Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz RazoR #29043 üzenetére

Van egy elég komoly hullám, akik most vették meg a játékot (én magam játszottam az elmúlt napokban 4-5 friss "hússal"), és ha nincs segítség, akkor ez a játék elég komplikált tud lenni...
    Az, hogy te, ti és mi már régóta itt vagyunk, és sok mindent megéltünk együtt, azért nagyon jól tudom, hogy azoktól nagyon sok segítséget kaptunk, akiktől mostanság csak poén, vagy trollkodás jön, meg kb annyi, hogy izzadjál te is (ami részben igaz, de nem feltétlenül a nulláról).

És mivel te mondtad, hogy ez egy közösségi fórum, ezért ebből a szempontból ami igazán sokat ér, az a másik segítése. Persze van, akin nem lehet, meg vannak, akik olyanok mint egy baba, hogy csak ordítanak, és a pelenkába megy minden, és nem értik a helyzetet, de minden kell azonnal, de sokan vannak, akik amúgy normálisak, de ez a játék az egyszerűsége mellett (mész-lősz-lootolsz) eléggé komplex is.
    Közösségi szempontból merőben más megítélés alá esik egy játékos, független attól, hogy amúgy pro vagy noob, vagy a kettő között.

Én még mindig nagyra becsülöm azokat, akik hajlandóak értékes infókat megosztani screennel együtt (neveket most nem írnék, nehoyg kihagyjak valakit), és kiadnak olyan ötleteket, amivel a másikon (régi vagy új tökmindegy) tudnak segíteni. Ez (mármint az én becsülésem) sokat nem ér, boltban sem adnak érte semmit, de gondolom neked is számít, hogy elismerik-e a munkádat/segítségedet avagy sem. A másik meg, összerakni egy szettet, amit a másik betesz mint screen, az jelenleg amúgy is varázslat, nekem 1.5-ben pl olyan Alpha hátizsák, amit érdemes lett volna akárcsak 1x is rollolni, nem esett, de Alpha is kb 0,01%-ban esik a többi loothoz képest.
    Nem az infón fog múlni, hogy mennyi jó gearrel rendelkező játékos fog a DZ-ben szaladgálni, hanem, hogy hova csavarják a loot esélyt Ubiéknál...

• Madoc

veterán

válasz RazoR #29043 üzenetére

Hidd el tulmegy. 98% semmi csak baszunk meg fagyit árulunk. Számold meg a napi 160 hozzászólásbol mennyi az értelmes.

Új hozzászólás Aktív témák