Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Snip3r_HUN #47355 üzenetére

Én tegnap (ma hajnal) befejeztem. A vége az olyan volt mint maga ez a játék.

Egyedül toltam taktikusban a Warren Gate-t, ~15 perc óvatosban is, mondom 2 láda kell csak.
    Erre fel a legvégén nem elszakad a fedezékből, hanem átugrik pont a 4 boss elé, 2 tized másodperc alatt feküdtem. Jó mondom befejezem, erre fel shotisok kirontanak minden, megint fekvés, újra, olyan helyen, ahol eddig soha, a 3 szelepnél, betalál egy FW agent sticky, azonnal fekvés, fél óra lett a 15 percből :W

Na mondom menjünk biztosra, úgy sem toltam az Event alatt Lexingtont, 2 kör megvan az utolsó ládához az 1500 kredit, bementem taktikusban, itt is rohadtul adta, ahol pl rusholnak kifelé a mobok, ott egy sticky hazavágta az egész bandát, fenn a tetőn két seeker + 1 sticky gyakorlatilag lerendezte a teljes mezőnyt.
    Erre fel nem tudok a tetőről lemenni, mert nem jön a lift, nem aktív a gomb, semmit nem csinált, 2x rápróbáltam, de ugyanez a hiba, ekkor már egészen magas lehetett a vérnyomásom.
    Na jó mondom visszajövök a farmolós karakterrel, letoltam gyorsan 2 Hudsont, bevásároltam a 2 ládát, és adott egy nyomorul CF Taktikust :DDD

Én nem gyűjtöttem semmit, maradt talán 600 kreditem, de meglett a 150 láda (1500-asok mind).
    Ma este még meglesem, hogy miből mennyit adott, van vagy 20 cuccos még a stashben amit még nem csekkoltam le.

Az már most látszik, hogy bejövős lesz a taktikus (3-4 szettre valót hagytam meg), tetszeni fog a Vadász hite is (1-2 szettre valót hagytam meg), Firecrest (2 szettre valót hagytam meg) nem tudom mi lesz, sosem használtam igazából, Alpha (4 szettre valót hagytam meg) ebből biztosan összerakok egyet, de eléggé köpködi mindenki, így lehet nem lesz belőle olyan is amivel játszok is majd.

Arra is jó volt az event, hogy sok felesleges (soha nem használt, csak talán jó lesz valamire elven elrakott) cuccost törtem be, és csináltam helyet.

Új hozzászólás Aktív témák