- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Bementem a DZ-be... Hát szerintem ez így, ebben a formában, egy kalap szar. 30 percből 28-t futkostam, h találjak ellenséget, aztán 2 kis gyökér kinyírt és lenyúlták azt a kis cuccomat is. Azt lehet tudni, h lesz-e pve-ben endgame tartalom?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #5097 üzenetére
Streamemet nem nézted? Simán jól fut boxon is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #5093 üzenetére
Ez belsős build, nem a bétából származik. Külön meghívott játékosok játszhattak ezzel múlt hónapban. De mutatják is a videóban, hogy egy teremben ül az összes újságíró és gamer youtube-os, streamer.
-
Sebestyen01
őstag
Lesznek meg itt jo kis helyszinek, csak tudnam a boxosok hogy gamelhettek ilyen helyszineken!
Amugy jol latszik hogy akcio kozben a konzol visszalassul, engem mar zavarna ha ennyire beesik az fps!
-
xtro
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5088 üzenetére
Thx
xtro
-
xtro
aktív tag
Üdv!
A BETA meddig tart?
Sok helyen más időpontot írnak.xtro
-
TTomax
félisten
Gondolom már volt róla szó,de tegnap levettem a gammat 30% körülire.Eltünt az a fátyolos layer,sokkal jobbak lettek a szinek,sokkal intenzivebbek az effektek.Szerintem a játék grafikája,és gépigénye is rendben van.Bugok vannak,néha még kilépked,és SLIvel hajszálra annyi fpsem volt mint egy kártyával...
-
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #5074 üzenetére
Nem segített, ugyan olyan.
Ilyen amúgy. -
Sebestyen01
őstag
DPS! A kek m4 elott en ma kb 11 ig egy zold szutyokkal mentem (ugyan csak m4) amikor ezt dobta egy mpc, hozzateszem akkor is 5.2k volt a dpse a ZOLD fegyvernek
Amugy eletben lehet maradni csak team kell hozza, en sem fekudtem sokkal tobbet adott szituaciokban mint az akinek 4.5 k hp-ja volt, de mikor szembe jon egy player egy egy tarbol halalba lehet loni az felemelo tud lenni, nem kell odarohanni kupanvagni semmi ilyen! Igen arulo ugynok mielott meg a zold lelkuek jonnenek!
-
oneal1
senior tag
5233 DPS - 6100 Health
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5074 üzenetére
jó mondjuk ez jogos, mindig elfelejtem, de 980-nak is "csak" 4GB vramja van
-
k-adi
nagyúr
Én már megbékéltem a grafikával
való igaz E3as elvárás irreális volt (de akkor miért marketing kampányolnak olyan csodaszép videókkal a fenébe is..
).. én már a contenttől vagyis annak hiányától, illetve a repetitív játékelemektől, küldetésektől félek... (valamitől mindig kell
)
-
Telda
addikt
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy iszonyatosan visszhangosak a lövések, a léptek, az npc-k beszédei.
5%-on van a hangerő, de így is üvölt.
A hangkártya beállításaiban semmi effekt nincs bekapcsolva.
Volt valakinek ilyen? -
k-adi
nagyúr
Hát jó, de ne bánkodj mert neki 980Ti van (ha jól tudom?) neked meg 970 és azért a kettő közt van némi ár+teljesítménybeli különbség
Mondjuk ezt már csak nagyon offba merem megemlíteni, hogy nem értem egy 970 miért izzad teljesen ez és TR alatt.. oké, megdolgozza, de hogy szarrá pörgeti fullba? hm.. már csak a kártyának se "jó" hosszútávon (amúgy előző kommentedbe úgy írtad a custom hűtést mintha baj lenne, de épp ellenkezőleg az a jobb -- lehet félreértettem..) Nekem custom980 van és dolgozik de szép csendben, pedig "akkora" (~30%) különbség nincs a 2 kártya között tudtommal
-
SkyS1gn
félisten
Kb azonos véleményen vagyok... DZ azért még átgondolásra szorulna. Egyébként igen igéretes a game.
-
Sebestyen01
őstag
EMS, Dave, es en egesz nap nyomtuk, kis megszakitassal, egy gyanus kolyokbe futottunk bele talan, de nem volt egyertelmu, jol szorakoztunk mondhatom mindannyionk neveben, parazs kis osszecsapasok voltak sokszor
!
Sajnos a pc-t ilyennek kell elfogadni ez van, ezzel ki kell bekulni!
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #5052 üzenetére
"és ezt hogy tudod, beállítani.hogy az ssd-n legyen....írd le légy szíves!"
Passz még nem állítgattam át de itt található a helye:
"%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp\NVIDIA Corporation\NV_Cache"
-
-
vegitossj7
addikt
Más is észrevette, hogy open bétában nem lehet a kis pisztolyméretű smg-el lőni pajzs mögül?
Remélem visszarakják azért...Futás közben váltott az ember és kis tec-9-el lőtt, vagy hasonszőrű fegyverrel pajzs mögül.
-
D.Orion
veterán
Az Electronics skill egyébként mire lesz jó???
-
demmer123
őstag
De kár hogy eltűnik a teljes változatnál a karakterem.Pedig nagyon jó geart raktam össze.Tuti nem fog sikerülni ugyan ezt összehozni még egyszer.
-
Nemoka1987
csendes tag
Nekem az Asus N550JK típusú laptopomon simán fut.
i5 4200H proci, 8 giga RAM, Geforce GTX 850M videokártya és egy sima HDD-m van, nincs SSD-m.
High-on, 1600x900 felbontásba fut, mediumon fut 1920x1080-ba. Nem akad be akció közbe se, nem szaggatt.
Nincs FPS számlálóm, de folyamatos a kép és nekem bőven elég. -
D.Orion
veterán
No mi a manó, akkor a most beszerzett R9 280X 3GB-ja el fog fogyni? Ejj ejj...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5043 üzenetére
Akkor az lesz az, ebben nem voltam biztos.
-
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #5044 üzenetére
Win 7 64 és sima 7200-es HDD-n fut a játék. Szándékosan nem tettem SSD-re, hogy leteszteljem a töltési időket illetve az esetleges akadásokat. NV 361.75-ös driver. Pontos configom az adatlapomon. Mondjuk a Phantom eleve emelt órajelen fut, de ez nem indokolhat ekkora különbséget.
-
kinghaxor
aktív tag
Nálad az ssd-ről fut a game? A ramot azt biztosan cserélem egy 16-os kit-re de egy ssd már nem fér bele a keretbe. Apropó milyen op. rendszeren vagy? Én még 64-es hetesen vagyok. Igaz minden frissítés fent van.
5042. Palit GTX 980 Super Jetstream-em van. De teljesen mindegy mert mindegyik ugyan azt tudja. Minimális órajel különbség előfordulhat közöttük. Attól függ melyik gyártó mennyire állította.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5038 üzenetére
Ezért nem értem, mert nálam is eszik, és mégsincs drop mostanság, mondjuk nem tudom milyen 980 van neki.
-
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #5032 üzenetére
"... a semmi közepén lesik egy pillanatra 9-re és szépen beakad a kép aztán újra visszaáll"
Nálam minden maxon és kb. hasonló gépünk van (nálam 16GB RAM), de ilyen dropot nem tapasztaltam. DZ-ben néha lemegy 40 alá (32-35), de akkor sem 9-reMinimális akadást csak akkor tapasztalok, amikor belépek DZ-be. Belépés után vagy egy pillanatnyi akadás (szerintem még tölt a háttérben), de utána már simán fut.
(#5036) rupsz
+1. Videóval lejelentve viszonylag egyszerű lenne a bizonyítás -
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5033 üzenetére
Hát ha a 980 4 gigája elfogy azért az igencsak vicc kategória lenne. Nem is raktam maximumra a grafikát. Az nvidia effektek nincsenek bekapcsolva valamint pár effektet alapból ki is kapcsoltam amiket más játékokban se szeretek. Ráadásul soha nem akció közben történik. Plusz ha a vram elfogy akkor elfogy utána nem fog jobban futni. Van, hogy órákig semmi akadás, de van olyan is, hogy éppen csak elindítom aztán 2 perc múlva már megakad időnként. Semmi rendszer nincsen benne. Plusz még mindig össze vissza fut a játék a különböző kártyákon. Van, hogy kategóriákkal lejjebb lévő vga-n jobban fut. Sőt olyan is, hogy két azonos kártyán is különböző a sebesség.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5033 üzenetére
Érdekes a vram nem fogy el nálam, akkor ő lehet valami mással játszik.
-
-
warcat
veterán
-
kinghaxor
aktív tag
Én csak azt nem értem miért van ennyi fps drop. Egyszer megy 50-60 fps-el a játék majd hirtelen futás közben a semmi közepén lesik egy pillanatra 9-re és szépen beakad a kép aztán újra visszaáll
50-60 körüli értékre. Nem ezért vettem a 980-at. És azt vettem észre, hogy nem is igazán számít mit állítgatok a grafon, akkor is ez történik időnként. Oké, hogy béta meg minden de a zártban ilyen problémám nem volt. És a gép se változott azóta semmit sem. Másnak is van ilyen problémája? -
törölt tag
válasz
basaharc502 #5012 üzenetére
"DZ tényleg csak ennyi? 1 óra DZ-ból kb nettó 10 perc a tényleges játék a többi értelmetlen futkosás.."
Na de ez a lényege. Fejből kell tudnod a potenciális NPC-k és a lootbagek helyét és keresni. Aztán ha bele botlasz élő emberbe hagyod neki hogy segítsen és elvegye a loot felét. Vagy kockáztatsz kinyírod elveszel tőle mindent és nem veszik kárba a 20 perc rohangálásod.
-
vízipiton
újonc
válasz
basaharc502 #5016 üzenetére
Koszonom.meglesz.neked meg jo varakozast,tokolest,filozast...szerintem ne vedd meg.lepj tovabb.viszlat.
-
D.Orion
veterán
Lejárt számomra a betara fordítható idő. Összesen talán 5 órát tudtam vele játszani.
Személyes tapasztalatom az,hogy aki itt rohan az lemarad mindenről. Ez nem csak egy fps játék, sőt!
Én utcáról utcára,sikátorról sikátorra jártam végig a várost. Csak úgy barangoltam és nézelődtem.
Nagyjából negyed óránként mehettem vissza a bázisomra leadnia cuccokat, mert annyit sikerült felkutatnom.
Crafting rendszernél ez sokat hozz majd a konyhára. Míg társaim akik közben mission-t nyomtak fejlődtek szintet léptek, de se pénzben se pedig fegyverzetben meg se közelítették az én karimat. Érdemes akár csak úgy órákat barangolni majd a városban, nyitogatni a ládákat és a tatyókat.PVE-re azt hiszem egy sniper és egy lmg a legjobb kombó. Ha megtanul az ember bujkálni(AI lehetne okosabb), akkor élet helyett mehet a damage-re fókuszálás.
Nekem tetszett, bejön.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
EXA
aktív tag
Remélem a teljes változatban is ilyen karakterkreálás lesz.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ha eltekintünk a DZ-től és csak a kinti fejlődési ütemet nézzük (lvl4-től lvl8-ig), akkor soloban minimum 30-40 óra játékidőt kapunk, ami már önmagában nézve se rossz. Ehhez még hozzájönnek az eddig zárolt tartalmak (craftolás, perkek, skillek, bázisépítés, raidek, survivor mod és a storyline), amik jóval több tartalmat adnak az eddigi bétáknál. Ezek mellet tényleg ott a coop mod, ami sokkal élvezetesebbé teszi még a PvE részt is, mintha egyedül tolnánk. Igyekszem objektív maradni és nem felszállni a "hype train-re", de nálam eddig nagyon jól vizsgázott a Division
Azt is korrekt húzásnak tartom, hogy megjelenés előtt megnyitották az open bétát. Ez nagyon ritka gesztus manapság a kiadóktól.
-
demmer123
őstag
válasz
Ez teljesen így van nekem sem ér ennyit.Egy idő után teljesen unalmassá válik a Dz állandóan ugyan azt ismételni.
-
warcat
veterán
válasz
Sebestyen01 #5017 üzenetére
Ez továbbra sem a "Division fanklub" topik,mindenki elmondhatja a véleményét,aggályait (kulturált formában),anélkül,hogy nekiugranának egyesek(de főleg te,sorozatosan,azonnal), többek között épp azért,hogy aki érdeklődik a játékkal kapcsolatban, informált döntést tudjon hozni róla.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
basaharc502 #5016 üzenetére
Ez még mindig egy béta, tartalmilag a teljes game 1%a ha benne van!
Jó volna a sirankozoknak ezt észben tartani.
-
vízipiton
újonc
válasz
Ok vard ki.es?
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Azért nem lesz olyan gyors az a fejlődés. Raktak ki ide olyan IGN gameplayt, amiben 25ös szinten nyomják. Hardon toltak le egy missiont és alig mozdult felfelé az XP level. Gondolom DZ-n belül is hasonlóan nem lesz gyors a dolog
De a küldiket valóban hiányolom én is bentről.
-
FullGas
aktív tag
válasz
Valahogy én is így vagyok vele.
-
basaharc502
aktív tag
Számomra még mindig kérdőjel ez a játék...jó-jó de azért 13k-t nem ér. A legnagyobb problémám, hogy DZ tényleg csak ennyi? 1 óra DZ-ból kb nettó 10 perc a tényleges játék a többi értelmetlen futkosás...Alig van enemy, nincsen semmi mission, csak fuss és találj ládát, persze ugyan ott ezért kisebb sorok vannak 1-1 ládánál ugyan ez az enemynél...hát azért ez vicc. Alig van 1-1 épület, amibe be lehet menni és azoknak a nagy része is kong az ürességtől. Azt hittem, hogy a DZ amellett, hogy bármikor lelőhetnek és a lootod is odavész (és azért ez a loot dolog közel sem olyan változatos mint amilyen lehetne) tartalmazni fog MMO szerű dungeon rendszert azaz olyan épületeket ahol csapatban csak tudsz lemenni és vért izzadsz a lootért...
Tartok attól is, hogy azért van lekorlátozva ennyire a béta, mert pár fan kb a 7vége alatt kijátszaná és akkor kiderülne, hogy a játék tényleg csak ennyi.
A pénzt félretettem rá, de most úgy vagyok vele, hogy bőven kivárom a játék megjelenését + az utáni pár hónapot.
-
_Andras_
tag
válasz
Ditoo0225 #5006 üzenetére
Kösz, csak fura volt, hogy máshol felét adják csak , itt meg alig tudja abbahagyni a felsorolást. Már azt kezdtem gondolni ,hogy valamelyik 40 ezres pakkhoz jár és a normálhoz semmi. Akkor innen rendelem. Bár megnézem mennyi a szállítási díj előbb.
Az ingyenest nehéz lesz überelni, de kitudja
-
csongi
veterán
Köszi!
Csak ettől nincs még késztetésem. Teljesen másképpen képzeltem el.
Ettől a DZ nem lesz számomra élvezetesebb. Továbbra is csak ugyan az történik újra meg újra. Megjelennek a botok legyakni cuccot elvenni helikopterre feltenni és éljen
A DZ zónán meg kívül a coop részbe ha nem lesz elég tartalom,gondolok egy valami story-ra akkor megint csak uncsi lesz nekem, Borderlands hatás, gyorsan megunható. Menny el ide aztán oda tedd ide szabadítsd ki, éljen kapsz pontot meg minden. és a következő küldi ugyan ezen a sémán alapszik, csak más személyekkel.
Nah majd figyelgetem, most nem azt kaptam egyenlőre amit elképzeltem. Változhat idővel, ahogy nyílik a játék terület. -
_Andras_
tag
http://576kb.hu/kiemelt/tom-clancys-the-division
A sima pc-s változat előrendelése esetén is járnak azok az extrák , amik a "MÉG TÖBB RÉSZLET" menünél lehet olvasni?
-
ForRedGlory
félisten
Érdekesség, de csak Mass Effect fanoknak. Nem tudom felismerte-e valaki a játékban Garrus hangját?
-
Ditoo0225
aktív tag
-
kisbancsa
senior tag
Dzn belül lesznek kimondott missionok? Én ezt hiányoltam a betabol.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest