Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Meglett az összes contest kód, innentől fortunán múlik...
-
pzstm
titán

-
-
sagem
addikt
válasz
westlake
üzenetére
Ubi kreditet egyébként lehet valódi pénzből venni, sőt, csak abból lehet, hiszen ez a lényege, máshogy nem is lehet ilyeneket szerezni
Az R6 Siege is ezt a formulát alkalmazza, vannak skinek, olyanok, amiket gyűjtéssel bárki elérhet, s olyanok, amik csak ubis kredittel lehet megvenni. Ha ilyen skint szeretnél, akkor feljön egy szép oldal, ahol részletezve van, hogy kredit = x euróval
Illetve természetesen a gyűjtögetős részt is kiválhatod a fizetős tokenekkel.Küldetésekből -szinte- biztos, hogy nem lehet majd ilyen krediteket szerezni. Más Ubis játékban sem lehet. Esetleg spéci skin eshet, de pl. a Siege sem osztogat semmit, ami fizetős, sajnos
Viszont a Siege esetében is csak skineket lehet rajta venni, fegyvereket nem. Itt azt hiszem az okozta az aggályokat, hogy valaki belinkelt egy olyan képet, amin egy feltehetőleg fizetős skin van, ami plusz képességet is vagy mit ad? Nem tudom, csak felületesen olvastam, de egyébként szerintem sem lesz fegyvervétel, az minden ellenvélemény ellenére megölné a PC-s részt, de ezzel ők is tisztában vannak
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hosszú egy hét lesz.
-
westlake
félisten
válasz
RichieTri
üzenetére
Leírom a véleményem erről az egész microtransaction (MT), és pay-to-win (P2W) dologról. Persze az is lehet, hogy valamit rosszul tudok. Már nem vagyok az a nagy játékos, bár jobban belegondolva sosem voltam.
A MT nem egyenlő a P2W-nel! Aki ezt nem képes megérteni, az szimplán buta.
A MT azt jelenti, hogy a játékon belül valódi pénzért dolgokat veszünk. Vagy éppen valódi pénzért virtuális fizetőeszközt, amit megint csak arra lehet használni, hogy ingame dolgokhoz jussunk. Ebbe nyilván minden beletartozik, ami megvehető. Viszont egyáltalán nem P2W a játék, ha csak olyan dolgokat lehet vásárolni, amik nem befolyásolják egy-egy karakter erejét. Egy fegyver skin, vagy egy sapka nyilván nem ad semmiféle előnyt.Az Ubi kicsit bonyolítja a dolgot saját kerditjével, viszont tudomásom szerint ilyen kreditet nem lehet valódi pénzért venni. És ha lehet is, még akkor sem biztos, hogy ilyen kreditért vehetünk majd stattal rendelkező dolgokat a játékban.
Lehet, hogy ebben a játékban is lesz token, amit mondjuk küldetésekért (CM), vagy éppen raid-ek teljesítéséért lehet kapni. Ilyen token-ekért valószínűleg lehet majd (token) kereskedőknél fegyvereket, páncélokat, módosítokat venni.
-
RichieTri
senior tag
Anno "vettem" én is ilyen U pénzért a Crewban felnit,festést még autót is.. Viszont egyiktől sem éreztem magam mindenhatónak...
Az autót ugyanúgy fel kellett tuningolni (kifarmolni hozzá a cuccokat) mint bármely más járgányt,hogy használni lehessen.
Gondolom itt is lehet majd (tökmindegy milyen) pénzért stukkert venni vagy bármilyen cuccot,de azt utána ugyanúgy fel kell moddolni vagy craftolni... -
Sebestyen01
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Akkor legalább a világ is megszabadul pár tehertol

-
westlake
félisten
válasz
vitya81
üzenetére
Az a kontrolleres célzás kikészít.

Minél közelebb vagyunk a start napjához, annál lassabban telik az idő.
#5887: Az a legnagyobb probléma, hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy mit is jelent valójában a MT fogalma. Sok-sok ember ahogy meghallja, hogy MT, egyből a P2W-re asszociál. Kicsit jobban utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt elkezdődne a sárdobálás.

#5890: A Destiny-t én is "kénytelen" voltam kontrollerrel csapatni. Érdekes módon egy hét alatt megszoktam. Persze közel sem olyan az élmény, mint egérkével.
-
duvi
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
Ez nem egy szekta. Folyamatosan olvasom a topikot és eddig 1 db konkrétumot sem láttam, ami alátámasztaná a pay to win teóriát. Sehol egy fegyver, vagy statos felszerelésvásárlási lehetőség. A kozmetikai cuccok (ruházat, skinek, emotok ...), vagy akár az uplay shop kulcsok messze vannak az aktív felszereléstől. Ellenben az elmúlt napokban két konkrét cáfolat is kijött a fejlesztők, illetve a kiadó részéről: LINK1 és LINK2. cain69 kollégát idézve, "mindenki nyugodjon le..." és várjuk ki azt a március nyolcadikát. Utána okosabbak leszünk.
(#5886) vitya81
Már a megjelenés napján kitette oric
-
vitya81
tag
SPOILER!(PvE) (csak nagyon kíváncsiaknak)
úgy emlékszem ez a videó még nem volt... -
birorichard
őstag
Erre tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy olvass vissza, linkeltem screenshotokat, illetve nézd meg nyugodtan a uplay-ben már írták is, fent ezt is idéztem.
Félreértitek, nekem mindegy, vegyétek meg, engem nem érdekel, nem az én pénzem, nem kell leugatni meg kvázi hülyének nézni, nem én találtam ki... Felnőtt emberek között kicsit másféle reakcióra számítottam - "hú de szar, nem kell!" és a "hú de szar, de nem zavar, megveszem!" közül valamelyikre, de erre nem - mint egy szektában, oda van írva valami, elolvassák és nem hiszik el... Ok.

(#5860) Sebestyen01: ha már felhoztad a témát, szeretnék elmondani neked valamit - előbb h*gyoznék bele a konnektorba, minthogy ilyen emberekkel töltsem a szabadidőmet, mint te.
Amit eddig a stílusodból láttam/láttunk, az emberiség 90%-a ugyanígy van ezzel. Csakhogy te is megnyugodj. 
(#5864) westlake: ha ekkora diszkrepanciát okoz más véleményét, a tidétől eltérő tartalmút olvasni, akkor én kérek elnézést, nem zsibbasztalak titeket ezzel, aki akar, úgyis tájékozódik innen-onnan. peace.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
vegitossj7
üzenetére
Lol el is feledkeztem róla...

szerk:
Nem találom.
-
vegitossj7
addikt
Valaki megtalálta a mai Contest hint helyét?
Az EVGA oké, de nem tudom hova onnan.

Szerk: Csakmegvan...
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ha már magyar felirat, akkor ne felejtsd el a multit, ahol ha mondjuk pl. a tie/draw van, az magyarul nem fér ki és lemarad az utolsó 1-2 betű
meg még pár elírás itt-ott és még nyalánkságok
ha jól tudom szinkron nincs hozzá, de a prímet akkor is a 2. rész (Pandora Tomorrow) vitte
atyaég, mennyit röhögtünk gimiben rajta 
-
Frod
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
jóóóóóó igaz, az valóban szar húzás volt, hogy időben ez van a legkésőbb és soha ennyire fiatal még nem volt.
de asszem ezen a 3. küldetés környékén túl tudtam lenni.
ami viszont botrányos a programban az a magyar felirat - sose felejtem el amikor a 'pick up body' funkció helyén a 'test felnyalábolása' volt olvasható. egyébként is értek angolul csak úgy voltam vele ha már vették a fáradtságot és volt benne magyar sub megpróbálom azzal. never again
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
R6 nem volt sose kedvencem, a két utolsó Splinter Cell nekem kimaradt, a korábbiakat meg vagy Xbox-on toltam, vagy PC-n warezban. És ugye ezeknél kiesett a uPlay támogatás.

Na közben megnéztem a uPlay-emet. 12 játék van rajta, de ezekbe beleszámolja azokat amiket csak elindítottam, vagy csak 1-2 órát toltam. (AC sorozat, Crew, Child of Light, Watch Dogs, Rayman)

Btw Splinter Cell jöhetne már kurrens genre, korábbi részeket imádtam. (két utolsót meg megvárom hogy bekerül visszafelé kompatibilitásba, és One-on kitolom)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom sok Ubisoftos játékkal játszott.
Nálam a legtöbb kimaradt. Rayman van a listámon, meg Future Soldier (ezt de imádtam anno), meg Division. Kb ennyi. 
-
Sebestyen01
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Milyen tenyrol beszelsz? Megerositette ezt valaki akinek lehet adni a szavara?

-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Ezek után remélem teljesül a vágyad, és vehetsz fegyvereket

-
westlake
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
És most miben is változott a világ, hogy jól kiadtad magadból a P2W elleni érzéseidet? Semmiben. Ha lesz, akkor lesz, ha nem lesz, akkor meg nem lesz. A játékot akkor is lehet majd elvezni, ha lesz. Maximum nem megy majd senki a DZ-ba. A PvE részre még mindig elég nagy hangsúlyt faktetnek a készítők.
Ha meg nem tetszik az egész, akkor nem kell megvenni. Ha meg később teszik bele a játékba, akkor meg így jártunk. Nem szép dolog, de ez van. Ha nem tetszik, akkor pereld be őket, hogy nem ezért fizettél. Annak viszont végképp semmi értelme, hogy itt elégedetlenkedtek.
-
underdark
aktív tag
engem csak az érdekel, steam piacot támogatni fog-e a játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
erről még nem olvastam semmit, de jó lenne -
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyan dolgot is vehetsz uplay pontért ami előnyt ad?
NEM!
Lehetett mindig is uplay pontot venni, MINDIG Is igen.
Komolyan egyesek nem értem mit látnak bele a semmibe de remélem a rinya gépek visszamondjak és nem kell a primoxyban esetenként a vinnyogast hallgatni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duvi
nagyúr
Komolyan nem értem ezt mikrotranzakciós őrülethullámot
Terjed mint a játékbeli vírus... Sehol nem írtak fegyverek vagy aktív statos felszerelések, valós pénzen történő megvásárlásának a lehetőségéről. Az uplay fiókunkon lévő pontokból sem lehet fegyvert vagy felszerelést vásárolni. Ha lesznek is kozmetikai cuccok, azok meg kit zavarnának a játékban? -
vegitossj7
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Hát ez nagyon pöpec...
PvE-ben nem nagyon fog minket zavarni, de ha a DZ-ban, ezek a pénzes majmok lesznek a főbránerek, én megeszem nyersen a krémet... Már csak abban bírok, hogy CSAK fegyvereket, skineket és emote-okat lehet venni... Ruhát azt ne...
-
marquuard
veterán
Ez az a skin, amit most ingyen adnak?

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
A nagyobbik baj az, hogy ezt nem csak az Ubi nyomatja

-
birorichard
őstag
Megy a hype, ok, nem tépem tovább a számat, leírtam korábban, hogy mi a gond ezzel az egésszel meg a kommunikációval.
Mindenkinek más az ingerküszöbe, nekem az meghaladja, hogy egy 20E Ft-os játéknál gear-eket érintő mikrotranzakcióról kell beszélni. Valakinek belefér, én úgy érzem, hogy ezek a szemünket is ki akarják már megint lopni, közben mint egy hülye gyereknek, csak azt mondják, amit hallani akarunk, úgyhogy inkább passzolom.
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Nem is skinekre értettem.
-
pohár
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
mivel az NPC-k által dobott fegyverek is érnek ilyen pénzt, el tudod adni, abból is lehet zséd
-
ScomComputer
veterán
Ezt, láttátok már?

-
pohár
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
nem rendes pénzből lehet venni, hanem Uplay-ben, Ubisoft pontokkal (vagy akárhogy is hívják), 30 Divisionös kreditet tudsz venni 40 Uplayes pontból

-
birorichard
őstag
válasz
_Andras_
üzenetére
Azon kívül teljesen elveszíti az értelmét az, hogy kifarmolj egy-egy cuccot... Másrészt meg egy cseppet sem aggaszt itt senkit, hogy kb 1 hét leforgása alatt eljutottunk a nem lesz miktranzakcióból a geart is lehet venni valódi pénzből helyzetig? Mint a gyerekek, úgy kamuznak, hogy nem, dehogy lesz! Ja, hogy kiderült? Akkor lesz.
Kb. ez lesz a helyzet a cheaterekkel, patchekkel, jövőbeni tartalmakkal is, PVE endgame contenttel is. Persze, hogy lesz! Mikor majd nem adják ki, akkor meg ja, tényleg nincs. 
Alszok rá még párat, aztán lehet, hogy felszabadul egy sapka-póló. -
pohár
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
ha lehet szerezni játékban is (márpedig 110%, hogy lehet), akkor miért baj, hogy lehet venni ilyen vackot? neked is meglesz rá az esélyed, hogy megvedd, de ha valaki ennyire költeni akarja a pénzét (lényegében a semmiért), akkor hadd tegye, én is megengedném nekik

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
fizetős dlc, mikrotranzakció, stb... mindegy minek hívják
-
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát konkrétan screenshot van arról, hogy lesz...
Arról, hogy mi az a Phoenix credit, mit válaszoltak? Majd erről később beszélnek. WTF?
Annyi nyilvánvaló és egyértelmű hazugsággal, üres ígérettel szerintem sehol nem találkozni, mint a szórakoztatóiparban. Úgyhogy calm down, lesz mikrotranzakció a játékban. Egyetlen vállalható formája az volna, ha csak kozmetikai cuccot lehetne venni belőle, de ez sajnos megint nem erről árulkodik - "Adds a pack of 30 Phoenix Credits to the Rewards Claim Vendor, use these to purchase high level equipment.", na meg ez sem. -
pohár
félisten
hát mivel szerintem visszajelezték e-mailben, hogy sikeres az ELŐRENDELÉS (amit ugye majd később fogsz véglegesíteni, ha küldik az e-mailt a megjelenés előtti héten), akkor már jó vagy, átvenni is biztos át lehet majd aznap, hisz miért ne lehetne, az a launch day, kell legyen készleten...
-
ada19
őstag
Konkrétan semmit. Ilyeneket akartam megtudni, hogy biztosan jut-e (erősen sejtem hogy fug jutni, mert barát aki 2 héttel utánam rendelt is kap még, 576 emailen megerősítette neki), fogalmuk sem volt (ha kapnak eleget jut, ha nem nem - kösz!), én naív azt is szerettem volna tudni, hogy bolti átvétel esetén aznap már átvehető-e, nem azért mert sürgős lenne feltétlen (válasz: nem tudják, majd küldenek SMS-t.)..
Lehet csak én szeretnék sokat tudni.

-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Új tartalmak érhetőek el a rajongói oldalon
Ami változott:
- Kezdőlap újratervezve (visszaszámláló)
- Karakterek helyett Hírszerzés
- Frakciók újratervezve
- Ügynökségeknél új bemutatkozás
- Új videók
- Képek (új menü)
- Wiki újratervezve, a fegyverekig működik.
- Kapcsolat működikJó szórakozást hozzá!
Ha hibát találtok, akkor légyszi PM-ben jelezzétek

Köszönöm!
-
RazoR
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Közben meglett, de azért köszi!

-
marquuard
veterán
Ez pedig UK-ben.

-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
A mai content bukó, egyszerűen nem találom egyiket sem. Amugy a napi nyereményről gondolom aznap küldik a mailt a szerencsésnek, nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első megvan, másodikat én sem találom egyelőre.

-
RazoR
veterán
Valaki megtalálta már a kódokat? Az első félig megvan, a második meg tök homály...
-
warcat
veterán
Itt az eredeti videó, alatta ott van a teljes gearjének a linkje is.
-
ada19
őstag
Ha esetleg valaki a debreceni 576-ba szeretne érdeklődni az előrendelésével kapcsolatban: ne vesztegessétek az időtöket, fogalmunk sincs milyen rendezvényen vannak.
-
scyllafren
senior tag
Uj hintek az Nvidia jatekhoz.
-
mettek
addikt
3v1-be ledarálja a kis 10enéveseket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol megjelent már a játék.

Mondjuk ha nem mennek a szerverek, sokat nem érnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 with Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha jól tudom szinkron nincs hozzá, de a prímet akkor is a 2. rész (Pandora Tomorrow) vitte
atyaég, mennyit röhögtünk gimiben rajta 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
! De ha lehet sem tudunk ellene mit tenni!