Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Á, a jó kis SCAR sniper.
Boltshotos csipából még többet ki lehet hozni, most én azt akarom megszerezni, de előtte jó lesz az 50-es vendortól beszerezhető másik Scar.#8569) EnterR
Igen, lehet.
(#8573) Sebestyen01
Van nekem sniperre egy 200%-os extra critical tulajdonságom is, de eddig nem szereztem olyat amivel kihasználtam volna. Mindegy, most 45-ös vagyok, ez az 5 szint hamar elmegy, aztán jöhet a Tenebrae, amíg nem találom meg a játék legerősebb boltshot csipáját.
(durva fegyver 24% extra sebzés fejlövésnél o.O)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Hogwarts Legacy teszt
- iPad topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Boltshotos csipából még többet ki lehet hozni, most én azt akarom megszerezni, de előtte jó lesz az 50-es vendortól beszerezhető másik Scar.
(durva fegyver 24% extra sebzés fejlövésnél o.O)