Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...meg olyan csipással aki 2db lövéssel leszedett
Egy jó Deadeye-al ez simán megoldható. Sőt, mivel nincs fullos szetted, egy headshot-tal is simán leszednek.
-
Octi
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ahogy qukesz is írta, csak mappás cuccokban gondokodj (főleg ha PvP-zni akarsz).
Soloban nomad, esetleg striker, de a D3 is jó.
Nomadban jó lehet a 6e/6e, esetleg a 8e/4e (de ehhez már nem árt a rutin).
Strikert sokan használják 6e/6e felállásban, de ha az életerőd meg van 9e, elég brutál heal vissza töltést kapsz (PvE -ben).
D3-nál arra figyelj, hogy legyen meg a 9e életerőd és a 120e képzettséged. Ebben az esetben megkapod a max pajzs életerőt (2.350.001).
De mint írtuk, ezekhez a bonusokhoz kellenek a full mappás szettek.
A DZ soloban meg elég mazohista
-
qukesz
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szia!!
Problémád elég sok sebből vérzik sajnos. Solo-ba javasolt a nomád szett (mappás) 6 db-os természetesen.
Én 8k tűzfegyverrel használom és kb 450 ezer a szívósságom.
D3 szettről annyit hogy oda is a 6-os mappás szett a nyerő.Nekem utóbbi is van a lerakatba. Ha gondolod csinálok pá képet ezekről a szettekről !!!!
GEAR SCORE semmit sem jelent. Egy kis kék pisztollyal 291-ről egyből leugrik ez a szám.
ULTI töltés miatt használunk sokan kis kék pisztolyt.Commendation pontok amolyan bravúr pontoknak tekinthető. Van olyan amit pvp-be vagy pve-ben kell teljesíteni.
Vannak olyanok amiket csak a GLOBAL EVENT-ek alatt tudsz csinálni.
D3 szett mellé én egy immun ládát használnék. -
pilipi
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem picsogott itt senki, az a sz@r meg nem véletlenül kerül annyiba.
Azért a játékért még a 3 euró ár is erős túlzás. -
pilipi
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor miért az "első rész" topikjába jössz trollkodni?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az első rész?
Próbáltam rákereseni az ubi oldalán, de az annyira szar, hogy nem tudtam, vagy átlinkel a 2. részre, vagy átirányít hogy szedjem le az uplayt...
-
marilllyo
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Fórumtárs párral feljebb okosakat írt. (Bár általában osztom mérges dzsó véleményét). Itt volt a Diablo 3 is. Mindenki agyon vissza imádta. Hát számomra az rettenet unalmas. Meglátsz egy enemy-t ...lesz*rod hogy néz ki. Odamész és rányomsz hatszortízahuszonharmadikon "x"-et mire meghal. Hasonló itt is és mégis fikázzák.
Pedig itt azért néha kell taktikázni is. Pl tegnap is 5x próbáltunk újra egy küldit mert a hülye sárga noobok szétdikháztak...mire rájöttünk, hogy mégis honnan kéne bevédeni a placcot. -
ada19
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lentebb írtunk róla kicsit. Mind igaz, de teljesen élvezhető, nagyon sokan 50+ órát pakoltak bele és jövő héten máris jön egy ingyenes tartalmi frissítés.
-
prokxy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nagyon ciki, de mi az az SSD? (a pc alkatrészen kívül!
)

#7511) Cris99: este írtam rád, csicseregtem szexi hangomon, semmi válasz, utálsz?

-
Ellia
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi-köszi!

-
XeeN
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Konzolok szervize:
Kedves Előrendelőnk!
Ha látod az oldalunkon sorban fogynak el az előrendelői ajándékok, ez természetesen téged nem fog érinteni: A rendelésedkor járó előrendelői ajándékokat természetesen így is meg fogod kapni a játék mellé.
Üdvözlettel:
Konzolok SzervizeEz a korrekt eljárás.
-
Viper26
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Örülök, hogy telepofával tudsz röhögni másokon...leülhetsz egyes.

-
Flynth
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megjott a kodom CDkeystol...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mintha nem reklámoznának ugyanígy minden nagyobb AAA címet.

-
oneal1
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
3 óra alatt megundtad

elég szar lehet neked játszani akkor, nem tudom mi köthet le

-
Flynth
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
lol sem steam kliens alapu jatek, en inkabb a twitch most viewer ranked listet nezem

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem szép dolog kinevetni a leendő nyertest.

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Annyi birka van itt mint égen a csillag.
20-30h-t 2 nap alatt a bétába raktunk. Pedig aztán tényleg szinte semmi tartalom nem volt.
Szóval, akármi is legyen a teljesben, nem hiszem, hogy a 248. Alkaizer Run Diablo3-ban izgalmasabb volt.off: beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Flynth
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hol kell jelentkezni a nyeremenyjatekra? Nekem van UK lakcimem, meg a gepem is itt van
Ha megnyerem eladom veszek ket GTX 970-et belole egyiket neked adom 
-
sagem
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az az, ami a Siegében az R6 kredit..csak sokan még nem ismerik az Ubi új modelljét, és keverik a szezont a fazonnal..

-
Frod
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
jóóóóóó igaz, az valóban szar húzás volt, hogy időben ez van a legkésőbb és soha ennyire fiatal még nem volt.
de asszem ezen a 3. küldetés környékén túl tudtam lenni.
ami viszont botrányos a programban az a magyar felirat - sose felejtem el amikor a 'pick up body' funkció helyén a 'test felnyalábolása' volt olvasható. egyébként is értek angolul csak úgy voltam vele ha már vették a fáradtságot és volt benne magyar sub megpróbálom azzal. never again
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
R6 nem volt sose kedvencem, a két utolsó Splinter Cell nekem kimaradt, a korábbiakat meg vagy Xbox-on toltam, vagy PC-n warezban. És ugye ezeknél kiesett a uPlay támogatás.

Na közben megnéztem a uPlay-emet. 12 játék van rajta, de ezekbe beleszámolja azokat amiket csak elindítottam, vagy csak 1-2 órát toltam. (AC sorozat, Crew, Child of Light, Watch Dogs, Rayman)

Btw Splinter Cell jöhetne már kurrens genre, korábbi részeket imádtam. (két utolsót meg megvárom hogy bekerül visszafelé kompatibilitásba, és One-on kitolom)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom sok Ubisoftos játékkal játszott.
Nálam a legtöbb kimaradt. Rayman van a listámon, meg Future Soldier (ezt de imádtam anno), meg Division. Kb ennyi. 
-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyan dolgot is vehetsz uplay pontért ami előnyt ad?
NEM!
Lehetett mindig is uplay pontot venni, MINDIG Is igen.
Komolyan egyesek nem értem mit látnak bele a semmibe de remélem a rinya gépek visszamondjak és nem kell a primoxyban esetenként a vinnyogast hallgatni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én itt se leszek mert nem veszem meg a játékot.

-
macy
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A kis térképen olyan mintha ott lenne még két haverja narancssárga pöttyökkel, csak nincsenek csapatban és nem is lehet őket látni.
Ma jót mókáztunk haverral dz-ben, de tegnap kétszer is hátba lőtt egy három fős csapat, mikor elszaladtam mellettük. Ráadásul úgy, hogy nem is volt nálam semmi cucc.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
970et limitalja az hogy 4gb a vram, az is ugy hogy 3.5 gb teljes savszelen megy fel giga pedig lecsokkentetten!

Telda:
Primoxy chatrol huzd le a hangerot! -
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja ez low/med keverék
szerencsétlen 970-em nagyon izzad alatta, referencia hűtős cucc. 80 fokig lazán felmegy miközben a hűtő meg olyan hangos mint egy traktor. tomb raider-t is így nyomtam és az is megfőzte a kártyát 
Dave: azért tényleg látszik a különbség

-
daveoff
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Attól függ milyen az a 3-4 fős csapat, mert minket is betámadtak, ketten voltunk, aztán rá is fáztak....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kicsi arcade pályák vs openworld, vajon hol kell felfedezni a dolgokat, ez kicsit bonyolultabb lesz mint hogy jobbról vagy balról jön e Janika a szuperkatona.
-
marilllyo
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A béta elején volt egy tutorial. Az eléggé egyértelmű volt. A fullban is tuti lesz valami ilyesmi. Aki azt elskippeli az az összefogcsit sem olvasná.
Plusz a játék magyarul jön ki...az elég sokat jelent. -
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A cod ehhez kepest kB olyan összetett mint egy fakocka... Nem ugyan az a 2, nagyon nem.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez is kb 19-re jön ki de steames...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Frostbite motor miatt ami elvileg kepes lenne ra, mint ahogy az UT4 IS! Amugy ott van az arma 2-3 ott is van napszakvaltozas
A vilag is eleg nagy hozza, inkabb ahhoz hasonlitanam, az se csunya amugy csak a bohemia sajnos azt a szo hogy optimalizacio hirbol sem ismeri legalabbis az arma sorozatot illetoen! -
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tok felesleges dolgok ezek egy multy lovoldenek ahol 20 percenkent, vagy meg hamarabb valtakoznak a palyak!

-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
már a 60fps miatt is megéri, akinek számít a gaming vagy ez a hobbija...aztán ott van a felbontás, nem felkskálázott 720p-t kapunk hanem tényleges FHD, 1440p, vagy 4k. Ez eleve annyit dob hogy hihetetlen és azért általában szebb is kicsit mint konzolon. A PC nem fog kihalni!! Nézd meg mennyien tolják nap mint nap steamen vagy World of Tankon...Az esport is kb csak PC-n megy. Kb meghalna a pc, számítástechnika fejlődése ha nem tartaná életben a játékos bázis a folyamatos hardvervásárlásokkal. Netezni nem kell gtx 980, 970

-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
E két konzolyártó cég nem szeretetszolgálat vagy non profit társaság akiket a játékok fejlődése érdekel. Kemény profitra törekszenek ami csak így megy. A baj az hogy egyáltalán elkezdtek konzolt gyártani és nem maradt a pc-é a gaming...én azt vallom hogy a konzoloknak is van helye de kb olyan szegmensben mint a nintendo. Egyszerűbb, 2d-s vagy nagyon arcade 3d játékok terén mint pl: Plants vs zombies, Unravel, This war of mine, Little big planet, Trine, játéktermes olds cool vonal stb. A komolyabb AAA címek pedig pc-t követelnek. A baj hogy a konzol akar lenne a gaming de az csak egy játékszer a pc mellett...nincs modding, nincs fejlesztési lehetőség, nincsenek beállítási lehetőségek, nincsenek választható perifériák, nincs felhasználói szabadság.
Most a ps4-be beletettek egy 2013-ban is csak középkategóriás gpu-t ami anno a bf3-at is csak 40 fps-sel vitte...mire számítottak? 2 gb vram-ja van és asszem hozzáfér a 8gb rendszer ramhoz de már most 8-16gb ram van egy pc-ben és 4-6-8 gb ramos vga-k vannak, 2-3 év és 10 gb ramos vga-val nyomjuk majd. A konzolok egyszerűen visszafojtják a fejlődést de nem kicsit, évtizedekkel! Akár belátja vki akár nem. Ráadásul ha betör a piacra a VR akkor meg aztán megint meglódul a pc fejlesztés és olyan szakadék lesz a pc konzol között hogy öröm lesz nézni.
Persze azt is tudomás kell venni hogy aki minimálbéren él vagy csak szimplán a gyereknek akar venni valami videójátékot vmilyen ünnepre az ritkán fog pc-t építeni, megveszi a konzolt, beteszi a lemezt aztán örül. De majd 5-10 év múlva ha elkezd pc-n játszani ő is szidni fogja a konzolokat.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jah értem, mikor next volt se hozta azt amivel promóciók most hogy current már nem is kell jó ott a 720 p vagy még annyi se...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
s6 siege open """beta""" 5 nappal a megjelenés előtt volt

-
Sebestyen01
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Előre látom belépés a DZbe és lelovik, majd háborog hogy hát ezt hogy miért... Kellenek oké csak fárasztó a tudat hogy mit válhatunk ha ilyen players fognak mászkálni az utcákon akik olvasni tájékozódni képtelenek. Vagy csak én vagyok olyan hogy ha érdekel vmi utánanézek? Ezek szerint...

-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Arra értettem, hogy láttam a játékban azt, hogy rendesen átgondolt. És figyeltek az apró dolgokra. A skillek, talent fa, az élő világ, a város kidolgozottsága. Azt nem tudom, hogy a dungeon-ok, raidek, hogy lesznek megoldva. De gondolom lesz egy pár. Aztán lehet, hogy ezeket megcsinálták jól aztán üres lesz, benne van a pakliban nem mondom. Remélem nem szívjuk be.
(#3122) xyzikeee "Sokan és köztük én is" Ezt értettem félre. Fáradok mert másik topikban is félreértettem már pár dolgot ma. bocsi.

-
mrgregoryan
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
mi a probléma az Order-rel??
azt hallottam eléggé jól sikerült.. vagy csak a DIVISION mellett bújik el? -
SkyS1gn
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De most komolyan mit 4K-ztok?
4K előnye max, de még nem is biztos, hogy rákényszeríted a játékot arra hogy magasabb felbontású textúrákat streameljen be. Kötve hiszem hogy ez lenne amúgy az eset a Division esetében.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nem érzem becsapásnak.
Ez a zárt beta is kb olyan volt hogy csak az nem próbálta ki aki nem akarta.
Plusz lesz egy nyílt beta is.
Szóval felvállalták hogy ilyen lett.
Aki akarta kipróbálta és ha így nem tetszik nem kötelező megvennie.
Gondolom ezzel ők is tisztában voltak, nyílt lapokkal játszanak. -
sagem
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És ami ennél is nagyobb baj, hogy az egész online rendszerük fapados..én pl. nem hittem el, hogy csalót reportolni nem lehet egy online FPS esetében, csak rettenet bonyolult módon, support ticket nyitásával..úristen

Szerintem a Division nagyobb figyelmet kap, meg fogják utólag oldani a csalásokat, de kérdés, hogy milyen sebességgel érkeznek majd a javítások, illetve hogy milyen szankciókat osztogatnak majd a használatukért.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
fairfight + purgatórium, mint a destinyben?
-
Csabee86
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erről még eszembe jut egy jó kis mondás: nincs hülye kérdés csak hülye válasz.....
-
Csabee86
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erre inkább nem írnék semmit. Az általad említett infókat nem tudtam. Szíves elnézésedet kérem kulturált fórumtársam.
-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
basszus ez igaz
erre nem gondoltam...hát így nem nagyon érdemes betámadni. -
Sztalker762
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Caduceusra gondolsz? Jobb a Vectorom.

Az túl pontatlan nekem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"a közelharc alig sebez valamit (csak akkor 1 hit kill ha már a földön van az ellenfél)"
Ez mondjuk érdekes, simán egy ütéssel kinyírok bárkit ha már alig van élete, nem kell hogy a földön legyen.
-
faber24
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
5 - 10 ev mulva a tablet/laptop/konzol/PC amorf hibridde valik (talan Skynette!) es atveszi a hatalmat
Szerintem mar most sem eles a hatarvonal...na de nem offolok 
-
faber24
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A PC mindig is master race marad
-
torma1981
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó de gondolom nem mindenki csapatban fog nyomulni. Aki este ér max rá és nem lesz senki az egyedül megy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lehetni lehet, csak nekem nincs erőforrásom összeírni az infókat sajnos.
Ha valaki összeszedi az anyagokat, csinálunk összefoglalót.#1500) k-adi

-
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most komolyan?! Vegyek neked egyet 400 forintért?

#1466: Ha van normális in-game voice chat, kell a fenének a text chat.
#1474: Az antiszoc. Nincs rá szükség! Elég vagyok én olyannak.

-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyébként valóban az mert konzolon nem használnak szöveges üzenetet. Mire beírná hogy "lol, omg, motherfucker" addigra lejár a meccs.
-
Kicsimix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Aki tényleg szeretné kipróbálni az lemarad mert boldog boldogtalan begyűjti a kódokat.. Hülyeség így ide bedobálni..
-
namenyicsavo
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ott kell igen., a kód biztos, hogy jó
-
torma1981
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igaz de attól még nem lesz pl a GOW RPG. Nem az számít hogy fps vagy tps. Hanem a játék kategória. Én ezt mondtam.
-
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Értem! A kedves Béna Béla playernek az olyan dolgok amik nehezítik a feladatát az nem jó/nem realisztikus, bezzeg ha könnyítik azzal semmi probléma sincsen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na hja de egy ATM-nek nem is kell a mai világban 6-8GB RAM.
A mai játékok ugye annyit zabálnak már pár kivételtől eltekintve, ahhoz meg 32-es Wint felrakni... 
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor ezt így már végképp nem értem. Ezt a kódot csak egy embernek fogadta el és más már nem tudja aktiválni de a másikat meg több embernek is elfogadta? Hogy lehet ez?
Kicsit más: Megcsináltam VPN-el a gear set-es kód kérést. Meg is jött a kód. Azt hiszem azt írja, hogy a végleges megjelenésig ne aktiváljam be. Viszont közben vettem észre, hogy az én Uplay account-om alapból amerikai régiós? Származik nekem ebből valami hátrányom?
-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
háát én ezzel baromi szívesen foglalkoznék...megvan a gép is hozzá, az érdeklődés is...
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem olyan rossz az! Ülhetsz a kanapén hátradőlve a haverokkal. Közösségi hangulatban verhetetlen. Én egy PS4-en gondolkodtam de aztán valahogy mégis egy 980 lett helyette pedig megígértem magamnak, hogy nem költök többet a gépre de elcsábultam. Megint.
-
szallasi007
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem az sokkal viccesebb mikor olyanok tesztelik akiknek nem áll kézre a gamepad és mellé a gondolkodásuk felér egy zombi vagy egy kvfőző droid értelmi képességével majd közli hogy ő nem tud konzolon játszani - és ezek fizetett teszterek

-
szallasi007
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja, de van HÓESÉS A MENÜBEN?!?!?!?!?! Valaki mintha azt hiányolta volna x poszton keresztül

-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
igen, ezt még én fedeztem fel 2 napja de akkor jobb minőségben volt fent...aztán jött az ubi és letiltotta. De akkor is rossz volt, mert értékelhetetlen beállításokkal tolta a srác.
-
Kicsimix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen igen várósak a videók..
A pc-béta nem valószínű eltér majd a véglegestől ezt írtam feljebb (szerintem).
Egy gold verzióval rendelkezem szóval majd magam is tesztelem ha minden jól megy...
-
Kicsimix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ugyan az lesz tuti.. De az egy vicc volt amit összehasonlításképpen kiposztolt trehány módon szétoffolt beállításokkal a gyerek.. Az egy fake szar volt. És ebből indultok ki ez a probléma..
Amit kirakott képet low-on és amit feltöltött videót low-on még az sem egyezett meg arról nem beszélve, hogy ultrán szarabb volt a részletesség mint a low képeken.. Ez normális összehasonlítási alap amin vitázni lehet? Vagy leszarjuk, hogy ellentmondásos az egész csak károgunk mert miért ne..
Kérdés az is miért teljesen low videót töltött fel ha ott az ultra.. Retardált? Oké akadozik 650Ti-n.. És? Attól a minőség még átjön..
Na mindegy szóval az sem tudjuk miről beszélünk de a temetés az megy..
Én megvárom míg magam feltekerem ultrára.. Aztán lehet szétgyalázom.. De egy új engine és nem konzolport a játék amit még nem láttunk pc-n, kár előre lehúzni... Semmi alap nincs arra, hogy szétoffoljuk.. Eltérhet jelentősen a konzoloktól.
-
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már írtam, hogy ezt a "a végleges majd szebb lesz, mint a béta" dolgot nyugodtan el lehet felejteni. Ebbe kár hinni. Ez nem így működik. A béta és a végleges között maximum annyi lesz a különbség, hogy a visszajelzések alapján (béta) egy-két grafikai feature-t engedélyeznek, vagy éppen letiltanak. Olyan feature-t, amit egyébként bárki átállíthatna a beállítások menüben. Komolyan azt gondoljátok, hogy a komplett grafikai motort le fogják cserélni egy hónap alatt? A béta valójában a véglegesnek szánt verzió. Az apróbb hibákat fogják kijavítani, amiket a béta felhasználók jeleznek. Mint írtam, az esetleges szar grafika nem hiba. Biztos vagyok benne, semmi különbség nem lesz a béta és a végleges verzió között. Legalábbis ami a grafikát illeti.
Vagyis kijavítanám magam. Ha változni is fog valami, akkor csak negatív érteleben. Ha túl sok lesz a sírás, hogy lassú a játék a komolyabb kártyákkal is, akkor szemrebbenés nélkül le fogják butítani. Sokkal több embernek van gyenge kártyája, mint amennyinek erős. -
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt megint hagyjuk
olyat még nem láttam hogy a beta után szebb lett volna egy játék végső verziója. Sőt az ellenkező szokott megtörténni néha. -
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt ugye te sem hiszed el? A sebzés ok de az AI ne már hogy változzon meg ha erősebbek leszünk kevesebb lesz az ellen? Ezután csak az jöhetne ha azt mondaná valaki hogy ha elérsz a közepéig szebb lesz a játék
Én ugy látom hogy ezt a játékot nem az érettebb, idősebb játékosoknak lőtték be ahogy azt az e3-akon sugallták hanem a tizenéveseknek.Amugy valoban nem látszik meg a high res textura pakk az R6-on. Csak a vga memóriáján ahol megzabál 1gb ramot

-
mettek
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajnos az előzmények baljósak ubinál
A Watch Dogs, R6 esetében is ugyanazt kapta a pc mint a konzol csak pc-n lehetőséged van magasabb felbontásra, esetleg kapsz jobb textura pakkot azt csókolom. Meg lehet nézni mindkét játék összehasonlításait....ugyanaz a szint XO-on mint Pc-n. (Összhatás, effektek tekintetében) -
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na most a 2013-as tízer két darab Titan Black-en futott...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi
-
pomk
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felmondás időmet töltöm, így egyre kevesebb elfoglaltságom akad napközben.

-
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Maximális beállításokhoz elég lesz egy GTX 970? Bátor jóslat

-
pomk
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Infected Central Perk DLC, wtf? Ez egy már most kihirdetett DLC neve?
Ahogy néztem térképes videókat, pont arra gondoltam, hogy a környező, jelenleg hiányzó területek ideálisak DLC-n keresztüli bővítésre. -
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem hiszem, hogy ha minden lényegesebb beállítást a maximumra állítok (vagy engedélyezek), akkor 3K-hoz elég lenne egy GTX 970. Tudomásom szerint senki nem nyilatkozta azt, hogy az ultra-hoz elég lenne egy középkategóriás kártya. Lehet, hogy nem egy 201(E)3-as grafikáról beszélünk, de ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor a PC-s grafika jobb lesz, mint a konzolos. Persze ez jelentheti az is, hogy le egyel több opció, amit engedélyezni lehet.

Készült mostanában olyan A kategóriás játék, aminek a maximális grafikai beállításához elég lett volna egy GTX 970? Szerintem nem. Igazából nem is céljuk a fejlesztőknek, hogy elég legyen.
29-én kiderül. Kezdeni én is egy GTX 970-nel fogok (3K). -
torma1981
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát ja. Majd kiderül mennyire lesz szép.
-
torma1981
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vígan fog futni 970Gtx -en. Szerintem.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazából ugyan az a baja mint a Watch Dogs-nak volt. A fények és a színek valahogy nem jók. Nem rossz, de valahogy mű az egész. Minden olyan matt, steril és fénytelen. Egy havas táj akkor lesz élethű és szép ha jók a fények. A hónak, jégnek tükrözni kellene. Na meg a víznek, latyaknak is ahogy olvad. Ez itt valahogy nem jön át. Ezt nehéz élethűre megcsinálni. Nézzük meg például az új GTA-t. Abban a fények, színek hihetetlenül jóra sikerültek. A textúrák nem tű élesek ugyan de nagyon jól bántak a homályosítással. És nagyon jók a részletek. Ha megnézzük az utat akkor minden egyes kis gödör, kavics és repedés látszik. És ez a részletesség az egész játékra igaz. Az ördög pedig a részletekben rejlik ugyebár. Egy Division féle posztapokaliptikus játékban ezeknek hatványozottan kellene érvényesülniük. Ha megnézzük az E3-as videót akkor látszik hogy ott ez még rendben volt. Tele van az utca roncs autókkal, szeméttel, a talaj részletgazdag, jók a fények és szépen tükröződik az olvadt hóban, jégen a környező táj. Az egésznek van egy jól sikerült összhangja. Nem tű éles de van mit nézni. Ott lett elrontva, hogy túl sokat vettek el ezekből. Ugyan úgy mint a Watch Dogs esetében. De gondolom megvan az oka.
-
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy mondod. Ennél a játéknál nagyon is fontos, hogy milyen környezet. Talán még jobban is, mint a többinél.
-
modflow
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A környezet is elég durva!
Egyik videón semmi sem mozog, semmi, csak a zászló lobog. A fa ágai fixek, mint a beton.
Elég lehangoló. -
Dave567
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ekkora különbség azért még se legyen...
Persze nekem mondjuk nem sikerül meg vennem elsőre, mondjuk rá egy évre veszem meg, és nem tudok megölni senkit mert nem sebez a fegyverem, na hagyjuk már, ez így undorító.
Maga a játék remek, de ez így nem klafa.
Mindegy várunk.
-
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A gagyi grafikára csak az lehet magyarázat, hogy a gyengébb hardvereken nem fut rendesen kód. Ha nem tudják optimalizálni, lecserélni meg nem akarják, akkor az a megoldás, hogy lebutítják. Az 2013-as E3-on futtatot videót is meg lehetett úgy csinálni, hogy jobban fusson, mint a valódi játék. Ráadásul a gép konfigurációja sem ismert.
Valóban a 29-én induló (public) beta lesz a puding próbája. Lesz aki GTX 780 Ti-n játszik majd, meg olyan is, aki TITAN X-en. Meg olyan is, aki R9 290X-en. Pontosan meg lehet majd mondani, hogy milyen beállításokkal hogy néz ki a játék. Viszont ha ott szar lesz, akkor a final-ban is az lesz. A beta nem egy összedobott, kezdetleges verzió, amit két hónap alatt majd "megjavítanak".
Függetlenül attól, hogy a beta-nak milyen lesz a grafikája, a véglegesnek is olyan lesz. Erre nagy összeget merek tenni. A beta a hibakeresésről szól. A rossz grafika nem egy hiba, amit a fejlesztők nem vettek észre. -
westlake
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na jó, de ez így még mindig kivitelezhető, ha például kettő bújkál az ellenhez közelebb, egyvalaki meg hátulról leszedeget mindenkit. Biztos, hogy lesz valami "buntetés". Ez nem CS.

Érdekes, de mintha arról sem esett volna szó, hogy mi történik akkor, ha valaki "meghal". Pontosabban mondva elfogy az élete.
-
oneal1
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi!!
csak azért kérdem mert én a mentős cuccnak örülnék a legjobban

-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A tegnapi patchel megcsinálták elvileg, néha lebaszott mindenkit az egész szerver, az Ubi elismerte hogy az ő hibájuk és a hirtelen játékoshömpölyegre fogták, azért fosok a szerverek.
CSAK Steamen (Ubisoftos játék lévén Uplayen játszik a nagyrésze), ennyien tolják vele, ami elég imponáló. Ehhez még 100k-t hozzá kell adni, úgy kijön a valódi játékosszám.

Ha szereted a kihívást, a randomosságot, ajánlom. A Netkódra panaszkodtak, de megcsinálták az 1. patch után, megjelenés után 1 héttel.
Kizárólag klánban kell tolni, mikivel, úgy adja vissza teljesen a játék a lényegét.
(#479) westlake: Fallout 4 pre-orderbe 9.3k volt g2a-n.

-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Siege-el toltam, semmi baj nem volt vele, csak nekem sok az a 14 ezer forint érte, attól tartok annyit nem fogok vele játszani. A szerverek meg mostanság haltak be ott, ingyenes hétvégén, mikor megrohamozták az emberek a szervereket semmi baj nem volt.

A Siege igen pozitív csalódás volt, nem gondoltam hogy képesek egy CS vetélytársat csinálni Ubiék, de sikerült nekik.
-
vegitossj7
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én ezt sem rendelem elő, kevesek táborát erősítem akik megjelenés napján veszik meg boltból.
Talán, ha 10k alatt lesz, de csak akkor.
Valószínűleg OP "Complete edition" ruhákról meg ne is beszéljünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De őszintén minek? Nyílt téren nem fogsz guggolni mert szétszednek. Alacsony fedezéknél meg automatikusan guggolva simulunk a tereptárgyakhoz.
-
modflow
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát igen, minden videóban kb. egy négy fős csapat nyomul...
-
modflow
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sose multiztam, így érdekelne. Hogy lehet koopban játszani, ha én mondjuk ma tudnék 1 órát játszani, majd csak mondjuk 4 nap múlva??
Hogy lesz onnan folytatva, ahol abbahagytam??? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hja hát kooperatív cucc lesz az tény.

-
aerosmith
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
szerintem nem minket takar, inkább azt mutatja meg hogy egy járvány mennyire kivetkőzteti önmagukból az embereket és hogy csak mi, a játékosok tartjuk fenn a rendet.
-
aerosmith
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
pont az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)