Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Én most 3 Predator 3 Hunter's-ben vagyok, elég jó, de DZ-ben folyamat ilyen 1 mp alatt ölnek meg

Nem értem milyen gearben vannak. Annyit tudok, hogy LMG-vel nyomják de érdekesek minden esetre (1 orosz és egy másik csapattal sikerült összefutni, lelőhetetlenek persze nem tudom hogy jó a szett vagy csak simán orosz "módszer"
)5% Weapon Dmg illetve 10% to targets out of cover felülmúlná a 8% Assault dmg-t és 20% HS dmg-t? Kicsit érdekes (azon gondolkozok épp miben lehettek ezek a rambok)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- World of Tanks - MMO
- Androidos tablet topic
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 3
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)