Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy ha Ctrl+Shift+F1 használatával miniatűrökre váltok, akkor a tömörített ZIP állományokban lévő képeknek is legyen előnézeti képe?
-
válasz
PhoenixK
üzenetére
Szerintem hiába veszel többfelhasználós licenszet, akkor is csak 1db kulcsot kapsz, ez mindössze azt jelenti hogy 100 felé másolhatod legálisan (pl cégnél) és könyvelés / BSA féle ellenőrzésnél minden rendben lesz, de független magánszemélyek közt ez nem fog beválni...

Csak a TC súgó-névjegy oldalán fogod látni hogy ez pl 10 felhasználós licensz és nem csak 1
-
Kernel
nagyúr
válasz
PhoenixK
üzenetére
Ezen mit lehetne félreérteni? Korábban is ezt írtad, pontosan értettem:
Én már rég legalizáltam...
Itt nem rólad van szó, a csoportos kedvezményt én legalábbis úgy képzeltem, hogy mindenki kap saját kulcsot. De nem vettem még csoportos kedvezményt, furcsa mindenesetre. Az eladónak miből tartana generálni mindenkinek egy saját kulcsot...
Eleve a fogalmazásban nem 1 db többfelhasználós licencről van szó, hanem több licenc vásárlásáról.
-
Félreértetted, a legalizálás alatt azt értem, hogy magamnak már megvettem!

Pont ezért tudom, hogy egy többfelhasználós licenszet fog kapni, amit ha több embernek is kiad, akkor problémás lehet a jövőben.Ami a kulcs elterjedését illeti: Arra gondoltam ez alatt, hogy ha tízen beszállnak, és csak egy valaki adja oda egy havernak, vagy adja el a vinyóval véletlenül, akkor az a kulcs elkezd keringeni. És mivel mindenki azonos kulcsot használ, ha tiltólistára kerül, problémás lehet.
Ilyen példát egy cégnél láttam, kellemetlen meglepetés volt nekik frissítéskor... -
válasz
Hordozóóóóóó
üzenetére
Én már rég legalizáltam, de egy tipped adnék:
A közös vásárlás nem feltétlen jó ötlet, mivel 1 db kulcsot kapsz, ami egy névre szól. Ha viszont nagyon "elterjed" a kulcs, az újabb verziókban Christian simán blacklist-re rakja. Sajnos az emberi természetet itt nehéz kizárni, tehát terjed...
A javaslatom az lenne, hogy a magyar forgalmazót keresd meg a témában, hogy csoportos vásárlás esetén külön licensz-et kaphattok-e? Elérhetőség -
Kékes525
félisten
válasz
Hordozóóóóóó
üzenetére
Én nem szállok bele, mert nekem már megvan.

-
Hordozóóóóóó
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy ezzel most nem leszek népszerű, de meg fogom vásárolni a TotalCommander nevű szoftvert. Kíváncsi vagyok, vajon beszállna-e valaki még a vásárlásba, ugyanis 1-nél több licensz megvétele esetén annál olcsóbb, minél többen szállnak be, ami végülis nem utolsó szempont. Ha pl. 10 emberke vásárol, akkor fejenként bruttó 6973 Ft, ellenben egyedüli vásárlóként kb. duplája, 12600 Ft.
Az adminisztrációt, és mindent én intézek egyébként, így is, úgy is.
Érdeklődőktől leginkább privátban szeretném kérni a jelentkezést.
-
én a 64bites windowsokra is 32bites TC-t szoktam telepíteni..
..mert nem akarok lemondani a jól bevált régi pluginekről, és semmi plusz dolgot nem ad az x64. -
Tiger.
nagyúr
Jó lett. De hogyan azt nem tudom, leszedtem újra és nem mentettem hanem telepítettem, utána már sokáig vacakolt újra indítást is kért, bár ott valami hiba bejött de ettől függetlenül jó lett, látja a telefont is, köszönöm a segítséget.
-
Kékes525
félisten
Ez: Media Feature Pack csomag a Windows 10 N és KN kiadásai számára Ami nem kell azt utólag törlöd
-
Kékes525
félisten
Hát akkor? Mi a probléma? Írtam, hogy anélkül ne várd el, hogy feltelepüljön a beépülő.
"Windows Media Audio 2 (MP3) 1.2? Mert ez: "Requires Windows Media Player 10 or newer! "" fordítása: Szükséges hozzá a Windows Media Player
Installáld és remélhetőleg jó lesz, engedni fogja a TC feltenni a kérdéses plugint. -
Kékes525
félisten
Arra van más beépülő is: [link] Ehhez, hogy működjék, a fejlesztési beállításokba be kell kapcsolni az USB hibakeresést. A MyPhoneExplorer 1.8.7 is használható erre. Vagy ez is: TotalAndDroid Valamelyik, biztos hogy jó. Az első kettőt kipróbáltam én is, nálam mindkettő jó.
-
Kékes525
félisten
Erre gondolsz: Windows Media Audio 2 (MP3) 1.2? Mert ez: "Requires Windows Media Player 10 or newer! " Total Commander - Plugins
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, Tottal commanderhez tud valaki olyan beépülőt ami megy win 10en?
x64 8.51a
win7 es nem jó a lényeg hogy lássa a telefonomat, hogy tudjak másolni filmeket. -
JokerMaffia
tag
Lakásban van még egy gép, alap dolgok használatához, azon sem sikerült a kapcsolat létrehozása. Ugyanaz a jelenség, mint a saját gépemen. Hálózati eszközök, ki és be lettek kapcsolva, úgy gondolom mégis, központi, szolgáltató gond áll a háttérben. Egyik ismerősöm járt így, pár nap elteltével magától helyreállt minden. Abban bízom hasonló cipőben járok, megoldódik.
-
Kernel
nagyúr
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Ilyenkor szóba jöhet próba másik számítógéppel, vagy egy új Windows telepítése. Nyilván ehhez nem kell törölni a jelenlegit, hanem másik HDD, partíció, akármi.
Vagy a szokásos lehetőségek, Live-CD, Linux stb.
Mindez a fáradozás nyilván azért jó, nehogy a szolgáltatónál járassa le magát az ember, egy alaptalan reklamációval.
-
Kernel
nagyúr
válasz
JokerMaffia
üzenetére
Böngészővel megy? Csak egy példa:
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Sajnos nem működik az FTP kapcsolatom, nyilvános és személyes eléréssel sem. Vírusirtó, tűzfal ki-be kapcsolása hasztalan, ugyanaz a helyzet, érdekessége a dolognak, probléma 1-2 napja áll fenn, korábban minden változtatás és közbeavatkozás nélkül működött, ahogy kell. Lehetséges volna, hogy a szolgáltatóm tudtukon kívül letiltsa az FTP elérés lehetőségét? Valakinek javaslata, amivel orvosolhatnám a problémát? Köszönöm.
Üdv: J.M.
-
kozi71
senior tag
Az Nvidia videó rögzítő a ludas.
Legalábbis az F1 már működik, miután töröltem a hozzárendelést.
Sajnos F2 nincs meg, de legalább egyik oldalam jó, az is valami.
Köszöntem a segítségeteket!
-
kozi71
senior tag
Köszi, akkor megnézem ezt az új Nvidia experience progit. Bár a régivel semmi ilyen bajom nem volt. CCleanert minden nap, kikapcsolás előtt futtatom. Illetve folyamatosan megy a háttérben.
wincmd.ini-t töröltem már, nem volt változás. -
Kékes525
félisten
"A TC egyébként .ini fájlban tárolja a beállításait, registryvel nem foglalkozik. A wincmd.ini törlése alapra állítja." Igaz, általánosan írtam, mert ismeretlen hiba estén alap a registry pucolás is, szerintem. Persze arra nem a revo, hanem például a CCleaner vagy a Wise Registry Cleaner gyors vizsgálata része a meglelőbb.
Nekem is elsőnek valami külső program jutott eszembe, de nem gondoltam, hogy az Nvidia keretprogram okozhatja (AMD-ét használok).
-
Kernel
nagyúr
Nem értem miért tűnt el. Csak új Nvidia keretprogram lett instalálva.
Jó vicc, épp az Nvidia keretprogram hírhedt arról, hogy átirányít, lefoglal billentyűparancsokat. Úgyhogy annak beállításai között kellene szétnézni.
A TC egyébként .ini fájlban tárolja a beállításait, registryvel nem foglalkozik (egy apró kivétellel, ami épp az ini fájlok elérési útjára vonatkozhat). A wincmd.ini törlése alapra állítja.
Nagyon hiányzik ez a két parancs, egérrel továbbtart meghajtót váltanom.
Ha a legördülőt használod, akkor lehet, nálam az be sincs állítva. A gombokat szoktam használni:

-
Kékes525
félisten
Olyan uninstal kell, ami a registryből is kiszed mindent. Erre a Revo Uninstaller Pro a legjobb. Másrészt mint írtam szerintem a hiba nem a TC-ben van, hanem valami külső program felülírja. Azt kellene megkeresni és megszüntetni.
Írod, hogy alapértelmezett parancs van erre írva. Mi az?
-
kozi71
senior tag
Szevasztok! Egy kis segítséééég kéne!

Alapbeállításokból kikerült nálam az ALT+F1, illetve az ALT+ F2 parancs. Hogyan lehet ezeket visszaállítani. Nem értem miért tűnt el. Csak új Nvidia keretprogram lett instalálva.
Próbáltam már uninstalálni, ini file-t is törölve. Nem működik továbbra sem.
Általános beállításoknál a Vegyes résznél kell. De hiába írom be, és pipálom ki zöldre, nem akar működni. Nagyon hiányzik ez a két parancs, egérrel továbbtart meghajtót váltanom. -
SFTP (sftpplug) plugint használ valaki? A libssh2.dll és libeay32.dll fájlokat akarja, pedig ott van a TC és a plugin mappában is.

-
hunvarlan
aktív tag
-
Cavalera
tag
Sziasztok!
A gép és az xbox360 között hoztam létre kapcsolatot még régen TC-vel, most ugyanazzal a kapcsolattal szerettem volna összehozni a kettőt, de valamiért nem működik. Létrejön elvileg a kapcsolat, de folyamatosan azt írja ki a TC, hogy "Download" és ezért nem tudok haladni. Szerintetek mi lehet a gond? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hunvarlan
aktív tag
Szisztok azt szeretném kérdezni hogy meg lehet azt oldani valahogy hogy kicsomagolásnál ne használja a rendszer meghajtót? Mert sajnos 120gb-os ssd-m van és nem tudok 20-40gb-nál nagyobb fájlt kicsomagolni mert a crc végigmegy és mindent renben talál mégis azt írja hogy hibás iso és ezért csinálja mert nincs elég hely neki a C-n kipróbáltam csináltam szabad helyet és rögtön nem volt gondja a közel 50gb-os fájlal.
-
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok olyan problémám van hogy az új ftp kapcsolodáskor azt írja ki hogy a wcx_ftp.ini fájl irásvédett szüntessem meg az irásvédettséget de nem irásvédett megvan szüntetve találkozott már vki ilyen problémával?
-
Kékes525
félisten
Kérésemre a szerző beletette a 9-es verzió legújabb bétájába a könyvtárak külön ellenőrzését:
Can I create separate CRC files in more directories one step
"10.08.16 Added: Files - Create CRC checksums: New option to create checksum file in each directory. Use name of directory as checksum name by default (32/64)"
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!8.52a verzió alatt hol tudom beállítani, hogy dátum szerint csak a fájlokat rendezze a fájlablakban?Most ha rákkattintok a dátum oszlopra, a könyvtárakat is elrendezi dátum szerint, de nekem csak a fájlok kellenek, a könyvtárakat név szerint szeretném látni.Az előző amit használtam tudta ezt, de új számítógépet kaptam a munkahelyen és egyrészt nem tudom melyik verzió volt a korábbi, ezen pedig a 8.52a volt előre telepítve és nem találom a beállítást.Mire leírtam megtaláltam.

-
-
Köszönöm a válaszod ez megerősített abban hogy semmi szükség az x64 verzióra (tudom nem ez volt a célod) egy file commander jellegű programnál..
Mivel életemben még nem próbáltam 3GB-os fileokat összehasonlítani így most megtettem x86 verzióval.. és sikerült, azaz megcsinálja!
- Ha azonosak akkor jelzi hogy azonosak..
- Ha különbözőek akkor jelzi hogy különbözőek, de nem tudja megmutatni a különbségeket mint kisebb fileok esetén, ez azért nem jelentős különbség szerintem. jellemzően a txt conf bat ini stb filok 2GB-nál kisebbek..Milyen más WoW64 subsystem limitáció zavarhatna egy file commandert..?
Ha nem futnak a pluginek az meg igencsak zavaró lenne.. Köszönöm a megerősítést: maradok az x86 verziónál...
Kékes525: a gépben 8GB van, de a másolási sebességet a HDD limitálja, meg a gigabites LAN.. de ígérem ha több 4TB-os SSD fog a gépembe kerülni akkor megmérem mi a két TC másolása közt a különbség. Most csak 1db 120-as ssd-m van, így +-1 másodpercet észre se vennék.
-
kispx
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
The 32-bit Total Commander edition, if run on a 64-bit Windows platform, is subjected to the limitations which the WoW64 subsystem imposes on 32-bit programs.
The 64-bit Total Commander is not subjected to the limitations of the WoW64 subsystem
The 64-bit Total Commander can compare files by contents which are larger than 2 GB. -
Kékes525
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Szerintem, ha 4GB vagy esetleg több memória van a gépedbe, akkor a memória jobb kezelése miatt mindig érdemesebb a 64bites programokat választani. Egy 64 bites program 64 bites címeket használ. Ennek az előnye az, hogy több memóriát tud egy process allocálni. A több memória általában gyorsabb működést jelent. Például a copy gyorsabb, mert kevesebbet használja a lassabb merevlemezt.
Mivel a kérdést feltetted, rendszered 64 bites, azaz legalább 4GB memóriád van. Nem sok értelme van az 64GB-os operációs rendszereknek, ha a rajta futó alkalmazások 32 bitesek.
-
Sziasztok! Van annak bármilyen előnye hogy a TC x64 verzióját telepítsem a x86 verzió helyett..? (a gépemen természet x64-es win van)
A hátránya az a x64 verziónak hogy vannak olyan pluginek amik nincsenek meg x64 -re (csak x86-ra), így azok nem működnek az x64 -es TC alatt, de nem tudok olyan pluginról ami ha megvan x64-re ne lenne neki x86 plugin-verziója. Ezen kívül semmiféle előnyét nem látom a x64 verziónak. Szerintetek?
-
Köszönöm ezt a megoldási javaslatot, de nekem egyelőre a Norton Security nem engedi telepíteni, mert van benne egy-két fájl, ami szerinte veszélyt rejt. Majd utána nézek, mert lehet, hogy túl kevés a felhasználója, ezt is veszélyesnek tartja néha a NS.
Köszi még egyszer.
-
Naigen
aktív tag
válasz
egykori
üzenetére
Dirsizecalc-cal megoldható. Nálam pl. szürke az üres könyvtárak neve. A megoldás hoz a Beállítások - szín - fájtip. színek. Itt új, adsz neki egy nevet, nálam "Üres" szerepel, a kijelölés deffiniálásánál beállítod a képen látható módon. Mentés, választasz egy színt és kész is. Az eredmény szintén látható a képen jobb oldalt alul, a "Resource Hacker... " könyvtár pölö üres. Talán ez a megoldás is megfelel, bár nem az ikon mutatja, hogy üres-e, vagy sem

-
-
Az F1 nálam is ugyanez, F2-ra viszont az intéző mintájára felvettem a cm_RenameOnly-t.

Ez a cm_GetFileSpace valóban jó, sokkal több az infó mint amit alapjáraton alul kiír a program, rá is tettem F9-re.Lehet a fejlesztőnek kellene jelezni, készítsen egy olyan parancsot, ami a cm_GetFileSpace alapján, csak azt nézi meg, hogy fentről lefelé haladva van-e valamelyik almappában fájl.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Nekem arra a parancsra van beállítva az F1-billentyű, szoktam is nyomkodni, amikor méretet akarok nézni. Ha valaki hiányolná a Súgót, az továbbra is elérhető a jobb sarokban egérrel.
Van egy másik TC, átszabott felülettel, amit TV-képernyőn szoktam használni, ott pedig az eszköztárra tettem egy ikont, szintén ezzel a paranccsal (mozizás közben nincs nálam billentyűzet, csak egy egér és távszabályzó, persze utóbbira is lehetséges gombot konfigurálni).
F2 nálam a cm_GetFileSpace (kijelölt adatok összmérete), szintén régóta megszoktam és bevált.
-
Kernel
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Keresővel találtam egy ilyet:
http://totalcmd.net/plugring/emptycheck.html
De nem tudok most rájönni, hogyan működik, milyen "data fields"-ről beszél például:
The plugin implements data fields containing information on whether directory contains files and/or subdirectories. All the fields are loaded in the main execution thread, therefore they can be used for highlighting schemes without the "delayed coloring" effects. Please note, however, that it might cause significant slowdown when navigating file system, especially if you encounter directories with large amount of subdirectories inside them.
A tömörítvényben van egy HTML-fájl, abból idéztem.
-
Kékes525
félisten
Köszi!
Azért keresem, mert egy billentyű kombinációval el akarom tüntetni, amikor kell ismét visszahozni a legördülő menürendszert (hisz erre ritkán van szükség, mert a szükséges funkciókat billentyűkombinációval illetve az eszközsorral elérem), ezzel növelem a fájl ablak méretét. Ahogy például az Explorerben az alt billentyűvel a menürendszert előhívom, majd eltüntetem.
Másrészt, ami még fontosabb, be tudnám állítani a fájl ablakot úgy, hogy csak a fájlnevek látható hosszát változtassam meg a dátum és az idő változatlanul láthatóságának megmaradása mellett. Magyarul rögzíteni szeretném a dátum és idő oszlopokat, miközben egy lépésben változtatni tudom a látható fájlnevek hosszát. A Far Managerben ez rendkívül egyszerű ctrl bal és jobb nyíllal azonnal megnövelhetem a látható fájl nevek hosszát, anélkül, hogy a dátum és az idő elmozduljon képernyőn.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok linket adni TC makrónyelv és pluginrendszeréről? Angol is jó lesz. Köszi.
-
Sziasztok, a TC-ben meg lehet oldani, hogy a mappa ikonokon látszódjék, ha nem üres?
-
Kékes525
félisten
TCFS2 és/vagy TCFS2Tools -t használja valaki? Nem tudom munkára fogni. Hogy müködik? Hogyan kell installálni?
TCFS2 + TCFS2Tools: Full-screen mode for TC etc
Ha jól olvasom ezzel ideglenesen el lehet tüntetni szinte mindent a TC-ről, majd egy billentyű kombinációval vissza lehet tenni, így sokkal nagyobb lesz a fájl ablak mérete. Én igazából a Main menu bart (legördülő menüt) szeretném eltüntetni, mert arra elég ritkán van szükségem.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék tömegesen átnevezni fájlokat, de az új fájlnevek egy excelben vannak.
Meg lehet ezt oldani totalcommanderben? -
Kékes525
félisten
Lehet a fájlablak méretét kézzel állítani(billentyű kombinációval)? A Far Managerben tudtam a Ctrl bal nyíl, Ctrl jobb nyíl -al.
-
zseko
veterán
Üdv, hogy lehetne fixen kiírattatni a <DIR> helyére a könyvtár méretét?
Most látom, 10 hisz-el korábban pont megválaszolták

-
spidersoft
senior tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Sikerült megoldanom a másolási problémát. Ha kikapcsolom az általános módszert, akkor nem akasztja le a kiszolgáló gépet:

...a problémát továbbra sem tudom, hogy hol lehet: TC bug, router hiba, ethernet adapter driver bug?...
-
Üdv!
Keresésnél több helyen levő szótöredékre akarok szűrni. Ez működik pl:
[a].[b].[c]
Ilyenkor nem veszi figyelembe a szavak sorrendjét. Hogyan kellene beírnom, hogy erre is figyeljen?
Idáig jutottam el, de valami nem jó:(.a)(.*)(.b)
A csillagos zárójelet azért tettem bele, mert anélkül nem talál semmit. A következő probléma, hogy a kis/nagybetűkre is figyel valamiért. Hova tegyem a (?i) kódot? -
Gbcrtrtlp
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a következőt megoldani: adott két mappa, mindkettőben azonos nevű fájlok, több ezer. Mindegyik egyforma nevű fájl-párból csak a kisebb méretűt akarom megtartani. Be lehet állítani valamilyen szűrést/keresést, ami kijelöli nekem csak a kisebb vagy csak a nagyobb méretű fájlt? Esetleg ha egymásba másolom a két fájl-listát, meg lehet adni olyan felülírási feltételt, hogy teljesüljün a célom? Köszi a segítséget. -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a TC-ben van-e lehetőség makrókat létrehozni?
A munkahelyen naponta előfordul, hogy egy adott mappa tartalmán keresést kell futtatni, majd a találatokon valamilyen műveletet végrehajtani. Pl.: törlés, vagy átmásolás másik mappába.
Jó lenne, ha egy ilyen művelet kombináció egyedi paranccsal ikonnal, vagy akár billentyű kombinációval futtatható lenne.
Előre is köszönöm.
-
tonyrulez
őstag
Van arra lehetőség, hogy a fájlkeresés eredményeit mind kijelölje a program későbbi fájlműveletek miatt? Egy mappában van minden - ha mégsem, akkor előtte
cm_DirBranch, tehát ez nem lehet hátrány.
-
tonyrulez
őstag
cm_CountDirContent ikon kitehető eszköztárra, ezzel kiküszöbölhető a bill.komb.nyomkodás. Állandó esetre DirSizeCalc.
-
Sziasztok!
Szeretnem latni mindig a mappak meretet is, ALT+SHIFT+ENTER megmutatja. Letezik olyan beallitas a tc-ben, hogy ne kelljen ehhez nyomkodni a bill kombinaciot? Ha megoldhato kulon kiegeszito es program nelkul .
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest