- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
ha esetleg vkinek most lett kedve a játékhoz, van függőben egy pc CE/gyüjtői kiadásom a gémsoptól, ha érdekel valakit, nekem lesz másik.
-
duvi
nagyúr
A háttérben zajló háború és a szemléletváltás miatt, lehetséges, hogy hosszútávra terveznek a Division-el? Számunkra ez nagyon jó lenne
"Mindeközben (ahogy arról már szintén írtunk), Guillemot igyekszik megváltoztatni a Ubisoft játékkiadási stratégiáját: az olyan "egyszer megveszed és eldobod" single player játékok helyett, mint az Assassin's Creed, inkább olyan online anyagokkal próbálkoznak, amikhez hosszú ideig lehet tartalmat készíteni, és amikhez visszajárnak a játékosok." -
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
van ott 27eFt-os is...
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
Mindenhol vannak vicces gyerekek
-
Frod
addikt
Itt csinálsz egy hirdetést: Hardverapro
Jelenleg 8-9 ezerért mennek, de van aki nem rest érte kérni 12e fölött is akár... -
nak0n
aktív tag
Megjött az új VGA, rajt a dobozon a Division kulccsal - amit én eladnék, tekintve, hogy elő van rendelve a gold. Hogy szokott ez menni? Soha nem csináltam még ilyet. Megállapodok valakivel egy árban, ő azt elutalja nekem, én meg küldöm a kódot? Meg mennyit lehet kérni egy kulcsért, úgy általában?
-
marquuard
veterán
Ha most feloldok pár cuccot uplay kreditből a játék megjelenése előtt, akkor azok ugyanúgy elérhetőek lesznek, ha majd megjelenik?
-
birorichard
őstag
lol, ez jó.
amúgy a vanity itemek felőlem jöhetnek, más játékokban sem zavart, ha valaki delfines pisztollyal vagy hupilila páncélban rohangált, sőt, volt úgy, hogy ami nagyon tetszett, azt megvettem én is (na nem ésszerűtlen költekezésre gondolok, max ilyen egy db 1-2 euros content/játék mennyiségben), BO2-ben volt egy zombis skin pack, azt hiszem 2 euróért, arra befizettem, mert nagyon bejött, de annyi és nem több.
-
SkyS1gn
félisten
-
NomadND1
senior tag
A béták ajándékait el lehet bukni, ha a végleges verziót steam alatt aktiválóm, de a béták alatt uplay-re lett telepítve?
Úgy gondolom az account-hoz rendelik hozzá, de javítsatok ki. Köszi! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
RazoR
veterán
Naponta jönnek az új kódkeresések az Nvidia contentbe?
-
sagem
addikt
Szerintem maradnak a skinek eladásánál, annyira még az Ubi sem hülye, hogy fegyvereket kezdjenek el árulni, pláne hogy nincs is rá szükség, a többi játékban is simán veszik az emberek az egyszerű skineket is
-
Hunner
senior tag
Nem kell feltétlen szintkorlátnak is megszűnnie egy fegyveren azért mert IRL pénzért veszed...Tehát azt én is biztosra veszem, hogyha lesz is gear/item irl pénzért, az nem lesz lvl1-től elérhető. De egyelőre legyen az ami a screenshoton szerepel. Integetést meg kabátokat tőlem annyit árulnak amennyit akarnak. (lehet még vennék is ha ezek mellé raknak tartlamat a játékba)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
velizare #5757 üzenetére
Tegyük hozzá: PC-n:
Szerk:
Megnéztem uplay accountomat, nem is tudtam hogy van 70 pontom. Vettem DZ kulcsot meg Phoenix credit kulcsot.
Amúgy elvileg mi boxon báran már március 7-én este 6kor indíthatjuk a játékot. Lesz majd stream is, meg megmutatom hogy van-e mikrotranzakció vagy nincs.
-
.LnB
titán
Lehet a mikrotranzakciót jól és rosszul is csinálni. Lehet parázni tőle, és le is lehet tojni. Engem nem nagyon érdekel. Egyedül a DZ-ben okozhat kellemetlenségeket.
De logikát a legrosszabb esetben sem látok benne.
Valaki rögtön lvl1-en megvesz pénzért egy durva fegyvert (tegyük fel, hogy a fegyó nem szint limites) amivel mindenkit lever DZ-be. De így a loot-nak vajmi kevés értelme lesz hisz brutál fegyója és cucca van amit kifizetett. Csak mások bosszantására jó max. -
Hunner
senior tag
válasz
daveoff #5754 üzenetére
Kering egy ilyen screenshot srácok...Jobb alsó sarokban a lényeg
és hát valóban nincs szó benne semmiről csak kozmetikai dolgokról, de nem vagyok meggyőzve. -
Hunner
senior tag
válasz
daveoff #5749 üzenetére
Csepegtetni kellett volna, egyesével. Akkor kihúztuk volna talán a napot, 970 lowfps, primal meg szarajék beröfögések nélkül
Egyébként, érdekes lesz ez a prhoenix credit, nagyon csöndben van az Ubi, hogy mi is lesz ez pontosan. Állítólag geart nem lehet majd venni belőle, és ingame lehet szerezni. De rossz előérzetem van. Van egy olyan érzésem, hogy lesz ez IRL pénzért, meg lesz vendor is aki 20-25usd fejében ad neked fegyvert. Ne legyen igazam
-
D.Orion
veterán
Off: Mivel postai raktárban dolgozom és belelátok a vámolás menetébe így nyugodtan elmondhatom, hogy nem sok köze van az értéknek a vámoláshoz. A csomagolás jellege és a vonalkód sokkal többet számít, hogy megakad-e a a vámon. Ha alaktalan zacskóban jön, dm csomagként, akkor lehet benne akár Police karóra is, hogy ha a cimkén noname óra van írva alacsony értékkel. Biza átjön vám nélkül.
-
Edem05
őstag
Ez olyan mint pl Borderlands 2 esetében volt anno, adtak hozzá ilyen Premiere Club DLC-t. Volt benne Gearbox Gunpack, sima fehér fegyverek, arra volt jó, hogy az első fegyveres automatáig eljuss vele aztán dobhattad ki a kukába.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akkora bónuszra azért nem kell számítani. Ilyen mézes madzag dolog.
-
ubinál updatelték a játékkal kapcsolatos rewardokat, badgeotkat uplay clubon.
rainbow six siege tulajok kapnak egy ilyen rucit:
-
kola99
tag
Hali
azon fognak változtatni , hogy a pajzs skillet használva nem lehet más fegyvert választani csak a pisztolyt?
/ egy shotgunnal jobb lenne az is közelre lő [link]/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Set gear bonusz lesz tudtommal, vagyis kell az összes. Viszont szerintem csak pár óráig lesz ezeket érdemes használni, utána úgyis kapunk jobb fegyvereket, meg modokat. Viszont szerintem én a rucikat majd kombinálom, mert van egy pár ami biztos jól néz keverve. (nemzeti gárda tetszik nekem a legjobban)
-
.LnB
titán
-
Edem05
őstag
LoL
-
Edem05
őstag
Nekem is volt hasonló kabátom
Örültem is neki, nem is cseréltem le.
-
marquuard
veterán
Első előrendelésem a játék, a kiszállítás a megjelenés napján történik, vagy ez boltfüggő?
-
sagem
addikt
Én nemtom mit néztek, de most megnéztem az Amazonos linket, Magyarországi szállítási címre kérve (8-14 napos szállítás) 7600 Ft szállítással együtt
Aki meg 2-4 napos expressz szállítást kér a tengerentúlról az ne csodálkozzon hogy drága, meg vámáfa. Egyébként az Amazontól rendelve közvetlenül (nem az Amazonon áruló külsős partnertől), elvileg már a megrendelésnél felszámolja a vám költségeket, ha vannak, legalábbis én így tudom
-
.LnB
titán
Ha jól olvasom, akkor ezt a könyvet az E3-on osztogatták a VIP-eknek.
-
marilllyo
veterán
válasz
szallasi007 #5713 üzenetére
Honnan jön? US? Mert akkor vám+áfa is van.
-
szallasi007
őstag
15 $ az jó de nekem mikor átvált akkor 4489 tehát durván 4500-ra jön ki (29x amazonon a váltás)
Ha többen rendeljük akkor lehet kérni 2 napos szállítással ehhez viszont ha jól rémlik legalább 10 ember kéne mert atom fast delivery 10.000 ftJa és érdekes hogy könyvet azt át tudja hozni hajón az amazon mást nem?....
-
.LnB
titán
-
Bibgr0
aktív tag
Tom Clancy's The Division: New York Collapse (könyv)
USA Amazon
$15 = 4200 Ft + valahogyan a szállítás itthonra.Amazon.de (angol)
22.87 EUR = 7100 Ft
szállítás Mo-ra 8.09 EUR = 2500 Ft (Németeknek pl ingyenes)
Összesen 9600 Ftebay
Kb 5200 Ft + 4000 Ft a szállítás UK-ből. -
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #5702 üzenetére
Mennyire jön ki a könyv? (nem tudom megnézni amazon-t, blokkolva van)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Megvettem Uplay-en a Gold editiont. Ez is tartalmazza a magyar feliratot? Nem találom az oldalon.?
-
RazoR
veterán
A második kódot hova/mikor kell beírni?
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #5702 üzenetére
Nah kifulladt a topik, mindenki lejátszotta fejben a gamet - bétát, el is temettük, uninstalláltuk...jöhet a várakozás...terjedhet a vírus
A Division köré épített reklám gépezet is olyan, mint a vírus lépten-nyomon bele botlik az ember bárhova téved
Nem értem miért nem hétvégén nyitják ki a szervereket 8. pff-ff-fff
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #5701 üzenetére
na amazonon csak találtam olcsóért, ha esetleg mást is érdekel akkor március 7-ig elvileg tudom módosítani a megrendelést, viszont akkor annyi felé oszlik a szállítás ahány emberkét érdekel a könyv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest