mappák nem látszanak.
azt írja ki :
----------
Connect to: (2008.09.24 19:18:54)
hostname=tarhely.szervernet.hu
username=bh1@tarhely.szervernet.hu
startdir=
tarhely.szervernet.hu=195.56.170.2
220 195.56.170.2 FTP server ready
USER bh1@tarhely.szervernet.hu
331 Password required for bh1@tarhely.szervernet.hu.
PASS ***********
230 User bh1@tarhely.szervernet.hu logged in.
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Features:
MDTM
REST STREAM
SIZE
211 End
Connect ok!
PWD
257 "/" is current directory.
Alkönyvtár
TYPE A
200 Type set to A
PORT 192,168,1,100,7,192
200 PORT command successful
LIST
PORT failed, try PASV mode!
PASVaz ablak meg teljesen üres
-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Valaki tapasztalt-e olyat, hogy nagy (~6-8Gb) file-ok kicsomagolása esetén a TC az összes rendelkezésre álló memóriát bezabálja, effektíve használhatatlanná téve a gépet a csomagolás idejére?
Oprendszer Vista HP x64, a TC a 7.04a-s verzió, a korábbiaknál nem emlékszem ilyen szitura, pedig nem először csomagolok ki nagy mkv-kat.
Sem a 7zip, sem a Windows Explorer nem csinál ilyen marhaságot. Ötlet?THX
-
válasz
blackvinyl
üzenetére
Pont azért kéri a többit, mert kell ahhoz, hogy belenézhess.
-
AthlonXP
őstag
Na, közben meglett a 2 fájl ( win. kereső rulez
), még1x köszönöm a gyors segítséget! 
Loha: THX. ( 1 század másodperc..
) -
AthlonXP
őstag
Igen, azokat én is olvastam, de nekem sajna nincsenek ott azok a fájlok amiket írtatok
, azért is kérdeztem, hátha esetleg máshova is elrakhatja őket...
De azért köszönöm a gyors válaszotokat, keresgélek... hátha. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok. A T.C.-ben szoktam ftp-zni amihez ugye jelszó és felhasználó név kell. Azt szeretném tudni, hogy ezt a 2 infót hogyan tudnám belőle "kimenteni", ugyanis ott tartok, hogy újrakéne telepítenem az oprendszeremet. Namost ha én reinstallt csinálok, akkor a beálítások elvesznek és ezt nagyon nem szeretném, ugyanis a jelszavam sajnos eltűnt ( és szerencsére nem is emlékszem rá
), így azt nem tudnám pótolni, anélkül meg ugye nincs ftp. 
-
blackvinyl
tag
Total Commanderben mit kell beállítani ahhoz, hogy egy rar-ba tömörített filmbe bele tudjak nézni ha még nincs meg az összes rar? (kéri a hiányzót ugye)
Köszi -
Ch4os
aktív tag
Meg tudnátok mondani, hogy a total commander hol, melyik file-ban tárolja az FTP kapcsolatokat?
-
Charle
csendes tag
tar-ba engedi a többlemezes tömörítést, zip-be, rar-ba nem!
tar-ba sikerült felmásolnom a fájlt a webtárhelyembe és úgy néz ki hogy jól is működik.
Van jelentősége annak hogy zip-be vagy tar-ba van tömörítve a weboldalról letölthető fájl? -
Charle
csendes tag
-
Charle
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Zip állományba szeretnék tömöríteni, de nem tudok!
Mindenképpen "többlemezes" csomagolásban kéne, mert csak úgy tudom feltölteni a tárhelyembe.
Folyamatosan azt írja ki hogy "csak kivehető lemezre lehet készíteni"!
Valamit be kéne állítanom a beállítások között?
Vagy mi az ötletetek?Aki tud segíteni, annak elöre is köszönöm!
-
capafog23
őstag
Hogy lehetne azt megoldani hogy ahol fenn vannak a meghajtó lapos ikonjai ott megjelenjen a helyi meghajtók mellett egy hálozaton lévő meghajtó? (hogy ne kelljen mindig belemenni a hálózatok részbe)
-
Korcsii
őstag
Milyen ingyenes TC alternatíva van, amelyikben van
- hasonló FTP kezelés (passzív móddal),
- két fájl összehasonlítása (bármelyik oldalon),
- a két oldalon lévő mappák tartalmát össze lehet hasonlítani (ez mondjuk lehet hogy a TC-ben sincs benne alapból, csak a TC UP-ban),
- kinézete, kezelése nagyon hasonló a TC-hez?
-
sti10p
senior tag
Hi!
HOgyan tudom elérni a beállításoknál, hogy az összes rejtett/system állományt is látni lehessen? -
bexinho23
őstag
HI!
hol állítsam be, hogy a TC-ben gyorsabban másolhassak? Sajnos ezt a részt nem nagyon értem a commanderben.
laptopban a winchesterem: ST9160821AS (160 GB, 5400 RPM, SATA) -
[HUN]Dani
őstag
SEGÍTSETEK NEKEM PLS!!!
Az egyik mappámmal csináltam vmit és nem tudom hogy csináljam vissza!
A mappa neve Danonka, erre jobb egérgombal rákattintottam és rámentem a megosztás és bisztonság feliratra! Azon belül biztonság fülre kettintottam és mindent átállítottam megtagadásra... a mappában fontos dokumentumok vannak..
HOGYAN TUDOM VISSZAÁLLÍTANI??????? -
norb7
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Otthoni gépemre hiába töltöttem le más-más tcommandert, másmilyen volt a menűsávja, mint amit megszoktam.
Amilyen nekem kéne:
Szóval én ezt szoktam meg, de ilyet sehogy sem tudok elővarázsolni.
Találkozott már más is ilyennel? -
lúzer
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hitetlenek

-
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
Megmondom öszintén, Én se emlékszem hogy kérte volna hova telepítse a wincmd.ini-t.
Egy biztos, 32 bites XP esetén alapban a WINDOWS könyvtárba kerül, míg x64 esetén pl Vista a "C:\Users\FELHASZNÁLÓNÉV\AppData\Roaming\GHISLER\" könyvtárba telepíti.Feljebb írta valaki, hogy elveszti a beállításait a totalcommander.
Valószínüleg x64-es op. rendszert használsz, úgy lehet megoldani a problémát, hogy amikor telepíted a TC-t, NE a felajánlott "program files (x86)" könyvtárba telepítsd, hanem jelöld ki a sima "program files" könyvtárat és oda telepítsd. (mintha x64 progi lenne)Fire.
-
citkar
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi
de nem fülekre gondoltam
hanem teljes méretében, lehet-e, hogy több panel legyen, ne kelljen váltogatni, hanem ne kettő, hanem több lehessen egy időben látható
nem láttam még ilyet, csak megkérdeztem, hátha, néha jó lenne a sok meghajtó miatt -
Hali!
CTRL+T új panel nyitása.
CTRL+W adott panel bezárásaTovábbi hasznos dolog a sok közül CTRL+D aktuális könytár hozzáadása.
A felajánlott vagy modósított néven elmenti az útvonalat.
Ha újra lenyomod a CTRL+D kombinációt, akkor listázza a korábban felvett könyvtárakat, kiválaszthatod melyiket kerüljön az aktuális panelba.Továbbá, CTRL+U Aktulis panelok megfordítása.
Fire.
-
citkar
addikt
üdv
az a kérdésem total commanderhez van e vmi plugin v akármi, amivel több panelt leehtne varázsolni bele, ne csak kettőt? néha jó lenne
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
azt szeretnem kerdezni hogy miert nem tudok uj kapcsolatot elmenteni? most raktam fel a TC UP 3.3-at, a regebbi verzioval nem volt ilyen problama, esetleg tudnatok segiteni? ja, amilyen fajlt reklamal nincs is a konyvtarban, csinaljak egy ilyet?
elore is koszi: Fulmi
-
canniball
nagyúr
Van ugye a TC-ben a beállítások exportálása opció (Beállítások->Beállítások mentése közvetlenül fájlba...), importálásra viszont nem találtam megoldást... Kérdés tehát: amit kiexportáltam hogy tudom beimportálni?

-
citkar
addikt
üdv
total commanderben érdeklődöm van egy bizonyos funkció
a lényeg az, hogy az ablak (pontosabban a léc felett, ahol a rendezés mikéntjét változtathatom) van a pontos elérési útvonal, pl.: c:\x\y\z
az a kérdésem, hpgy van e vmi plugin, bármi ami ebben a helyzetben lehetővée teszi, h ebben a sávban ráklikkeljek vmelyik könyvtárra s oda visszaugrik egyből? -
GeryPc
senior tag
helo
TC UP 3.5töt használok (vista alatt)
felrakás után nem volt vele gond de most 1 hete kezdte hogy semmit nem tudok átállítani se színt se beállítást se semmit állandóan azt írja ki hogy szüntesd meg az írásvédettséget a wincmd.ini fájon (megnéztem nem is írásvédett a fájl) ilyenkor mi van?
-
oris
aktív tag
Hogyan használható a "Dupla fájl keresés" funkció?
-
aloa
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet többlemezes zip file-t létrehozni a total commanderben? Nálam mindig azt írja ki, hogy csak cserélhető lemezre lehet többlemezes zipet készíteni. Felraktam a 7zip plugint is, de azzal is ugyanezt írja. -
metaldog
senior tag
Hi most van egy olyan problémám ami eddig nem volt hogy a dokumentumok könyvtárban a képek és videok könyvtár rejtett és csak akkor látom commanderben ha bejelölöm hogy rejtett és system filok is látszanak. Ennek nem így kéne lennie meg nem is így volt mert alaból látni kellene nem pegig rejtettként hogy lehet megszüntetni ezt a rejtett dolgot könyvtárra?
-
GD
őstag
üdv! hogy lehetne rávanni a Tc-t, hogy ha lecsatolt de még meghajtójel szerint látható hálózati meghajtóra kattintok, de gondokozzon 15-20mp-et mire rájön, hogy olyan nincs..?

-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv
Hogy állíthatom be Total Commanderben 7.0 hogy ha pl. lenyomom a CTRL+R akkor jelenítse meg a rejtett fájlokat ha mégegyszer megnyomom akkor pedig eltűnteti?
-
localhost
Közösségépítő
Numerikus billentyűzeten jobbra Csillag gomb (1) megfordítja az aktuális kijelölést, tehát ha semmi nem volt kijelölve akkor minden lesz és visszafelé is.
Vagy: Numerikus PLUSZ gomb és Enter
Vagy CTRL és 'A' együtt
Vagy Elsőre egérkatt és utolsóra SHIFT+Kattintás...
Van még egy pár ötletem, de ez neked nincs benne e HELP-jében?--- (1) Notin Fn gomb és a csillagja
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
, azért is kérdeztem, hátha esetleg máshova is elrakhatja őket...
De azért köszönöm a gyors válaszotokat, keresgélek... hátha.
), így azt nem tudnám pótolni, anélkül meg ugye nincs ftp.