Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuvi
senior tag
-
Hunner
senior tag
Redditről hozok infót, mert nem mindenki olvassa
Mai nap a Murray Hill-i a The Grindhouse safe houseban lvl30 lila Firstwave M1A sniper kapható, ami alá lehet tenni underbarrel modot.
Két fix talenttel jön:
Predatory - Killing a target regenerates 10.5% of your health over 5 seconds.
Determined - Killing a target reduces skill cooldowns by 6%
Ára: 59827 credit
SourceUgyannen plusz info:
DZ3/4/5/6-ban az itemek amik esnek level 31-esek, DZ1/2-ben level30-asok vannak, csakúgy mint a daily challenge után kapott jutalom, ami szintén lvl30. Figyeljetek tehát oda, nem minden a quality. (máskérdés hogy a lilán nincs talent)[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Anonymus23
veterán
Nincs erre valami tutorial, hogy a kiegészítőknél mi az ami számít, mit hogyan érdemes?
Mármint ha a DPS-re megyek rá, akkor elég főleg csak azokat a kiegeket felrakni ahol magasabb a fegyver érték, a többit meg egalizálva, azaz csak az ottani számok számítanak?
Az stim, hogy vannak plusz funkciók, amik nagyon jól jönnek, pl nagyobb lőszerkapacitás, elitek elleni plusz DP, de azokat nem nagyon lehet nevesíteni...Én mindig próbáltam hogy a tűzerő és a HP az közel hasonló legyen, vagy a halott ellenfél nem sebez alapon jobb ha minél előbb kinyírom, és inkább a tűzerőre menjen rá az ember?
Azt észrevettem, hogy így 40 felett már nem olyanok a reflexeim mint korábban, és óvatos duhajként inkább sniperrel mentem legtöbbször (más játékokban) de itt nem találtam még olyat, ami valóban jó lenne a célnak, túl keveset ad be, illetve páncél ellen még nem tudtam hatékonyat találni...;) - The Power of the Light Side
-
.LnB
titán
válasz DummyBoy #8651 üzenetére
Egyszer volt olyan, hogy védeni kellett egy szállítmányt. És mikor megöltem az összes rám rontó ellent oda mentem töltényt összeszedni mert kifogytam. Aztán kiírta, hogy sikertelen küldetés, mert kiléptem a zónából, de elmentem onnan, majd vissza és újracsináltam. Akkor már teljesítve lett. Lehet az volt a baj?! De hisz megcsináltam másodjára. Erre nem is gondoltam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oneal1
senior tag
Géppisztolyokat hogy kell gearelni?
mi az optimális tárban, scope-ban stb?
előre is köszi!
-
flash-
veterán
-
nagyúr
smgnél én a kritikus esélyt és a kritikus sebzés nagyságát tápoltam elsősorban, a tár és a kesztyű kivételével. tárnál elsősorban a tár mérete a legjobb, és a reload%, esetleg a rate of fire. tárméretet és reloadot azt hiszem, nem ad be együtt. a kesztyűn gyakran szokott lenni +sebzés bónusz bizonyos fegyvercsoportra. ez elég nagy +dmg%, mivel smg-nel relative kicsi a golyónkénti sebzése.
szkópnál elsősorban azt tarts szem előtt, hogy az ilyen fegyver eléggé rángat, és kicsi a falloffja, ami miatt a távolsággal arányosan csökken a sebzés. emiatt nem érdemes rá nagy nagyítású szkópot rakni, sem headshotra bónuszt adót, nem nagyon leszel képes fejre célozni. én itt is a criteket favorizáltam.a véleményemet kezeld fenntartásokkal, majd a profik megköpködik, meg megmondjáka frankót.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
veterán
válasz velizare #8661 üzenetére
Nekem is nagyon magas a fejloves bonuszom, raadasul tolt vissza eleterot ( bizonyos szazalekot fejesenkent ), es emiatt ilyen magas a dpsem. Nagy tar van bent, 80%os. Igy az aug-om 45 golyot szor, raadasul sebzesnovelo kutyuket raktam ra sokat. Arat egesz jol xD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Végül tegnap megjöttek a kódok, mászkáltam vele vagy 2 órát.Sajnos ma előjött sokszor a ' super challenge mód. BS van és csak hang, ki se lehet lépni csak reset, vagy újraindítás. Erre van valami orvosság? Amúgy a játék nem rossz, bár annyira nem is jó, mint amennyire itt páran belelkesültek tőle.A grafikától se tudtam különösebben beájulni.Olyan 6.5/10 eddig nálam.Kb. fele árát érné meg, többet semmiképpen sem.Remélem nem tiportam bele a vérfanok cizellált lelkivilágába ezzel.
-
vegitossj7
addikt
válasz #16729600 #8663 üzenetére
Amíg egyedül tolod, ismerősök nélkül, addig marad a 6.5, minden Ubi reklámban csapatban mutatták a játékot, nem véletlenül.
A grafikára meg annyit, hogy juss el egy cleanerek által elfoglalt kis helyre, ott hósesés közben nézd meg a valós szél számítása által generált hófúvást lángfelhővel keresztezve.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
.LnB
titán
Bakker... jelzi az oldal, hogy három olvasatlan komment. Benézek a topikba, nincs semmi új komment. Hmm.. mondom ez mi? Bugos? Aztán gondoltam ránézek a Prémium opciókra, és lám, véletlen el voltak rejtve a kommentjeid. Biztos telefonról félrenyomtam megint. Múltkor a sajátomat rejtettem el, az érdekesebb volt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
remélem, mert korábban én sem jutok a gépemhez.
afaik hajnali egykor jön új áru a vendorokhoz.
@oneal1: nem én vagyok a mérce.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
.LnB
titán
Igen tudom, de azok a küldetések nem is adnak fejlesztésre elkölthető cuccokat ha megnézed. És ezek kimondottan orvosi szárny kis mellékküldetései voltak.
-
nagyúr
az srs és az m1a elég közel vannak egymáshoz, de az srs tára is moddolható. viszont a tolózáras szerkezet miatt nagyságrenddel lassabb a rof-a, amit nem kompenzál a nagyobb sebzése. az m44 sebzése viszont jóval nagyobb, és ha sikerül olyan variánst kifogni, aminek moddolható a tára, akkor van öröm+bódottá.
-
fuvi
senior tag
válasz velizare #8677 üzenetére
hát igen, a Custom M44 valóban ütős lehet
-
marquuard
veterán
Pontosan hogy működik a daily mission drop? 1 item esik 4 csapattagnak, vagy minden tagnak esik egy random?
PSN ID: marquuard
-
.LnB
titán
És minden egyes küldetésnél, vagy ha csak a hármat megcsináltam? (Mert nekem tegnap elsőre rögtön hármat dobott fel.) Érdemes mindig az összeset lenyomni amit kijelöl (nem tudom lesz e rá időm) azért van valami bónusz?
-
_Andras_
tag
A DZ nagyon durva lett....Fellövöm a fáklyát és 4 oldalról , 4 csoport, lilák, sárgák tucatjával betámadott...Az volt a szerencsém, hogy rohantam le a metróba, majd jöttek és a korláton nem tudtak átugrani...meg egymást is lőtték... Egyedül ezt nem lehet...
-
storm3
senior tag
Mi a leggyorsabb phoenix credit módszer?
General Assembly küldetés hardon(2 nevesített, 1-3 coin /boss) vagy DZ bohóckodás? Vagy esetleg mint Destinyben, csináljak 15 kiskarit farmolni a dailyt/"jövendőbeli" hetit?
Sajnos(?) főként egyedül tolom PC-n, lv38-ig eltúrtam a DZ szintet de uncsi hogy nagyrészt halottak a neves bossok és a játék nagyrésze futkározás a mobok után.[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
.LnB
titán
Köszönöm szépen a választ. Bocsánat, de csak tegnap léptem meg a harmincat. Ezért a sok buta kérdés.
(#8682) _Andras_: Ez a DZ nekem is nagy kérdés. Nagyon fosok tőle. Pedig el kellene kezdeni. De dumálni nem tudok, discord van de csak hallgatózni tudok (este a kicsi alszik és áthallani a beszédet). Aztán félek, hogy a DZ veteránok már nem fognak engem bevenni 4.-nek. Ezért gondolkozom, hogy keresek random csapatot magamnak DZ-re. De azok meg ismeretlenek bármelyik hátba lőhet... Nem tudom mi lesz. :/
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Be kell hívni csoportba valakit, és akkor nem tudnak lelőni Tegnap én is azt csináltam, mert haverok már nem értek rá. Bementem DZ-be kicsit mászkáltam, és mikor szembejött valaki behívtam magam mellé, és ha elfogadja, akkor onnantól 1 csapat vagytok nincs friendly fire, úgyhogy nem tud lelőni
-
.LnB
titán
Miért hanyagolja mindenki ennyire a tech pontokat?
(#8688) Anonymus23 De kiléphet és hátba lőhet ha olyan.
-
.LnB
titán
válasz Anonymus23 #8692 üzenetére
kulcsot? Van elég szép számú ubi pontom, gondoltam beváltom DZ kulcsra. Tényleg Dz kulcsot egyéb módon, hogy lehet szeretni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, napi küldik, meg két plusz küldi challenge módban, kaptam összesen 110 főnix creditet. Nagyon állat.
(#8694) Anonymus23
Hja, de egy idő után nem érdemes foglalkozni vele. Nekem van vagy 70db kulcsom, meg amúgy is a láda csak szar lilákat ad. Van hogy egy DZ1-es mob jobbat dob. (sőt)
(#8697) -=Jam=-
A főküldetések közül alapból lejátszható több is challenge módban, nem csak a napi küldik. És azokért is kaptunk most nemrég arany cuccot, meg főnix kreditet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sebestyen01
őstag
Nem kell fosni a dz-trol az ottani szint csak az itemekre vonatkozik, 30 folott tudsz mar vasarolni dz vendoroktol is, amugy semmivel sem lesz nagyobb valaki 30as dz szintel! Amugy tapasztalatbol beszelek, hogy elmesz egy ismertebb kimenekitesi pontra ott megallsz egy 2-3 fos brigad mellett megkerdezed bevesznek e, es bevesznek, en mentem mar oroszokkal, angolokkal, a kommunikacio ment chaten, meg kezzel labbal mindenhogy! Tobb a segitokesz player mint a kocsog hidd el!
-
.LnB
titán
válasz Sebestyen01 #8698 üzenetére
Jó csak a kommunikáció nekem csak group chat. Aztán sokan azt nem figyelik. De majd kiderül. Lehet ma megpróbálom, bár jó lenne előbb kipucolni az alap mapot teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest