Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Üdv!

Elöljáróban jelzem, hogy a április óta meg van a játék és én csak olvasó módban vagyok itt, de most lenne egy-két kérdésem, hátha tudtok rá választ adni :) :

- 2 túlélő kézikönyv, 2 drón és öt telefon hiányzik még a "felszínről". Na most a telefonok helye meg van, mutatja a térkép és egy app jóvoltából tudom a hiányzó drónok és könyvek helyét is, viszont nem jelzi a térkép és nincs is a megadott helyeken semmi. Nyugtassatok meg, hogy ez bug :D . Nem mintha oltári nagy dráma lenne, hogy nincsenek meg a hiányzó dolgok, csak beletettem pár órát a felkutatásukba és hát csak jó lenne a hiányzókat is összekaparni :) . Van valami mód rá, hogy mégis megszerezzem, ami hiányzik?

- Underground-ban is vannak ilyen felvehető dolgok (valami kép, meg ilyen fejhallgatós valami. Nem tudom a pontos nevüket most :) ). Ezek a random map-ok miatt teljesen össze-vissza felvehetők, vagy van erre is valami térkép, vagy akármi, hogy merre találom ezeket? Képet még egyet sem találtam, csak a fülesből 5-öt.

Ja meg még egy:

A Season Pass-es oldalon van egy ilyen Year One rész és ott vannak ugye a megjelenő tartalmak (mik jelentek meg és mik fognak még). Nos, ezen kívül amik ott vannak, lesznek még DLC-ék, vagy a hiányzó kettő lesz még és kifújt?

(Tegnap vettem meg csak magát az Undergorund DLC-ét, de ha lesz még több tartalom, akkor lehet mégis érdemes lesz SP-re beruháznom. Csak most kicsit sokalom érte a 9000-12000 Ft-ot. Underdround meg megvolt 3500-ért :) .)

Bocs, ha ilyen hülye kérdésekkel jövök, de erről nem találtam eddig semmit és érdekel :) .

Előre is kösz bárminemű segítséget :R !

Új hozzászólás Aktív témák