- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Van egy elég komoly hullám, akik most vették meg a játékot (én magam játszottam az elmúlt napokban 4-5 friss "hússal"), és ha nincs segítség, akkor ez a játék elég komplikált tud lenni...
Az, hogy te, ti és mi már régóta itt vagyunk, és sok mindent megéltünk együtt, azért nagyon jól tudom, hogy azoktól nagyon sok segítséget kaptunk, akiktől mostanság csak poén, vagy trollkodás jön, meg kb annyi, hogy izzadjál te is (ami részben igaz, de nem feltétlenül a nulláról).És mivel te mondtad, hogy ez egy közösségi fórum, ezért ebből a szempontból ami igazán sokat ér, az a másik segítése. Persze van, akin nem lehet, meg vannak, akik olyanok mint egy baba, hogy csak ordítanak, és a pelenkába megy minden, és nem értik a helyzetet, de minden kell azonnal, de sokan vannak, akik amúgy normálisak, de ez a játék az egyszerűsége mellett (mész-lősz-lootolsz) eléggé komplex is.
Közösségi szempontból merőben más megítélés alá esik egy játékos, független attól, hogy amúgy pro vagy noob, vagy a kettő között.Én még mindig nagyra becsülöm azokat, akik hajlandóak értékes infókat megosztani screennel együtt (neveket most nem írnék, nehoyg kihagyjak valakit), és kiadnak olyan ötleteket, amivel a másikon (régi vagy új tökmindegy) tudnak segíteni. Ez (mármint az én becsülésem) sokat nem ér, boltban sem adnak érte semmit, de gondolom neked is számít, hogy elismerik-e a munkádat/segítségedet avagy sem. A másik meg, összerakni egy szettet, amit a másik betesz mint screen, az jelenleg amúgy is varázslat, nekem 1.5-ben pl olyan Alpha hátizsák, amit érdemes lett volna akárcsak 1x is rollolni, nem esett, de Alpha is kb 0,01%-ban esik a többi loothoz képest.
Nem az infón fog múlni, hogy mennyi jó gearrel rendelkező játékos fog a DZ-ben szaladgálni, hanem, hogy hova csavarják a loot esélyt Ubiéknál...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest