Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexomaci
tag
Engem meg kivágott Mike-al, bő 1 óra után. A burgonyaszerver megint működik rendesen.
-
flexomaci
tag
Ha a DZ-t is megcsinálták volna úgy, mint a survivor-t, most kevesebb lenne a probléma. Sokan nem szeretik a PVP-t, csak egy kis farmolás miatt mennének, a zónába.
-
flexomaci
tag
Kész vagyok. Egy szerencsétlen ragacs mellény kellene, amióta lehet gyűjteni ezeket a nyomoronc cf cuccokat. Szerintetek pottyan valahonnan. Már a farm szótól is rosszul vagyok, kertes házam sem lesz sosem.

-
-
flexomaci
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én is kaptam egy hasonló lmb-s skint. Igencsak bejövős a sok tiri-tarka festéssel ellentétben.
-
flexomaci
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ja persze, olvasgatom az okosításokat és megpróbálom hasznosítani, amit lehet. Nem is az szomorít el, hogy leabálnak, mert ez tényleg erről szól. De ha a kimentésnél lemészárolnak az fájó pont.
-
flexomaci
tag
válasz
alibiman
üzenetére
Sajnos a saját játékom tapasztalatait kellett leírnom. Ha a kimentésemhez érkezett egy 3-4 fős társaság, az kérdés nélkül leaprított. Ez eddig egyáltalán nem volt megszokott. Felcuccoltam a helire és mentem is tovább bóklászni. Mióta bejöttek a cf és exo cuccok sokat változott a játékmenet. Mivel én is ezeket gyűjtöm, így marad a dz. Csak hajnalban, amikor kevesebben vannak.

-
flexomaci
tag
Már elég régóta bírkózom a játékkal. Általában egyedül játszom.
Ezzel a 4v1-ről sajnos elég sűrűn van szerencsém találkozni. Volt olyan napom, hogy szinte semmit nem tudtam kimenteni, mert mindíg megjelent egy banda körbeálltak és leaprítottak. Nem vagyok egy küzdős tipus, így ilyenkor csak kivárom amíg el nem hasalok. Szomorúan tapasztaltam, ha fórumról ismert nevekből állt a társaság. Egy 4 fős csapatnak miért van szüksége egy szerencsétlen magányos játékos cuccaira? Hisz akármit le tudnak könnyedén tarolni. -
flexomaci
tag
Én egyedül játszom. Nekem csak 4 fős renegátokat szokott adni. De azt szinte minden kimentésnél.

-
flexomaci
tag
Sziasztok!
A kérdésem továbbra is a következő: Másoknál sem működik a pc-s uplay belépés? -
flexomaci
tag
Sziasztok!
Ti már tudtok játszani? Nálam a uplay még mindig hibát jelez és nem is tudok belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest