Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Ezt nem hagyhatom ki, de neked, mint topikgazdának is volt ilyen a nem is olyan régi hozzászólások között.
Más: Survival módot ezidáig egyszer sikerült "végigvinni", de ott is csak a kimentési pontra mentem már, mikor lehívták a helikoptert. Adódnak még nehézségek benne, de most már egyre többször jutok el DZ-be normális felszereléssel és fullos készletekkel.
1, Van valami bevett módszer, hogy milyen képességeket érdemes lekraftolni? (sentry, heal station stb.)
2, Mik ezek a Hunterek pontosan? (mint írtam, eddig egyszer jutottam ki, akkor már másik két ember várta a helit.)
3, Érdemes DZ-n kívül kicsit kószálni és ott kicsit feltankolni alapanyagból, vagy DZ-n belül is sok lesz?
4, Hunter akkor is jön, ha már volt kimenekítés egy adott helyen és újra kérnek ugyanoda?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Silent Hill f teszt
- New World - az új Amazon MMORPG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Mini PC
- Lexus, Toyota topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest